un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 4 septembrie 2024

4 Sep 2024  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    9 comentarii

  1. eu nu vad pret bun la Logitech Anywhere 3S, nu este redus nimic.

      (Citează)

  2. MX Master 3S Performance bun pret, am 2, recomand.

      (Citează)

  3. Vorbeam zilele trecute pe un forum despre jocurile exclusive de PS. Deși PlayStation o duce mai bine decât Xbox, Sony n-a mai lansat vreun joc exclusiv de vreun an și acum vine duma cu Concord. Nu înțeleg de ce Sony a putut renunța la The Last of Us Online pentru a face Concord. Poate că Naughty Dog nu avea resursele să lucreze pe 3 planuri (următorul The Last of Us, The Last of Us Online și la jocul nou), dar ar fi trebuit să sară în ajutor celelalte studiouri cumpărate de Sony. Înțeleg că Bungie lucra de mult la Concord, dar la naiba cu experiența lor dacă produce un astfel de eșec. Nici dacă Concord se re-lansează free to play cu achiziții nu-l voi juca. Tot ce am spus vine din partea unui fan PS.

      (Citează)

  4. Mihai:
    Vorbeam zilele trecute pe un forum despre jocurile exclusive de PS. Deși PlayStation o duce mai bine decât Xbox, Sony n-a mai lansat vreun joc exclusiv de vreun an și acum vine duma cu Concord. Nu înțeleg de ce Sony a putut renunța la The Last of Us Online pentru a face Concord. Poate că Naughty Dog nu avea resursele să lucreze pe 3 planuri (următorul The Last of Us, The Last of Us Online și la jocul nou), dar ar fi trebuit să sară în ajutor celelalte studiouri cumpărate de Sony. Înțeleg că Bungie lucra de mult la Concord, dar la naiba cu experiența lor dacă produce un astfel de eșec. Nici dacă Concord se re-lansează free to play cu achiziții nu-l voi juca. Tot ce am spus vine din partea unui fan PS.

    Helldivers? Astro Bot? Stellar Blade? Daca te referi la titluri mai flashy cu bugete astronomice, sure, exista un gap intre astfel de release-uri dar cred ca invata si Sony ca astfel de jocuri nu sunt sustenabile de la an la an.

    Concord nu este facut de Bungie (ex. Bungie employees) dar ca si TLOU Online, cred ca in sfarsit inteleg si publisherii ca piata de live services e suprasaturata. Putine jocuri pot concura cu cele cateva jocuri din zona asta care chiar au reusit. Din pacate era evident ca ce vedem acum se va intampla cand Sony se laudau acum cativa ani ca au in development nu-stiu-cate live services. Fara sa se intrebe: pentru cine sunt jocurile astea? Cine renunta la Destiny, Overwatch, CS, CoD ca sa se joace asta? Titluri precum Helldivers 2 sunt surprize, nu norme.

    E pacat ca munca atator oameni se duce pe apa sambetei dar poate candva vor intelege si publisherii ca modelul live service nu este sustenabil pe termen lung si nici jocurile very-high-budget care au un ciclu de dezvoltare de 6+ ani nu se pot scoate pe banda rulanta la infinit.

      (Citează)

    • Ai uitat de Fortnite, care e cel mai popular joc la nivel mondial.
      De asemenea ai uitat de faptul ca Concord e plin de woke shit.

        (Citează)

    • Concorde era woke shit cu DEI agenda … cred ca lumea a votat cu portofelul de data asta, ar trebui sa fie un semnal sa nu mai ne bage pe gat ideologii si sa se apuce sa faca jocuri cu povesti frumoase fara sa evidentieze sexualitatea unui personaj. Vrei sa vinzi un joc kid friendly animat dar bagi pe gat aia cu apropo x caracter e gay, ce relevanta are … is prea fustrati unii din industrie cu reprezentarea lor.

        (Citează)

  5. Se putea sa nu apară și schizofrenii care visează conspirații woke peste tot…

      (Citează)

    • Nu viseaza nimeni conspiratii woke. Termenul de conspiratie insusi implica secretizarea actiunilor. In cazul promovarii continutului woke, nu este nimic secret. Totul se face la lumina zilei, cu producatori care afirma direct ca ei incearca sa creeze filme / jocuri cu persoane de tip LGBTQ+++.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus