un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune de la Revoluția Prețurilor (ultima zi: 19 septembrie)

18 Sep 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Am atâtea produse interesante în favorite la eMAG și au început să vină notificări cu reducerea prețurilor. Așa că m-am uitat un pic pe ofertele de la Revoluția Prețurilor, care se termină mâine, și iată câteva produse bune.

Încărcător Samsung de 65W cu trei ieșiri – 92 lei. Două ieșiri USB-C, una USB-A, în total 65W. Este un model foarte bun pentru călătorii. Eu am unul dual cu care încarc laptopul și telefon simultan. Unul triplu poate fi singurul încărcător cu care să pleci într-o călătorie, indiferent câte gadgeturi ai la tine și vrei să încarci peste noapte.

Atenție că este vândut de One Up, un seller din Franța, dar este livrat din depozitul eMAG. Dacă nu-i bun sau nu vă place, este deci foarte ușor de returnat.

Boxă Sonos Era 100 la 1.000 de lei. Conform unui site de monitorizare prețuri, este la un nivel minim.

Boxa Samsung Music Frame la 1.200 de lei. Este acea boxă care poate avea și rol de ramă foto sau tablou, fiind foarte ușor să-i înlocuiești partea frontală cu o altă imagine.

Cameră de supraveghere Tapo C220 de interior mobilă și cameră Tapo C320WS de exterior. După un eveniment recent pe care o să-l povestesc în următoarele zile mi-am dat seama că îmi trebuie mai multe camere de supraveghere în casă, iar oferta la C220 este foarte bună. Cea de exterior poate fi utilă în curți sau pentru a supraveghea de pe balcon mașina parcată în stradă. Este o ofertă și la C500, mobilă de exterior.

Samsung A55 costă 1.500 de lei, dar scade la 1.300 de lei cu bonusul Flip buy-back de 200 lei cash, dacă aveți vreun telefon de dat înapoi. Nothing Phone 1 costă 1.300 de lei, iar Nothing Phone 2a, care este un pic mai bun, costă 1.400 lei.

Televizoare: LG LED de 65 inci la 2.250 lei. TCL QLED de 55 inci la 2.300 lei. TCL 65 inci la 3.200 lei. TCL de 98 de inci la 7.000 de lei.

Espressor automat cu râșniță și spumarea laptelui DeLonghi la 2.200 lei.

Vedeți că nu toate produsele de mai sus fac parte din campania Revoluția Prețurilor. Dacă veți cumpăra ceva din Revoluția Prețurilor, participați automat la o tragere la sorți cu premii mari.

    8 comentarii

  1. Vezi că sellerul de la încărcătorul Samsung la jumătate de preț review urile spun că vinde produse fake.

    Dar merită verificat ținând cont că returul se face în România nu Franța.

      (Citează)

  2. Incarcatorul ala e imens… Din poze nu prea iti dai seama, nu prea e de calatorie

      (Citează)

  3. Iulian:
    Vezi că sellerul de la încărcătorul Samsung la jumătate de preț review urile spun că vinde produse fake.

    Dar merită verificat ținând cont că returul se face în România nu Franța.

    Am comandat eu o telecomanda LG Magic Remote de la un seller din Franta; nu merge, e fake, din pacate e luata pe firma si nu s-a putut returna. Emag totusi s-a oferit sa-mi ramburseze jumatate din suma.

      (Citează)

  4. the_real_blue

    19/09/2024 la 7:20 AM

    Nu inteleg de ce eMag nu face nimic cu fake-urile astea. Adica deja e pandemie cu produse fake si multe din ele sunt clare ca buna ziua. Nu inteleg ce castiga daca toata lumea cumpara si fac retur… sa inteleg ca nu toti fac retur?

      (Citează)

    • Emag primeste probabil undeva pe la 25% din pretul acestor produse. Pentru ei este mai important sa faca vanzare decat sa protejeze clientii.
      Pana cand ANPC-ul nu va lua niste masuri si nu ii va obliga pe toti cei care au marketplace sa asigure conformitatea produselor, nu se va schimba nimic.

        (Citează)

  5. Asta e unul dintre motivele pentru care evit pe cat posibil sa cumpar de la un reseller emag: fake-uri si iarasi fake-uri.
    Bine, de asta incep sa evit si emag mai nou. Zero suport, ii doar fix in pix de clienti dupa ce le-au vandut.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus