un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Rămân din nou singur câteva zile cu Alice și sper să nu se repete răceala de prima oară

18 Oct 2024  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

În caz că vă întrebați ce am făcut în orice moment liber pe care l-am avut, am făcut renovări minore la noul apartament. OK, nu orice moment liber, dar în 85% dintre ele.

Am făcut treburi din acelea prea mici ca să angajezi pe cineva să le facă, așa că am prestat eu. Am mutat interfonul de pe un perete pe altul. Am înlocuit prize simple cu prize duble. Am cumpărat o carotă și am dat gaură și am montat o doză pentru a schimba poziția unui întrerupător. Am dat jos toate dulapurile de bucătărie pentru că unul trebuie modificat și mai sunt niște treburi pe la gaura de hotă. Am mutat dulapuri și acum într-unul dintre ele trebuie să gândesc un cablaj electric pentru a duce curent pe diverse polițe într-un mod cât mai puțin vizibil.

Și acum trec la următorul nivel pentru că Matilda pleacă din nou 4 zile, acum în Bari (sau poate am înțeles eu greșit și pleacă în Bali), așa că din nou rămân singur cu Alice.

Ultima oară când s-a întâmplat asta a mers cum nu se putea mai rău. Matilda a plecat într-o zi de marți. Am dus-o pe Alice la grădi. Am luat-o seara și nu dormise la prânz, deci a fost o seară agitată. În toiul nopții s-a trezit, avea nasul foarte congestionat și era clar că răcește pentru că avea și o febră ușoară și deci i-am dat de atunci tratament.

A doua zi n-am mai dus-o la grădiniță, desigur, și am continuat cu tratamentul uzual. Un copil răcit necesită mult mai multă atenție, așa că n-am reușit să fac nimic altceva în acea zi decât după ce am adormit-o de seară. Eu am muncit de la 22 la 24. Ea s-a trezit pe la 6 dimineața și a urmat o zi practic identică.

În a doua zi de ținut copilul acasă i-a trecut răceala, a devenit mai energică și îi mai curgea doar nasul, însă fără alte probleme. Am avut timp să fac un duș rapid cât Alice a vorbit cu Matilda pe video. În seara aceea ne-am culcat amândoi de la ora 19. Oricât am vrut să mă ridic din pat ca să mai fac una-alta după ce a adormit ea, n-am avut putere.

S-a trezit din nou pe la ora 6. Ar fi fost bună și de dus la grădiniță, dar am ținut-o tot acasă pentru siguranță. Matilda s-a întors pe la mijlocul zilei. Eu m-am dus să dorm neîntrerupt vreo două zile.

Practic, Alice a răcit pentru prima oară în vreo 5 luni fix atunci când a rămas singură cu mine. Sper să nu se repete și în acest weekend istoria pentru că nu iau startul într-o formă foarte bună.

asus s5507

    3 comentarii

  1. De la celălalt articol, ce caută românii:
    “Dacă soțul mă lasă acasă cu copiii și pleacă mai multe zile fără să-mi ceară voie, pot să-l bag la pușcărie pentru abandon de familie?”

      (Citează)

  2. o lingurita de single malt seara tine raceala departe:)

      (Citează)

  3. Deci Matilda e un fel de doamna Smith?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus