un blog de Radu Dumitru

►► Susține blogul cu un click la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlipPC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

Review Samsung S25 Ultra: schimbări mărunte, dar per total un telefon excelent

4 Feb 2025  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Folosesc deja de mai bine de o săptămână un Samsung Galaxy S25 Ultra și este timpul să vă spun cum mi se pare noua generație și cum stau în practică toate noutățile și îmbunătățirile anunțate de Samsung pe acest model.

S25 Ultra este smartphone-ul vedetă al coreenilor, modelul lor de top pentru acest an. Mie mi se pare și cel mai complex telefon din piață pentru că are de toate la bord, inclusiv 4 camere pe spate și un stylus integrat. Asta înseamnă și că sunt foarte multe de zis despre el, dar ca să nu vă plictisesc (prea tare), o să trec rapid prin detaliile generale despre telefon și o să insist mai mult doar pe ce este nou sau schimbat în acest an și dacă aceste modificări confirmă sau nu așteptările mele.

Preț: 7.199 lei la precomandă la eMAG, Samsung.ro, dar primiți gratuit upgrade la varianta cu stocare dublă. Oferta dispare după lansarea oficială din 7 februarie.

Și mai este o observație de făcut. Chiar dacă telefonul este constant comparat cu S24 Ultra de anul trecut, eu (și cam orice alt reviewer) fac asta pentru că este metoda cea mai simplă de a semnala diferențele și noutățile. În practică, însă, s-au dus vremurile când se mai punea întrebarea dacă merită sau nu să faci upgrade de la generația anterioară la cea curentă, poate nici de la cea de acum doi ani. Dacă veniți însă de la un telefon mai vechi, chiar dacă tot unul flagship la vremea sa, diferențele vor fi semnificative și S25 Ultra cu siguranță vi se va părea un model… ultra.

Și să începem cu forma, care a fost modificată ușor, colturile fiind acum rotunjite. Modificarea aceasta este binevenită deoarece telefonul este mult mai confortabil de purtat în buzunar și de ținut în mână pentru fotografii orizontale, două situații când colțurile drepte de pe generația anterioară erau deranjate. O să spun chiar că, prin această schimbare, Samsung S25 Ultra a ajuns la forma cea mai potrivită și sper să o păstreze pe termen lung.

În rest, telefonul este cu 1,5 mm mai îngust, ceea ce îl face un pic mai ușor de ținut într-o singură mână. Este și mai ușor cu câteva grame, ceea ce crește de asemenea confortul, chiar dacă asta nu este ușor de sesizat. Materialele sunt în continuare de foarte bună calitate, rama este din titan, pe spate avem Gorilla Glass Victus 2, iar ecranul este protejat cu Gorilla Glass Armor 2, despre care Samsung spune că este prima sticlă rezistentă ce include și un strat anti-reflexiv pentru lumină, pe lângă rezistența sporită la zgârieturi și căderi față de generațiile anterioare.

Sincer să fiu, și S24 Ultra avea oricum un ecran cu un tratament anti-reflexiv foarte bun și chiar diminua vizibil luminile ambientale care se reflecta în el, iar pe noua sticlă Armor 2 nu am văzut vreo îmbunătățire în acest sens față de generația anterioară. Față de orice alt telefon, însă, S25 Ultra atenuează vizibil reflexiile nedorite pe ecran, ceea ce înseamnă și o calitate percepută mai mare a ecranului.

Telefonul are în continuare stylus-ul S Pen în interior, dar în acest an acesta a suferit un downgrade și nu mai beneficiază de transmisie Bluetooth. Îl puteți folosi în continuare ca un stylus fără nici o problemă.

Funcția Bluetooth era utilă ca telecomandă pentru fotografiere, adică puteai pune telefonul pe un suport, țineai doar stylus-ul în mână și te fotografiai apăsând butonul de pe acesta. Am folosit de multe ori funcția aceasta, în special pentru fotografii cu mai multe persoane, când trebuia să stăm la distanță de telefon ca să încăpem cu toții în cadru. Ni s-a spus însă că foarte puțini utilizatori făceau asta și Samsung a renunțat la acea funcție.

Stylus-ul este în continuare foarte util. Eu îl folosesc de multe ori în browsing obișnuit sau în alte activități pe telefon pentru că mi se pare mai rapid să apăs pe ecran cu S Pen-ul decât cu degetul. Mișc mai rapid mâna când am stylus-ul în ea sau ajung mai repede în toate colțurile ecranului sau măcar nu am senzația că îmi astup ecranul cu propriul deget atunci când apăs pe el. Sunt uimit că nu există mai multe telefoane similare pe piață, cu stylus integrat, ceea ce face ca Ultra să fie de fapt singur într-o categorie a sa de flagship-uri.

Să trecem la hardware. Întreaga serie Galaxy S25, inclusiv modelul standard, folosește acum un Snapdragon 8 Elite ușor overclockat. Asta nu înseamnă că va fi primul în comparațiile de benchmark… pentru că nu este. Am pus mai jos scorurile obținute de mine, dacă vreți să le comparați cu ale altor telefoane, dar concluzia ar fi că performanța oferită de S25 Ultra oricum este uriașă și noul chipset nu doar că rulează foarte bine orice joc și orice aplicație, dar este și mult mai rapid în procesările AI-ului introdus de Samsung, despre care vom vorbi mai târziu.

Rezultate benchmark:

  • Geekbench 6: 3.186 pct single-core, 10.091 pct multi-core, 22.224 pct grafică
  • 3DMark: 2.489 pct Steel Nomad Light Unlimited, 6.855 pct Wild Life Extreme Unlimited, 12.474 pct Solar Bay Unlimited
  • Stress Test 3DMark Steel Nomad: 53,8% stabilitate (diferența între performanța maximă și minimă la 20 de rulări succesive)
  • AnTuTu: 2,386 milioane pct.

Ecranul pare același ca anul trecut. Oficial a crescut de la 6,8 la 6,9 inci, dar asta probabil pentru că a fost micșorată rama acestuia, care este foarte subțire. În rest, tot 2600 nits luminozitate maximă și 120 Hz refresh are și este un ecran performant și vizibil chiar și în soare puternic.

Mi-ar fi plăcut să văd schimbări la baterie, dar nu este vreuna. Samsung a montat aceeași baterie de 5000 mAh și aceeași încărcare pe fir la doar 45W. Cei de la Samsung par foarte conservatori în acest domeniu, în condițiile în care pe alte telefoane vedem deja baterii de 6.000 mAh și încărcare mult mai rapidă. Eu am o teorie, anume că Samsung (și Apple și Google), dacă tot oferă 7 ani de update-uri software, vrea să asigure și o viață cât mai lungă bateriei din interior, altfel telefonul nu și-ar păstra la fel de bine valoarea în timp.

S25 Ultra se încarcă și wireless, dar doar la 15W, însă este compatibil acum cu standardul Qi2. Nu are magneți pe spatele telefonului, ca la un iPhone, dar există huse cu magneți (inclusiv third party precum cele UAG, din care am avut mereu) și acestea deschid calea pentru a folosi toată gama de accesorii Magsafe de la iPhone, tot felul de suporți de telefon sau accesorii de pus pe spatele acestuia. Integrarea Qi2 este binevenită, deci, și poate în viitor magneții vor fi chiar în interiorul telefonului.

Telefonul are la bord de toate. Ai Wi-Fi 7 și ultra wide band și USB-C rapid. Are în continuare 4 camere foto-video pe spate. Trei sunt aceleași ca anul trecut, iar cea principală este tot cea de 200 de megapixeli și obține fotografii foarte reușite. Acesta este camera care i-a adus lui S24 Ultra multe titluri de telefonul anului și este în continuare foarte bună. Uneori suprasaturează culorile și are un sharpness exagerat, dar rămâne foarte performantă în general, capturând foarte bine detaliile fine, gama dinamică din umbre și spații luminoase și în general texturile obiectelor și culoarea pielii.

Portretele sunt excelente, ca de obicei, cu o separare foarte bună a fundalului. Fotografierea de noapte este de asemenea foarte bună, Samsung obținând acele imagini foarte luminoase, mai luminoase decât le vede ochiul, dar care îți arată scena și sunt utilizabile în social media și articole.

Camera cu zoom optic 3x rămâne veriga slabă, având un senzor mic. Cea de zoom optic 5x îmi place în continuare, poate obține zoom 10x fără pierderi, prin crop pe senzor, și este o soluție bună.

Nouă este însă camera ultrawide, care acum este una de 50 megapixeli cu obiectiv f/1,9, mai deschis decât cea anterioară. Asta înseamnă că obține fotografii mai detaliate, mai bune și mai luminoase în lumină slabă. Schimbarea în bine se vede și mă bucură.

Camera ultrawide este a doua cea mai utilizată de mine pe un telefon mobil și are nevoie de un senzor cât mai bun pentru a obține imagini de calitate care au un unghi de cuprindere atât de mare. Mai mult, cu această cameră se fac fotografiile macro, iar acestea sunt acum mai bune datorită noului senzor. Mi s-au părut și cu sharpness prea puternic, dar sunt mai bune și mai luminoase decât în trecut.

Mai sunt și alte schimbări la întreg ansamblul foto-video. Dacă instalezi Camera Assistant, ai opțiunea de a salva clipurile video direct prin USB-C pe o stocare externă. A apărut și un mod nou de filmare, în Log, adică unul în care culorile sunt foarte desaturate și ar trebui să faci tu color grading după aceea.

Din păcate, filmarea în Log nu este momentan utilă. De exemplu, s-a dovedit că imaginile filmate în Log sunt oricum procesate de algoritmii Samsung, de exemplu un sharpening agresiv este deja făcut și doar culorile mai trebuie reglate. Este doar jumătate din ceea ce mi-aș fi dorit de la un format Log. Poate chiar doar o treime, de fapt, având în vedere că ideală ar fi fost și utilizarea unui codec cu compresie cât mai mică, precum ProRes, dar clipurile Log din S25 Ultra sunt salvate tot prin H.265.

Nu vă speriați dacă n-ați înțeles mare lucru din ce am zis mai sus. Ideea este că această nouă funcție nu este, de fapt, foarte utilă nici profesioniștilor în ale filmatului.

Software-ul aduce multe schimbări. Telefonul este livrat cu One UI 7, iar interfața Samsung a fost modificată destul de mult în această generație. Aspectul general este mai modern, mai îngrijit, și cu siguranță n-am regretat niciuna dintre schimbările introduse.

O modificare importantă este schimbarea meniului de notificări pe formatul din iOS și telefoane Xiaomi și alte branduri. Dacă tragi de sus din partea dreaptă, se deschide un meniu mare cu setări rapide. Dacă tragi din stânga, se deschid notificările. Poți să comuți și foarte rapid între ele, la nevoie, un avantaj față de cum a implementat Xiaomi același sistem. Și poți și să te întorci la vechiul sistem de quick settings și notificări în același ecran, dacă vrei asta, deși opțiunea este bine ascunsă prin setări.

O parte din oferta Samsung este acum cea legată de AI. Galaxy AI, care de prin noiembrie integrează și limba română, apropo, a fost îmbunătățit în general. Poate că sunt optimizări software sau poate că noul chipset se face simțit, dar aproape orice procesare AI durează mai puțin decât pe generația anterioară.

Funcțiile clasice din trecut sunt în continuare aici. Din fotografii poți să elimini obiectele sau persoanele nedorite și să generezi obiecte noi. Portretele pot fi redesenate în diverse moduri creative și există și opțiunea de a curăța sunetul de zgomot ambiental, care acum este îmbunătățită.

(În exemplele de mai sus, observați ce bine au fost integrate obiectele noi ca umbre și iluminare.)

Există un interpretor bunicel care poate traduce în timp real din română în alte limbi străine și inclusiv să pronunțe cuvintele, un avantaj în călătorii.

Există rezumate ale paginilor din browser și posibilitatea de a rezuma sau organiza textul din notițe, de a schimba felul în care ai scris un email sau mesaj și restul pe care le știți de anul trecut. Partea de schițare grafică a fost îmbunătățită, acum poți genera mai ușor imagini pornind de la o descriere, poți schița ce-ți dorești și alte funcții care, apropo, merg de minune cu stylus-ul integrat.

Toate procesările se fac însă mai repede, după cum vă spuneam. Există și opțiunea de a le face integral în telefon, dar nu vor fi la fel de performante, desigur.

O noutate este integrarea Gemini în telefon. O apăsare lungă pe butonul on/off deschide asistentul Gemini cu care poți dialoga în română, deși vocea generată ca răspuns în română pare un pic învechită și artificială. Este însă un large language model conversațional pe care îl poți întreba și cu care poți discuta orice, dacă vrei asta.

Funcționează mult mai bine în engleză și nu în sensul că n-ar înțelege ce-i spui în română, dar în engleză îți răspunde mai bine, cu o voce mai bine generată, si în plus păstrează funcționalitățile din Google Assistant. Sper ca Google să dea mai multă atenție limbii române, în viitor.

Oricum, Gemini în telefon aduce multe îmbunătățiri. Îl poți întreba despre ce este vorba în pagina web pe care o citești (inclusiv în Chrome) sau în clipul de pe YouTube la care te uiți. Gemini știe să se conecteze singur la acel site sau la acel clip youtube și să înțeleagă despre ce este vorba, astfel încât după aceea să-l poți întreba diverse sau să-ți facă un rezumat. Poate fi o unealtă bună atunci când cauți o informație anume și nu ai timp să citești sau să te uiți la un material amplu.

Un avantaj mare al integrării este că primești 6 luni gratuite de acces la planul Gemini Advanced de la Google, care include și 2 TB stocare în cloud. În acest timp, poți folosi modelul Gemini Advanced inclusiv în alte aplicații și în browser pe desktop, iar asta te poate ajuta în muncă în diverse moduri. După ce trec cele 6 luni gratuite, poți rămâne client plătitor sau poți să treci la alt plan mai ieftin sau poți să anulezi de tot abonamentul, deci nu există vreun dezavantaj în a-l încerca inițial.

Interfața One UI 7 vine și cu două funcții noi și care nu știu în ce măsură beneficiază de asistență AI, dar nu contează așa mult asta. Prima ar fi Now Brief, când telefonul îți face un fel de rezumat la zilei tale. Dimineața vei vedea starea vremii și programul zilei, pe la prânz poate niște știri sau un rezumat al celor făcute de tine, seara un playlist de relaxare și ce ai de făcut mâine.

Now Brief funcționează, dar este destul de dependent de utilizarea aplicațiilor Samsung și nu știu cât de mulți dintre cei care ar fi avantajați de acest rezumat al zilei folosesc totuși Samsung Notes sau Samsung Browser și alte asemenea aplicații și nu Google Workspace, Slack și altele generaliste. Mie, personal, Now Brief îmi recomandă doar ce scrie că am în calendar în acea zi și îmi spune temperatura de afară, plus exerciții de meditație și câte un playlist din Spotify.

Now Bar este varianta Samsung de Dynamic Island. O zonă mică din partea de notificări se schimbă și arată informații în timp real de la câteva programe. Din păcate, se vede că Samsung nu a putut colabora din timp cu marii producători de software deoarece nu există nici o integrare cu aplicații populare precum Uber, Spotify și altele de la care vrei să vezi rapid informații. De fapt, Now Bar este momentan compatibil doar cu câteva aplicații Samsung precum cronometru și alarme, ceea ce nu este un beneficiu foarte mare. Google Maps a anunțat imediat după lansarea telefoanelor că se adaptează la Now Bar, dar eu încă nu am văzut-o în practică.

Altfel spus, Now Brief și Now Bar ar putea fi opțiuni utile, de real ajutor, dar momentan sunt la început și trebuie ca aplicațiile 3rd party să dezvolte suportul pentru ele.

Per total, însă, S25 Ultra vine cu cel mai bun software Samsung oferit până acum. One UI 7 este o interfață și mai bună decât în trecut, funcțiile AI sunt mai bine integrate și Samsung pare să-și fi creat spațiu de dezvoltare în viitor. Există și angajamentul de a oferi 7 ani de suport software pentru versiuni majore de Android și patch-uri de securitate.

Telefonul în sine, pe ansamblu, este în continuare un model foarte bun. Eu n-am găsit ceva să-i reproșez despre cum funcționează; în general face tot ce a promis că va face și este foarte performant în toate aspectele. Pot să-i reproșez că n-a făcut niște upgrade-uri pe care alți producători deja le-au implementat, precum baterie mai mare și încărcare mai rapidă, dar chiar și așa, față de concurența sa din piață S25 Ultra rămâne un telefon bun, de foarte multe ori mai bun decât celelalte, tocmai pentru că nu te dezamăgește în ceea ce oferă și în plus are și suport software pe termen lung.

Este însă clar că se adresează unor oameni care au modele mai vechi în buzunar. Dacă ai S24 Ultra, nu văd motive să faci upgrade-ul. Probabil că nici de la S23 Ultra, de fapt, decât dacă reușești să-l vinzi cu preț bun. Asta este normal, de fapt, într-o lume în care telefoanele sunt tot mai rezistente ca materiale și primesc suport software de durată. De la generații mai vechi, însă, aș spune că diferențele se fac simțite bine de tot ca performanță în tot mai multe aspecte și cred că pentru acești clienți Samsung a venit cu un pachet reușit în acest model.

Preț: 7.199 lei la precomandă la eMAG, Samsung.ro, dar primiți gratuit upgrade la varianta cu stocare dublă. Oferta dispare după lansarea oficială din 7 februarie.

    15 comentarii

  1. Multumesc pentru review: am un S22 ultra care a suferit un impact ” frumos” cu asfaltul rezultand display spart a carui inlocuire costa aprox 1200 lei. Momentan imi fac treaba cu el, nu a afectat touch ul dar cand va ceda de tot probabil voi trece direct la 25.

      (Citează)

  2. colturile fiind acum rotunjite. Modificarea aceasta este binevenită deoarece telefonul este mult mai confortabil de purtat în buzunar și de ținut în mână pentru fotografii orizontale, două situații când colțurile drepte de pe generația anterioară erau deranjate.

    Când fac fotografii landscape, tendința este să îl țin cât mai de colțuri, ca să văd ecranul și ca să nu îmi pun degetele în fața obiectivului. Colțuri rotunjite = mai multe șanse să alunece și să îl scap pe jos. Idem la selfiurile de grup, unde vrei să încapă mai multă lume, îl prinzi de margini cu degetele mare și mijlociu, iar cu arătătorul declanșezi. Când strângi bine să nu miște telefonul, ce formă preferi să aibă colțurile?

      (Citează)

    • alunelu: Când fac fotografii landscape, tendința este să îl țin cât mai de colțuri, ca să văd ecranul și ca să nu îmi pun degetele în fața obiectivului. Colțuri rotunjite = mai multe șanse să alunece și să îl scap pe jos. Idem la selfiurile de grup, unde vrei să încapă mai multă lume, îl prinzi de margini cu degetele mare și mijlociu, iar cu arătătorul declanșezi. Când strângi bine să nu miște telefonul, ce formă preferi să aibă colțurile?

      +1. Si eu prefer S24 ultra cu colturile mai colturoase, exact din acelasi motiv de grip mai bun.

        (Citează)

    • Cred ca depinde de fiecare cum tine telefonul. Eu il tin intre degetul mic si aratator si declansez cu degetul mare pe ecran. Fac asta atat pentru poze in modul landscape, cat si pentru selfie-uri de grup.

      Cam ca in poza aceasta, dar am degetele putin mai spre centrul telefonului.
      https://www.shutterstock.com/image-photo/right-hand-holding-mobile-landscape-260nw-2056567862.jpg

        (Citează)

  3. Din recenzii, Oneplus 13 e mai bun.
    Da, nu are stylus..

      (Citează)

    • Nu stiu cum se face, dar de mult ori recenziile nu prea se pupa cu realitatea. “Stim” ca OnePlus este mai bun, dar lumea prefera Samsung.

        (Citează)

    • Faci ceva in ele recenzii. Mi-am luat in teste un realme GT6, prezentat ca cel mai tare flagship killer de anul trecut. Are niste lacune software de ma doare capul, zici ca is pe android 4.2. Senzorul de luminozitate o ia singur razna, problema semnalata de toti pe net. Fara rezolvare. Iar cel mai tare a fost intr-un apel pe difuzor in care interlocutorul nu ma auzea daca nu ma apropiam de microfon sa vorbesc. Procesorul o fi bun, in rest e penal. ios bate la cur 90% din lumea android. fara misto.

        (Citează)

  4. Andrei G:
    Nu stiu cum se face, dar de mult ori recenziile nu prea se pupa cu realitatea. “Stim” ca OnePlus este mai bun, dar lumea prefera Samsung.

    Lumea nu cumpara rational de foarte multe ori, ci bazat pe notorietate, reclama etc

      (Citează)

    • Nu stiu ce sa spun. Si modelul de anul trecut, Oneplus 12, a iesit mai bine in benchmark-uri, dar in utilizarea de zi cu zi avea de 3 ori mai multe bug-uri decat S24 Ultra.

        (Citează)

  5. Robert:
    Faci ceva in ele recenzii. Mi-am luat in teste un realme GT6, prezentat ca cel mai tare flagship killer de anul trecut. Are niste lacune software de ma doare capul, zici ca is pe android 4.2. Senzorul de luminozitate o ia singur razna, problema semnalata de toti pe net. Fara rezolvare. Iar cel mai tare a fost intr-un apel pe difuzor in care interlocutorul nu ma auzea daca nu ma apropiam de microfon sa vorbesc. Procesorul o fi bun, in rest e penal. ios bate la cur 90% din lumea android. fara misto.

    Depinde si la ce recenzii te uiti, am avut si eu realme, am trecut pe oneplus (si) din motiv de huse originale, care la realme nu exista.

    Experienta personala nu e de cele mai multe ori relevanta, daca stam sa sapam, gasim o gramada de buguri peste tot, inclusiv la Apple.

      (Citează)

    • Eu totusi cred ca experienta personala este mai importanta decat parerea blogerului X sau a youtuberului Y.
      De exemplu, pe mine nu ma intereseaza ca o aplicatie porneste in 500 milisecunde sau in 600 milisecunde. Nu ma intereseaza ca pe un telefon ma tine bateria o zi si pe altul ma tine o zi si 3 ore, ca tot il incarc in fiecare seara.

      Nu ma intereseaza ca Oneplus are rating IP69 fata de IP68 la Samsung, pentru ca nu voi baga niciodata telefonul in masina de spalat sau nu il voi curata cu aparatul cu jet de apa.
      In schimb ma intereseaza ca Samsung are un modul de camere mai versatil si un display cu strat antireflex mai performant.

        (Citează)

  6. Andrei G:
    Eu totusi cred ca experienta personala este mai importanta decat parerea blogerului X sau a youtuberului Y.
    De exemplu, pe mine nu ma intereseaza ca o aplicatie porneste in 500 milisecunde sau in 600 milisecunde. Nu ma intereseaza ca pe un telefon ma tine bateria o zi si pe altul ma tine o zi si 3 ore, ca tot il incarc in fiecare seara.

    Nu ma intereseaza ca Oneplus are rating IP69 fata de IP68 la Samsung, pentru ca nu voi baga niciodata telefonul in masina de spalat sau nu il voi curata cu aparatul cu jet de apa.
    In schimb ma intereseaza ca Samsung are un modul de camere mai versatil si un display cu strat antireflex mai performant.

    Nu am raportat experienta personala la părerea blogerului, ci la statistici. Câte bug-uri și cât de des întâlnite sunt la telefonul x și y.
    Știu ca experienta personala doare cel mai mult ca să zic asa, dar nu e relevanta pe un subiect unde avem de a face cu sute de mii de telefoane.

      (Citează)

    • Dacă ne raportăm la numărul de telefoane vândute, avem un procent mai mare de utilizatori OnePlus care semnalează probleme față de utilizatorii Samsung.
      Repet… asta dacă luăm în calcul ca procent, nu ca valori absolute.

        (Citează)

  7. Andrei G:
    Nu stiu ce sa spun. Si modelul de anul trecut, Oneplus 12, a iesit mai bine in benchmark-uri, dar in utilizarea de zi cu zi avea de 3 ori mai multe bug-uri decat S24 Ultra.

    Eu nu iau în seama bemchmarkurike din recenzii.
    Am oneplus 12r și nu am întâlnit bug-uri.

      (Citează)

    • De asta spun că nu este bine să ne bazăm pe review-uri, ci pe experiența personală. Că la o simplă căutare pe net, apar o mulțime de articole legate de bug-urile de la OnePlus 12r. Pornind de la probleme cu touchscreen-ul, trecând prin lipsa aleatorie a notificărilor și ajungand până la probleme aleatorii de supraincalzire.

      Dar nu sunt deloc relevante pentru tine. Important este că tu ai avut o experiență bună și asta înseamnă că o să mai cumperi telefoane de la acela producător și pe viitor.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus