un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Știrile zilei despre tehnologie – 18 octombrie 2024

18 Oct 2024  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Xbox Partner Event a prezentat noi jocuri. Clipul video nu poate fi “embeduitat”, așa că îl puteți vedea pe YouTube.

asus s5507

    12 comentarii

  1. Code2Cup: “Pentru profesionistii in coffee badging.”

    La ce intrebari pun romanii pe botul ala juridic, nu e de mirare ca sunt o gramada care ii voteza pe Simion si Sosoaca.

      (Citează)

  2. Sunt curios cu cati bani va face miniserul stocarea aia de 130 MWh. Pe site la tesla Megapack e in jur de 32 milioane dolari. Eu zic ca ai nostri vor reusi sa le faca la 1 miliard de euro.

      (Citează)

  3. Ferrari prezintă modelul F80 cu un preț de 4 milioane de dolari.

    Toate cele 799 de bucati sunt deja vandute, pretul e numai asa, sa stie lumea ce valoare ai cand te plimbi cu F80-ul pe strada si sa stabileasca un reper pentru pretul de revanzare (in sus, evident). Probabil pretul real platit e pe la jumatate.

      (Citează)

    • “Probabil pretul real platit e pe la jumatate”

      Cum ai facut aceasta deductie logica?

        (Citează)

    • Uite, asa imi imaginez eu ca decurg discutiile: “Buongiorno, signore miliadare, avem un nou modello per sua collezzione., stim ca mai aveti deja 3 Ferrari, dar asta e cel mai nemaipomenit. Bineinteles, un grande opportunita de investizione, il cumparati pronto con due millioni, il prezzo de lista va fi 4 millioni, edizione limitata, deci dvs. il tineti 5 ani si puteti sa il vindeti cu 6.000.000, timp in care o sa va plimbati maxim dieci mille kilometri ca doar nu e asa de mare distanta de la vila dvs. pana il casino de Monte Carlo. Profit 200%”.

        (Citează)

  4. Update pentru aplicația Philips Hue cu noi efecte de iluminare.

    Sunt vreo 10 “stirile zilei” in 2024 despre Philips Hue. Sunt niste luminite colorate, ce e asa fascinant, sa mor daca pricep?

      (Citează)

  5. “Încasările din parcări s-au dublat în București, zice un studiu Parking Data. Mașini precum cea de verificare fac oamenii să plătească.”

    banii de parcari vin din marirea taxei pentru parcarea de resedinta, nu fiindca se sperie cineva de masinuta aia

      (Citează)

    • Da cat esti de bogat de zici ca nu te sperii de masinuta aia? Amenda e vreo 200 lei si poti lua destule in aceiasi zi daca tii neaparat.

        (Citează)

    • Banii de parcare rezidentiala, merg la primaria de sector. Iar celelalte la primaria Bucuresti sau nu e asa?

        (Citează)

  6. Add01:
    Da cat esti de bogat de zici ca nu te sperii de masinuta aia? Amenda evreo 200 lei si poti lua destule in aceiasi zi daca tii neaparat.

    asta ai inteles din ce am scris eu, ca sunt bogat si nu platesc parcarea?
    hai sa iti desenez, ca vad ca e nevoie: de la 1 ianuarie 2023, taxa pentru parcarea de resedinta s-a scumpit de la 50-60 lei la 5-600 de lei. Studiul din link e facut fix pe anul 2023, comparand veniturile din 2023 cu cele din 2022, de aici si marirea veniturilor, nicidecum din “sperietura de masinuta”

      (Citează)

  7. Apropo de parcarile vietii. In dreptul parklake e parcare d-asta. Mereu gasesti locuri. In schimb pe toata lungimea ei, direct pe banda e plin de masini pe avarii. Ca de ce sa plateasca 5 lei?
    Iar masinuta aia care citeste numere trece impasibila, ba chiar e incurcata de astia opriti aiurea. O data n-am vazut sa faca ceva in sensu asta. Ba daca tot citesti numere, ia ia-le si p-ale alora pe avarii si arde-i. Militia nu exista in bucale. Deci….daca parchezi pe locuri cu plata si nu platesti si trece masinuta aia, te arde. Desi n-ai platit, macar nu incurci traficu. Daca in schimb esti jmecher si lasi masina in mijlocu drumului pa avarii, in fata unui loc de parcare, nu patesti nimic. Concluzia o trageti singuri.
    P.S am trimis zeci de petitii (nu exagerez) pe tema alora de blocheaza banda aia din dreptul park lake. Am primit inapoi zeci de raspunsuri pompoase. Si atat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus