un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 6 septembrie 2024

6 Sep 2024  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

 

Fun in the sun: comunicatul acesta de presă de la Honor primește premiul de “facepalm-ul anului”. Chiar și de 1 aprilie ar fi fost doar o glumă meh.

    13 comentarii

  1. “Un număr record de companii vor să retragă publicitatea de pe X.”

    Se apropie alegerile, democratii se simt nesiguri, creste presiunea.

      (Citează)

    • Va fi un motiv pentru Elon să țipe iar că e sabotată platforma. Postează în ultima vreme niște tâmpenii disimulate de-ți stă mintea în loc. El dă doar retweet cu câte un comentariu de pe un cont care cu siguranță este tot al lui.

        (Citează)

    • stire cu trump, alegeri, musk => comentariu automat de la macgrgor / corcosan… nope, nu e troll deloc

      incearca sa mai comentezi si pe la alte teme boss-angeles, cam bate cam la ochi…

        (Citează)

    • Iese Kamala fluierand. Trump s-a facut de cacao total, venind cu aceleasi texte obosite si pline de minciuni. Plus ca arata ca un mos nebun, care trebuie internat.

        (Citează)

    • din pacate va catiga… trendul istoric o ia din nou inspre nationalism / autoritarismcam peste … fun fun and bananas

        (Citează)

    • Andrei:
      Iese Kamala fluierand. Trump s-a facut de cacao total, venind cu aceleasi texte obosite si pline de minciuni. Plus ca arata ca un mos nebun, care trebuie internat.

      Nu-ți împărtășesc optimismul. Kamala are șanse mai mari ca Biden, dar pentru mulți americani spălați pe creier Trump poate să sacrifice bebeluși lui Moloh în direct pe Fox News și tot l-ar vota urlând că fac un bine Americii. Concepte gen izolaționism sau appeasement și potențialele consecințe îi depășesc complet, noțiunea lor de politică externă se oprește, în caz fericit, la relațiile cu Mexic și Cuba.

        (Citează)

    • @urweiss

      da, urmaresc subiectul si ma intereseaza.

      Te deranjeaza?

        (Citează)

    • Ai sputnik, russia today chiar si twitter la apostolul fri-spiciului… nu te‘ai simtii mai acasa printre ai tai?

        (Citează)

  2. Isterie maxima cu MoonSwatch care înafara de faptul că scrie și Omega undeva pe cadran e acelasi mecanism ieftin de la Swatch iar carcasa un plastic mai șmecher, dar cu marketingul potrivit poți vinde orice rahat reșapat.

      (Citează)

  3. Am reusit sa iau din Londra “Mission To The Moon” Swatch x Omega. Me happy now. E super usor, cred ca are cateva grame. Din pacate aveau bratari doar marimea Medium era bun un Large dar ma multumesc si asa.

      (Citează)

  4. Băi, eu încerc să fiu unbiased și toate, și sincer amândoi candidații sunt praf.

    M-am uitat la unul din interviurile lui Trump, efectiv deja Biden era mai coerent. Îl întreabă despre ceva foarte simplu, foarte specific, foarte direct, și omul vorbește despre total altceva, și trece prin 5-10 subiecte. Sper sincer că o face intenționat și evită întrebările că altfel e groasă treaba.

    Pe de altă parte Kamala dacă nu are discursul pregătit, în interviuri are niște răspunsuri…eu nu știu cum femeia asta a fost procuror. Probabil a mers pe statistica aia cu 99% plea deals și n-a ajuns decât foarte rar în instanță să argumenteze, altfel nu-mi explic. Pare că are un vocabular la fel de sărac și vorbește despre niște banalități complet inutile.

    Și ultima chestie, cea mai importantă: Bill Clinton e azi mai bătrân decât Trump și Biden. Clinton care a avut mandat acum 30 de ani…

    Nu înțeleg cum au americanii doar senili din ăștia de 80 de ani care refuză să se retragă, plin e și în congres de ei.

      (Citează)

    • Parca numai la noi vor toți politicienii să iasă cu picioarele înainte din politichie… Dar la ei e și speranța de viață mai mare, fiind îndopați cu medicamente și tratamente

        (Citează)

  5. Lenovo ăla seamănă leit cu niste Fujitsu mai vechi…dar leit:))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus