un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

LG Streaming Week: oferte la diverse servicii pe televizoarele cu WebOS

4 Oct 2024  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Dacă v-ați uitat în această perioadă în interfața WebOS a unui televizor LG, probabil că ați văzut un indicator pentru LG Streaming Week.

LG aniversează 10 ani de la lansarea interfeței WebOS pe televizoare. Probabil cea mai bună interfață pentru televizoare. Cu siguranță pentru mine așa este, mi s-a părut din start ușor de înțeles și navigat, iar de când au introdus și linkuri directe către conținut din aplicațiile principale (de exemplu direct la filmul sau serialul la care te uitai deja pe Netflix), este și mai bună.

Și la 10 ani de la lansare, în acest LG Streaming Week, au oferte speciale de la partenerii lor principali. Unele sunt reduceri la abonamente, altele sunt beneficii precum 3 luni de gratuitate când aplicația respectivă poate că oferă standard doar o săptămână.

Ofertele sunt grupate pe săptămâni și unele dintre ele au trecut deja. Streaming Week mai ține până pe 13 octombrie. Au fost oferte bune la DAZN, care este un serviciu de streaming de sport — tot felul de meciuri de box, de exemplu, dar și locul unde puteți cumpăra NFL Game Pass cu care puteți urmări inclusiv Super Bowl-ul.

Apple Music poate fi testat gratuit timp de 3 luni pe orice dispozitiv, nu doar pe TV. Prin aplicația de TV aș zice că sunt șanse mai mari să vă bucurați de muzica în format Spatial Audio de pe Apple Music, în caz că aveți un sistem surround conectat.

În oferta acestei săptămâni am găsit oferte speciale la Baby Shark World, Blacknut și Sweet TV. Baby Shark World este chiar al lui Pinkfong și include tot felul de melodii și animații educative pentru copii. Blacknut este un serviciu de streaming de jocuri, iar Sweet TV un serviciu de streaming cu acces la 140 de canale TV (inclusiv românești) și sute de filme.

În viitor se anunță o ofertă specială și la Crunchyroll, care este cel mai mare serviciu de streaming de anime, pentru cei pasionați de așa ceva. Mai simplu, însă, este să accesați direct secțiunea LG Streaming Week din meniul Home al televizorului și vedeți chiar voi ce oferte sunt pe acolo. Alte informații sunt și pe site-ul promoției.

asus s5507

    5 comentarii

  1. Nu am LG, dar nu cred ca poate fi WebOS mai bun ca interfata ca GoogleTV.
    In rest, merita abonament trial la Sweet.tv sau Megogo, daca nu ai cablu TV sau abonament la altii gen FocusSat. Nu au multe posturi importante, dar cu abonamentul veti putea achizitiona si destule filme 2024 ce n-au ajuns pe streaming deloc inca (dar cele mai noi, tot doar pe Rakuten sunt)

      (Citează)

  2. Altă descoperire de acum o lună?

      (Citează)

  3. Dar n-ar face și ei un update de firmware, doamne ferește…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus