►► Susține blogul cu un click la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip・PC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
« Știrile zilei despre tehnologie – 19 februarie 2025
Aș vrea să zic că mă surprinde susținerea administrației Trump pentru Georgescu »
19 Feb 2025 ·
Ceea ce am și făcut. Și nu acum, ci de vreo lună.
Acum niște ani, cred că atunci când erau protestele OUG 13 pe viscol, mi-am luat o bluză de corp stil thermal layer. S-a dovedit foarte bună, îți ține căldura corpului captivă și mi-a fost mult mai cald cu ea. Am purtat-o în fiecare iarnă și am observat că este foarte confortabilă și îmi permite să renunț la pulovere groase.
Ar trebui să zic aici că eu am fost mereu friguros. Când vine vremea rece, am și eu mâinile și picioarele reci. Așa am fost de când eram copil.
Așa că recent, când o duceam pe Alice la grădiniță pe 2 grade Celsius dimineața și îmi simțeam picioarele reci, dar corpul cald pentru că aveam bluza mea termică, m-am gândit: “oare nu există și o bluză thermal layer… dar pentru picioare?”
Așa că mi-am luat un soi de izmene de pe Decathlon.ro. Două tipuri, pantaloni scurți și pantaloni lungi, ca să fiu pregătit pentru orice vreme. Mi-am mai luat și încă o bluză termică ce are mâneci lungi și una cu mâneci scurte.
Oficial sunt “șort termic pentru fotbal” și “colanți termici pentru schi“, nu izmene. Și “bluză termică pentru fotbal“, dacă vreți idei. Sunt confortabile și țin de cald. Le-am tot “testat” zilele acestea și confirm că sunt ce trebuie. Inclusiv colanții scurți au utilitatea lor când temperaturile nu sunt încă foarte scăzute.
Mai multe pe subiectul hainelor de iarnă:
« Știrile zilei despre tehnologie – 19 februarie 2025
Aș vrea să zic că mă surprinde susținerea administrației Trump pentru Georgescu »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
15 comentarii
19/02/2025 la 11:37 AM
Am ghetele acelea Columbia, identice. După 2 sezoane s-a crăpat pielea la ambele picioare, nu prea am mers cu ele mult, că am adidașii de baza.
Tano(Citează)
19/02/2025 la 11:55 AM
Iarna pe zapada in adidasi?
C(Citează)
19/02/2025 la 12:23 PM
Adevarul e ca avem si multe zile cu zapada in Bucuresti…
Roxana(Citează)
19/02/2025 la 1:32 PM
Uneori ajungem chiar si la 10 zile de zapada pe an.
Andrei G(Citează)
19/02/2025 la 2:16 PM
Ai fi surprins pe câți îi duce mintea la asta. Una și mai bună: iarna pe munte în adidași. Unde nu-i cap…
Peredhil(Citează)
19/02/2025 la 5:17 PM
Eu am niste “adidasi” la sportiva jackal si niste adidasi terrex..nu vad de ce as merge cu bocanci prin bucuresti, chiar si zilele astea.
Alin(Citează)
19/02/2025 la 8:56 PM
Pentru că uneori mergi prin zăpadă de 30 cm.
În rest și eu am niște pantofi Salomon pe care-i port oricând nu sunt nămeți.
nwradu(Citează)
19/02/2025 la 12:33 PM
Am vazut zilele astea o gramada de tineri in adidasi de carpa. La fiecare pas fîsîie si fac bulbuci de la apa care iese prin tesatura. Si erau tineri bine imbracati, nu cine stie ce aurolaci.
Blackskull(Citează)
19/02/2025 la 1:33 PM
De unde naiba apa care iese prin tesatura? Ca pana astazi a fost zapada inghetata, nu apucase sa se topeasca.
Andrei G(Citează)
19/02/2025 la 2:38 PM
@Andrei G Pai au mers suficient de mult sa o topeasca pe aia care le-a intrat inauntru. Nu ai chiar 36-37 de grade Celsius la degetele de la picioare, dar sigur e cu plus sa topeasca. Sa mai intampla sa imi intre prin aerisirea suprapantalonilor de munte “firmituri’ de zapada si nu dureaza mult si se topesc destul de repede, temperaturi cu minus multe, parazapezi, bocanci si tot ce trebuie.
Cand ajung la destinatie se pot lauda cu pielea creata, mintea …
cineva(Citează)
19/02/2025 la 8:58 PM
Lăsând la o parte apa prin țesătură, poate generația tânără este mai rezistentă la frig. Au mai fost zile cu 1-2 grade dimineața, de exemplu, și am văzut oameni cu adidași și glezna goală. Oare nu au o șosetă mai lungă sau mai groasă sau se simt bine și așa?
nwradu(Citează)
19/02/2025 la 2:45 PM
Pe langa imbracamintea asta termica pentru frig dar si confort merita incercate si produsele din lana: tricouri bluze, chiloti, izmene/colanti si bineinteles sosetele.
Toata lumea isi inchipuie (cand vorbim de lana) celebrele pulovere tricotate de mamici si bunici. astazi avem tricouri nu mai groase ca unul de bumbac dar care are net calitati superioare: nu tine rece cand se umezeste/transpira si are proprietati antibacteriene deci mirosuri reduse (aici in comparatie cu echipamentul tehnic sintetic).
Eu folosesc echipamentul sintetic doar pentru activitati de intensitate mare si timp scurt pentru orice altceva lana.
un om(Citează)
19/02/2025 la 8:59 PM
Am auzit de bine de lână merinos, dar nu am nici un astfel de articol.
Oricum, am observat în ultimii ani că port tot mai rar pulovere. Nu mai sunt iernile de altădată, este mai cald în mașini (pe vremuri conduceam cu mănuși și îngheța parbrizul și pe interior), în transportul în comun, birouri etc.
nwradu(Citează)
19/02/2025 la 4:54 PM
Incearca tehnologia omni heat de la columbia. Eu zic ca merita fiecare ban
Alin(Citează)
19/02/2025 la 8:59 PM
Chiar și pe iernile noastre?
nwradu(Citează)