un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Orange lansează cea mai bună ofertă de portare de până acum: 50% reducere timp de 2 ani

10 Oct 2024  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Îmi spunea cineva de la Orange acum ceva vreme că pregătesc o ofertă tare și iată că aceasta a sosit: cei care se portează în rețeaua Orange primesc 50% reducere la abonamentul de mobil pe o perioadă de 2 ani!

Există reducere de 50% și pentru cei care vor pachete Internet prin fibră + TV + mobil, de altfel. Mi se pare un raport calitate-performanță-preț excelent, în special având în vedere că toate abonamentele Orange includ 5G și trafic de date în roaming. Le puteți vedea aici și par să fie oferte bune și la prelungiri de abonamente.

De exemplu, un abonament Smart cu trafic de date nelimitat în România și cu 5,96 GB în roaming costă 5,5 euro/lună timp de doi ani. Include acces chiar în rețeaua 5G+, care este disponibilă acum în 40 de orașe din țară, și care în testele mele a trecut de 1 Gbps pe mobil încă de acum un an.

Orange a modificat în ultima vreme structura abonamentelor, care acum sunt 5 la număr:

  • Fun: 3 euro/lună, 10 GB trafic 5G
  • Fun Plus: 4 euro/lună, 50 GB trafic 5G
  • Smart: 5,5 euro/lună, nelimitat trafic 5G+
  • Smart Plus: 7,5 euro/lună, nelimitat trafic 5G+
  • Smart Elite: 12,5 euro/lună, nelimitat trafic 5G+

Toate includ și nelimitat minute și SMS-uri naționale, diverse cantități de trafic de date în roaming, de minute internaționale, un număr variabil de canale TV prin Orange TV Go și alte beneficii.

Cele Smart, de exemplu, includ 50% reducere la Max, iar Smart Plus și Smart Elite includ și 3 luni cadou la Netflix dacă te abonezi la acest serviciu prin intermediul Orange, ceea ce este un bonus plăcut. Acestea două include și opțiunea de Number Share prin care poți avea același număr de telefon și pe ceas sau încă un mobil.

Mie mi se pare cele mai bune oferte pe care le-a avut Orange vreodată pentru portare și cu siguranță un moment potrivit pentru a face acest lucru, având în vedere că reducerea de 50% se aplică pe o perioadă de doi ani.

Este oferta care mă convinge și pe mine să mă portez. Să plătesc 28 de lei/lună timp de doi ani pentru trafic nelimitat 5G+ este foarte bine. În ultima vreme am folosit tot mai mult telefonul ca hotspot și inclusiv mi-am depășit traficul inclus… pe care plătesc dublu! Ieri am început procedura de portare (la mine este PJ la PJ, dar sunt aceleași oferte și acolo) și aștept un curier să aducă noul contract pentru semnare.

Mai mult, tot acum există și o ofertă de 50% reducere la Fibră + TV în primele 6 luni. De exemplu, costă 31,5 lei/lună în primele luni un pachet de Internet 940 Mbps pe fibră, cu router wireless Wi-Fi 6 inclus, plus 167 de canale TV.

Daaar, dacă te portezi cu mobilul acolo și iei și servicii Fibră + TV, atunci reducerea de 50% se aplică pe o perioadă de 24 luni. De exemplu, pachetul Premiere + Smart de top costă 107 lei/lună și include Internet la 2,1 Gbps, mesh Wi-Fi 6, 168 de canale TV, Netflix Standard și HBO și Max basic, plus beneficiile abonamentului Smart de mobil, adică trafic 5G+ nelimitat și restul celor oferite în el.

Aceste oferte pentru pachetele Love și portare le puteți vedea aici.

asus s5507

    5 comentarii

  1. Atentie daca folositi mult Roaming. In contract scrie cu litere mici pe undeva ca daca beneficiezi de reducere tarif, se reduce proportional si volumul de date din Roaming. Iar cand depasesti, tarifele sunt nesimtite.
    Cititi asadar bine contractul!.

      (Citează)

    • Vodafone are 50% reducere pe 2 ani de ceva timp, nu neaparat portare, merge si la prelungire (am luat unul). Nu pare sa fie nici un fel de diminuare trafic roaming

        (Citează)

  2. Buna oferta.. pacat ca am resemnat cu vodafone pentru inca doi ani de prosteala…

      (Citează)

  3. Orange e o mizerie.

      (Citează)

  4. 2 ani te tin captiv la ei? Nu merci.
    In 2 ani se schimba multe, pot aparea oferte mai bune fie la ei fie la altii.
    Sfatu meu e sa nu va aruncati la portare ci negociati intai cu actualul operator. Puteti obtine ceva mai bun decat la portare, plus puteti scapa de perioada contractuala.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus