un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Space Marine 2 arată foarte, foarte bine și probabil va fi unul dintre cele mai bune jocuri ale acestui an

7 Sep 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Uitați prima misiune din Warhammer 40K Space Marine 2, jucată în 4K max settings. Îmi place ce văd.

Câteva review-uri care, pe scurt, spun că jocul este bun, bine desenat, cu un engine ce aduce sute de inamici simultan pe ecran, dar și repetitiv. Ceea ce vezi în clipuri vei face întreg jocul. Inclusiv campania single-player poate fi jucată în multiplayer coop. Bănuiala mea este că se va dovedi unul dintre cele mai bune jocuri ale acestui an.

Eu nu știam nimic din povestea universului Warhammer 40K, dar clipul de mai jos m-a lămurit. Este lung, dar curge ca o poveste SF. Mi-am pus căștile și l-am ascultat ca pe un audiobook.

Iată și povestea din Space Marine 1, care a apărut acum vreo 11 ani:

 

    5 comentarii

  1. Nice! Dupa atata timp ma bucur ca au scos ceva calitativ, abia astept sa ma joc.
    PS: Sunt tone de carti Warhammer.

      (Citează)

  2. Exista un joc de strategie Dawn of War Dark Crusade in acelasi univers, care e printre cele mai bune RTs-uri pe care le-am jucat.

    E un joc vechi, dar se tine foarte bine si e la fel de dificil ca si la aparitie. Chiar si grafica e inca ok. Diferenta e ca joci cu grupe de soldati, la care mai adaugi soldati noi, arme, locotenenti, etc

    Daca l-ati ratat, o sa fie o surpriza placuta.

      (Citează)

  3. mac gregor:
    Exista un joc de strategie Dawn of War Dark Crusade in acelasi univers, care e printre cele mai bune RTs-uri pe care le-am jucat.

    E un joc vechi, dar se tine foarte bine si e la fel de dificil ca si la aparitie. Chiar si grafica e inca ok. Diferenta e ca joci cu grupe de soldati, la care mai adaugi soldati noi, arme, locotenenti, etc

    Daca l-ati ratat, o sa fie o surpriza placuta.

    Confirm! M a tinut si pe mine zile intregi in fata calculatorului. O campanie foarte buna.

      (Citează)

  4. Radu, ca tot citesti carti SF si a inceput sa te intereseze universul 40K, poate cea mai buna cu care sa incepi e seria Eisenhorn, scrisa de Dan Abnett. Vad ca o au si la Carturesti, fizic. Altfel ebook, sau audio.
    Era vorba ca o sa fie adaptata si intr-un serial, dar n-am mai auzit nimic in ultima vreme.

      (Citează)

  5. Bagati un Dawn of War Ultimate Apocalypse mod, daca va plictisiti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus