un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 18 septembrie 2024

18 Sep 2024  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    7 comentarii

  1. „Practic, rușii îl vor pe Trump președinte.”

    Asta era clar de mult, pot contrabalansa situția din teren cu o singură mișcare. Inclusiv susținerea declarativă a preferinței pentru Harris trebuie cită în oglindă, poate mai prostește pe câțiva să-și schimbe opinia.

    În altă ordine de idei, după ce a ieșit Vance în public cu planul lui Trump pentru Ucraina, care zici că a fost scris în original la Moscova, mai sunt unii care o țin cu iluzia că nu-i un pion al intereselor ruse și că va ajuta Kievul, sau s-au convins și ultimii mohicani?

      (Citează)

    • Sunt convins ca americanii nu știu să folosească AI-ul să faca meme, sau nu au destui oameni creativi care să producă conținut.
      1. Discuția cu interferența rusilor a fost și în 2000, sunt articole despre campaniile finanțate de rusia: cumparau reclame cu BLM, gun rights, imigranți. Probabil ce provoca mai mul haos pe moment.
      2. La câți bani se invart in campaniile din SUA contributiile din rusia sunt neglijabile.

        (Citează)

    • Contributiile Rusiei nu sunt neaparat neglijabile, pentru ca se concentreaza pe subiecte care au nevoie doar de un impuls si apoi se viralizeaza singure.

        (Citează)

  2. Căștile nothing o sa fie ca alea pe care le am eu de la shokz?

      (Citează)

  3. Poluarea vizuală nu e suficientă în Piața Victoriei, mai trebuie și BVB să mai adauge un ticker care nu are vreun folos.

      (Citează)

  4. Panouri BVB. Astea erau bune cand lumea nu avea toate informațiilor financiare în buzunar. Hai sa instaleze telecom telefoane publice.

      (Citează)

    • Dude, e vorba de promovare și reclamă. 99% din ăia ce trec pe la Universitate nu știu nici unde să citească cotațiile bursiere.

      Criptarea asta end to end e așa e frecție atâta timp cât nu știi cine generează cheile alea și mai ales cine are acces la ele. Singura aplicație transparentă și auditabilă pe partea asta e Signal, restul ne cer să îi credem pe cuvânt că au grijă de interesul nostru :)

      Telegram de exemplu se bazează pe principiul Kerckhoffs, adică ceva este secure atâta timp cât nimeni nu știe cum și ce faci, dar nu pentru că ar fi secure by design.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus