un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 5 septembrie 2024

5 Sep 2024  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    7 comentarii

  1. Ubisoft merita sa dispara.

      (Citează)

    • Treaba cu Leapmotors seamănă cu spălarea banilor. Leapmotors s-a asociat cu Stellantis ca să evite taxele UE pe importurile din China.

        (Citează)

  2. Mai nou aproape de fiecare data cand incepe sa ploua, vine si Ro-Alert. Uneori dupa ce trece ploaia. Pe viitor nu o sa mai fie nevoie de aplicatie meteo.

      (Citează)

  3. Roalert si pe frigider daca baga..

      (Citează)

  4. Am inchis Ro-Alertul din 2019, după ce am primit multe alerte pentru situații aflate la 20-30-40 de km, dar cand a fost la 800 de metri de mine, nicio alertă (alertă au transmis ei teoretic, dar nu am primit eu). Telefon stock luat de la operatorul român, nicio modificare de rom sau ceva. Și testele alea la ora 5 dimineața au pus capac.

      (Citează)

    • Acum e mult mai util, poti sa afli ca a inceput ploaia acum jumatate de ora fara sa te uiti pe geam
      Sau ca sunt ursi in Sinaia. Tu stiai ca sunt ursi in Sinaia?

        (Citează)

  5. Ro-ALERT devine si mai inutil.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus