un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

5 jocuri interesante care se lansează în octombrie 2024

2 Oct 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii


Octombrie nu pare o lună cu multe jocuri interesante, dar două dintre ele candidează la titlul de cele mai bune ale anului și sunt de mult așteptate.

DIABLO 4: VESSEL OF HATRED

8 octombrie. Un expansion pentru Diablo 4, despre care mulți spun că a devenit între timp un joc bun.

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6

26 octombrie. Unul dintre marile jocuri ale anului, în cele din urmă, deși ultimul CoD a fost dezamăgitor dpdv single-players. Pentru BO6 s-a investit semnificativ în marketing, dacă mă iau după toate materialele și comunicatele văzute, deși pe mine m-au cam pierdut atunci când au spus că unul dintre membrii echipei tale este “the ultimate wildcard”. Cine descrie așa pe altcineva?

Oricum, ce vrei până la urmă de la CoD pe single-player? O campanie bună, cu momente scriptate excelente, cu scene și misiuni memorabile. Poate că așa va fi.

LIFE IS STRANGE: DOUBLE EXPOSURE

29 octombrie. Încă un joc adventure din seria Life is Strange. Max, folosindu-și puterile paranormale, încearcă să prevină o crimă trecând în lumi paralele în care nu a avut loc.

DRAGON AGE: THE VEILGUARD

31 octombrie. Un RPG care continuă povestea din Dragon Age și despre care toate preview-urile spun că este neașteptat de bun. M-am uitat și eu la niște zeci de minute de gameplay și chiar pare bun, are un sistem bun de combo-uri de acțiuni împreună cu cei din party-ul tău, iar libertatea de explorare și de a face alegeri este foarte mare.

Ar putea fi jocul anului, când se va trage linie la final.

HORIZON ZERO DAWN REMASTERED

31 octombrie. Acest joc a fost lansat inițial pe PS4, acum deja mulți ani. Varianta Remastered vine pe PS5 (inclusiv cu îmbunătățiri pentru noul PS5 Pro) și PC, aducând jocul la nivelul lui Forbidden West de grafică, dialoguri și îmbunătățiri.

Altele:

  • Se lansează un joc SpongeBob în care Patrick este personajul principal.
  • Două jocuri horror, Until Dawn și Silent Hill 2, apar în octombrie, dar de ce ai vrea un joc horror? Cum este asta distracție și relaxare?
asus s5507

    9 comentarii

  1. CoD a devenit neprietenos de cand este necesara o investitie foarte serioasa ca sa poti sa il joci. asta pe pc. iar pe consola e o porcarie sa joci shooter, si oricum, orice sub ps5 (cel mai probabil varianta pro) nu va rula cum trebuie jocul

      (Citează)

    • Ender:
      CoD a devenit neprietenos de cand este necesara o investitie foarte serioasa ca sa poti sa il joci. asta pe pc. iar pe consola e o porcarie sa joci shooter, si oricum, orice sub ps5 (cel mai probabil varianta pro) nu va rula cum trebuie jocul

      Eu nu mai suport mișcarea spasmica de tip iepuraș duracell, mă apucă amețeala.
      Nu mai zic că recent s-au lăudat că fac skin-uri cu AI pe care le vând cu minim 20$.

        (Citează)

    • Ender:
      CoD a devenit neprietenos de cand este necesara o investitie foarte serioasa ca sa poti sa il joci. asta pe pc. iar pe consola e o porcarie sa joci shooter, si oricum, orice sub ps5 (cel mai probabil varianta pro) nu va rula cum trebuie jocul

      Evident ca nu ai juat nici un FPS pe consola ca altfel nu spuneai asta.
      COD si Battelfield se joaca foarte bine pe consola

        (Citează)

  2. Diablo 4 ar fi fost interesant, dar m-am lepădat definitiv de Blizzard de când au făcut un șir întreg de măgării cu WoW și am renunțat la joc (și interes în companie) după ani buni în care am cumpărat toate produsele celor 3 francize principale.

    Din ce am auzit, „Black Myth:Wukong” are șanse bune la jocul anului. Arată bine, a avut și critici woke cu efect contrar. M-ar fi tentat, doar că jocurile Soulsborne (doar cele pe PC) și ceva nostalgie către seria HoMM, în principiu, mă vor ține ocupat mult timp. Ceva ani, dacă mai pun și GTA sau Might and Magic.

      (Citează)

  3. Un concurent serios la game of the year e satisfactory lansat recent (automatizezi orice, in genul lui factorio, jocul are manuale pentru diverse tipuri de construcții) și astrobot pe PlayStation.
    Oricum mai avem timp până la sfârșitul anului, dragon age, stalker 2, Indiana Jones.

    @Peredhil vezi că este in lucru un homm pentru la anul

      (Citează)

    • Am văzut, Olden Era. Din ce am citit e făcut de oameni pasionați, de văzut cum interferează povestea cu seriile vechi ( universul Heroes/Might and Magic e foarte stufos pentru 1-3/1-8), având loc în Jadame. Grafica nu-i foarte pe gustul meu din ce am observat până acum, dar dacă jocul e solid, ar merita. Până la urmă seria n-a mai mișcat din 2017 cu excepția unor mizerii pentru mobil. Iar Ubisoft a închis serverele pentru Heroes 6 (măcar a băgat patchuri pentru a compensa conținutul ce depindea de online, dar încă au multe buguri majore).

        (Citează)

  4. Dragon Age a ieșit destul de șifonat din review-uri. Mă aștept să fie o mare dezamăgire.

      (Citează)

  5. Tot Diablo 2 este baza.

      (Citează)

  6. cum a ajuns d4 un joc bun? ce s-a schimbat?
    n-am mai jucat din luna a 2-a dupa lansare si nu inteleg ce puteau sa faca revolutionar

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus