un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Știrile zilei despre tehnologie – 20 septembrie 2024

20 Sep 2024  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

iPhone 16 Pro Max vs Samsung S24 Ultra. Bine, acest iPhone ar trebui comparat cu S25 Ultra, de fapt.

asus s5507

    6 comentarii

  1. Cum adică comparat cu S25 Ultra, de fapt? Compari 2024 vs. 2025?

    Sau vrei să faci Samsung de rușine și spui de fapt că sunt cu 1 an în urmă iPhone-ului? 😁

      (Citează)

    • Daca este să comparam strict procesoarele care sunt folosite an de an în flagship-urile Samsung si Apple, Apple e cu cateva luni in avans.

      De exemplu, iPhone 16 Pro Max, flagship-ul mare, are procesor lansat în septembrie 2024. Galaxy S24 Ultra, care vine în ianuarie 2025, va avea procesor Snapdragon 8 Gen 4, care se lansează în octombrie 2024.

        (Citează)

    • Claudiu: Cum adică comparat cu S25 Ultra, de fapt? Compari 2024 vs. 2025?

      iPhone deschide de fapt o nouă generație de mobile. Lansează prin septembrie un procesor puternic, uneori noi tehnologii de cameră și ecran.

      Urmează apoi Qualcomm cu un procesor pe măsură și de obicei avem niște Xiaomi pe final de an și Samsung în ianuarie-februarie.

      Ciclurile nu se potrivesc cu anii calendaristici, ci mai degrabă încep prin toamnă odată cu noul iPhone și noul Snapdragon. Eu așa am văzut mereu situația.

        (Citează)

  2. Tocmai când mă gândeam mai serios să iau YouTube Premium, Google vine cu ideea asta. Nu se mai satură din livrat reclame. ReVanced e folosit de foarte puțini oameni, cred că procentul celor care au AdBlocker e mai mare. Rușine, Google.

    Am văzut recenzii și păreri despre seria iPhone 16 de la mai mulți, toți spun că cel mai mult ar merita seria non-Pro și că e nasol din partea Apple că au pus accentul pe AI și partea de AI nu e disponibilă la lansare. Nu mă mai uit la senzaționaliști ca MrWhostheboss. Nici măcar la video-ul lui MKBHD nu m-am uitat.

      (Citează)

    • Nu-mi place ca Google pune extrem de multe reclama in Youtube, dar inteleg ca este platforma lor, au un semi-monopol si pot face ce vor.
      Insa reclamele in timpul pauzei mi se par extrem de enervante. De multe ori, eu pun pauza pentru ca ma suna cineva sau an ceva de discutat cu o persoana care se afla langa mine. Iar faptul ca pornesti o reclama in timp ce eu am nevoie de cateva momente de liniste, este o aberatie.

        (Citează)

  3. Chinezii zic că pot detecta chestii prin analizarea perturbaților semnalului sateliților Starlink.
    https://futurism.com/the-byte/chinese-researchers-detect-stealth-aircraft-starlink

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus