►► Susține blogul cu un click la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip・PC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Wendy’s, unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food din lume, a deschis zilele trecute (printr-un francizor, desigur) restaurantul din Mall Moldova de lângă Iași și astăzi pe cel din București, în Mega Mall, în capătul food-court-ului.
Am fost acolo. Meniul este destul de mic și iată prețurile din România, în caz că sunteți curioși:
Un burger Classic este 18 lei, iar unul dublu este 24,5 lei. Baconator-ul care este vedeta meniului costă 29 de lei, un Classic Chicken costă 16,5 lei, 5 strips sunt 28 de lei. Cartofii prăjiți mari costă 10 lei.
Mai au și alte preparate pe acolo, dar observați că meniul este destul de mic. Sunt practic doi burgeri la care poți alege și cantitatea de carne pe care o vrei, iar preparatele de pui sunt ceva mai numeroase, deși aș zice că acolo este concurența mai mare cu lanțuri deja populare precum KFC și Popeye’s.
Am gustat din burgerii lor. Baconator-ul nu este pe gustul meu, conține 2 chiftele de carne, vreo 4 felii de bacon și brânză, fără nici o legumă pe acolo. Mi s-a părut greu și gândit pentru cei care vor carne și atât. Burgerul Classic, în schimb, este ce trebuie deoarece conține o chiftea de carne (cam 1 cm grosime), brânză, roșie, salată verde, ceapă și castraveți murați, iar chifla stil brioche este bună. Combinația din Classic mi-a plăcut și asta aș lua altă dată.
Cartofii prăjiți sunt printre cei mai buni din fast-food-ul românesc. Am gustat și dintr-o înghețată numită Frosty. Este înghețată moale, o mănânci cu lingura, dar nu are nimic special. Măcar McDonald’s îți pune o căpșună sau ciocolată ca topping.
Mi-a plăcut că au precizat clar că vita și puiul sunt de origine românească și nu sunt congelate. Puiul nu este tocat, ci este o bucată tăiată și prăjită pentru sandviș sau strips sau nuggets. Cei de la Wendy’s au vorbit și de planuri de a investi peste 200 de milioane de dolari în România, angajând 5000 de oameni pentru un număr mare de localuri deschise în viitor. Apoi s-a tăiat panglica și asta a fost lansarea.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
4 comentarii
24/04/2025 la 12:27 PM
5000 mii de oameni?
Mihai(Citează)
24/04/2025 la 1:03 PM
Chifla cum este la ei? În altă ordine de idei, brandul românesc, FryDay, l-ai încercat?
pahomi(Citează)
24/04/2025 la 1:12 PM
“Baconator-ul nu este pe gustul meu, conține 2 chiftele de carne, vreo 4 felii de bacon și brânză, fără nici o legumă pe acolo. Mi s-a părut greu și gândit pentru cei care vor carne și atât.”
Suna perfect. Cum sa te astepti la legume in… Baconator..
Stefan(Citează)
24/04/2025 la 2:59 PM
E bine!
Au venit americanii pe care-i anunta Ciolacul.
Cu investitia asta “gigant” am reintrat pe radarul lu’ Unchiu’ Sam!
Tom(Citează)