un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Știrile zilei despre tehnologie – 17 octombrie 2024

17 Oct 2024  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

asus s5507

    12 comentarii

  1. Tesla a mai gasit 16.000 de prosti de top si cu bani. E o realizare.

      (Citează)

  2. Nimic despre RoPay?

      (Citează)

  3. WD Black SN850X 8TB SSD review: The no-compromise 8TB champion | Tom’s Hardware https://www.tomshardware.com/pc-components/ssds/wd-black-sn850x-8tb-ssd-review-the-no-compromise-8tb-champion

    – Costs 50% more than two 4TB SN850X

      (Citează)

  4. @Florin de pe google:
    Cybertruck capacitate: 125kwh
    Model 3: 60kwh – 75kwh

    Capacitatea, timpul de încarcare este cu 70%-100% mai lung pentru Cybertruck.

      (Citează)

    • Model 3 SR cu acumulator de 60 kWh se incarca cu 170 kW, Model 3 LR cu 80kWh se incarca cu 250 kW, Cybertruck cu 125 kWh se incarca cu 350 kW. timpii medii de la 20 la 80% sunt de 30 min la toate.

        (Citează)

    • Valentinul daca citesti pe internet si nu intelegi, nu face pe desteptul.

        (Citează)

    • Ce suportă masina este diferit de ce găsești instalat la statiile de incarcare. M-am uitat in jur la mall-uri si supermarketuri: 25kw, cateva cu 60kw. Posibil să existe si 120kw.
      Încă o problemă, cand puterea creste, creste si costul energiei.

        (Citează)

  5. valentinul:
    Ce suportă masina este diferit de ce găsești instalat la statiile de incarcare. M-am uitat in jur la mall-uri si supermarketuri: 25kw, cateva cu 60kw. Posibil să existe si 120kw.
    Încă o problemă, cand puterea creste, creste si costul energiei.

    Nu e nevoie sa mergi la cafenele si baruri. Acasa sau la Tesla Supercharger. in Romania toate SC sunt de 250 kW. Nu trebuie sa fie in orasul tau, trebuie sa fie la 350-400 km de tine in orice directie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus