►► Susține blogul cu un click la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip・PC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
« Cum funcționează robotul de împachetare automată de la eMAG
Rant: cablurile și porturile USB ar putea fi bine marcate, dar standardul oficial nu este folosit »
Papsh este o cafenea deschisă de vreun an pe strada Căpitan Paul Urechescu 16 (Maps), vizavi de Piața Floreasca. Este pe colțul unei străduțe liniștite și, chiar dacă acum am stat înăuntru, cred că pe vreme bună este chiar frumos și afară, pe terasa lor.
Cafeaua lor este prăjită de Guido, care produce cafele foarte bune, și a fost bine preparată. Au în meniu și ceaiuri, limonade și câteva răcoritoare. Pentru Alice, de exemplu, am luat un ceai infuzie de portocală, grapefruit și ghimbir pe care-l preparaseră chiar atunci. Fac și câteva cocktailuri.
Au și meniu de brunch la Papsh. Matilda a fost mulțumită cu ouă turcești. Eu mi-am luat scrambled eggs on toast, care au fost bune, deși aș fi preferat alt tip de salată lângă ele, nu cea cu morcovi.
Deserturi n-am încercat, dar par să aibă unele de la Grain Trip și altele făcute de ei. Poate data viitoare.
Mi-a plăcut Papsh. Un posibil dezavantaj al lor ar fi că sunt în spatele cafenelei Rekolta, care este ceva mai celebră, mai mare și cu un meniu mai complex de mâncare. Pe de altă parte, Rekolta se găsește într-o vilă veche și mi se pare cam înghesuială acolo, în timp ce Papsh este genul de cafenea cu aspect modern, multă lumină, câteva mese cu prize și o terasă cu potențial pentru vară.
Între cele două, de asemenea, Papsh este cu siguranță un loc unde poți intra ca să bei rapid o cafea sau să o iei to-go, dacă treci prin zonă și vrei o cafea.
« Cum funcționează robotul de împachetare automată de la eMAG
Rant: cablurile și porturile USB ar putea fi bine marcate, dar standardul oficial nu este folosit »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
5 comentarii
14/01/2025 la 3:12 PM
cam overcooked ouăle, dar arata mai bine decât în alte locuri
Tano(Citează)
14/01/2025 la 3:17 PM
Daca le lasau mai crude trebuiau sa fie servite in castron. Cu telul langa sa si le bata singur :))
Asa arata bine toast-ul ala. Merge si acasa la micul dejun.
Catalin(Citează)
14/01/2025 la 6:00 PM
Din cate vad: paine prajita, avocado, omleta, bacon prajit.
mac gregor(Citează)
15/01/2025 la 9:26 AM
Mergeau si cateva capere, aruncate in scarba.
Dr Love(Citează)
15/01/2025 la 12:34 PM
Il stiu pe co-proprietar, e triatlonist, a lucrat inainte intr-o multinationala de telecomunicatii. E baiat bun.
Morrissey(Citează)