un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune oferte Logitech Work Days (dau și un giveaway, plus cum arată magazinul lor din Altex Pipera)

6 Sep 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

328 comentarii

Update: am tras la sorți câștigătorul, este BGDN. Felicitări, te contactez eu prin email ca să-ți cer adresa și vei primi ulterior premiul prin curier. Mulțumesc tuturor pentru înscrieri!

Logitech are un mini-magazin nou, o insulă de prezentare a produselor în interiorul marelui Altex nou deschis în zona Pipera. Au inaugurat-o cu oferte speciale la gama de produse dedicate productivității, Logi Work Days cum le spune, adică reduceri de preț la mai multe modele de mouși, tastaturi și alte periferice gândite pentru birou și “biroul de acasă”, spre deosebire de cele pentru gameri.

Iată cum arată magazinul lor din interiorul Altex București Nord:

 

Este împărțit în două zone, gaming și productivitate, și în ambele prezintă principalele produse din acele game. Principalul său avantaj mi se pare în faptul că poți vedea produsele Logitech înainte de a le cumpăra. Puține magazine mai au periferice expuse pentru a fi încercate de public, dar butonarea lor înainte de o achiziție este în avantajul Logitech.

Este ușor să vă spun eu ce bine stă mâna pe un MX Master 3S și cât de silențioase sunt apăsările de buton, de exemplu, dar alta este când puneți chiar voi mâna pe mouse pentru a vă convinge de asta. Acolo chiar puteți sta jos ca la un birou de lucru și să aveți pe mână o tastatură și un mouse, plus diverse lumini de videoconferințe și alte accesorii.

Inclusiv eu am folosit ocazia vizitei pentru a vedea cum se simte mâna pe un mouse vertical Lift Vertical și avantajul său pentru încheietura mâinii mi s-a părut evident.

Magazinul Altex este atât de întins ca suprafață încât mai multe companii și si-au deschis astfel de insule cu produse și uneori au chiar oameni dedicați acolo care să vi le prezinte.

Ce are Logitech special în această perioadă este campania de reduceri Work Days, care ține pâna pe 14 septembrie. Este una lansată la nivel european, de altfel, iar în România au reduceri în eMAG, Altex, PC Garage și Flanco. Principalele produse reduse sunt:

mouse-ul MX Master 3S – eMAG, Flanco

(Puteți câștiga un astfel de mouse și o tastatură MX Keys S, vedeți mai jos.)

Eu folosesc un astfel de mouse de multă vreme și nu cred că l-aș putea înlocui vreodată cu un alt model. Este mare, mâna mea stă confortabil pe el, fiind și înalt, are multe butoane configurabile și, ca o mare noutate pe varianta 3S, butoanele sunt foarte silențioase.

Veți spune “cât de silențios poate fi un buton de mouse?” Abia se aude. Față de alți mouși, chiar și față de MX Master 3, este o diferență uriașă, iar pentru mine butoane silențioase la mouse și la tastatură sunt cruciale pentru ca altfel nu-mi aleg gândurile. Această generație a venit și cu un senzor 8K nou, care funcționează și pe birouri de sticlă, și cu îmbunătățiri la mecanismul rotițelor.

Softul de control este de asemenea bun, mi-am configurat cum am vrut eu mouse-ul, am pus copy și paste pe unele butoane, am chiar și o setare diferită pentru când editez video în DaVinci, că poți face și profiluri particulare pentru diverse aplicații.

Mouse-ul acesta este foarte popular. M-am uitat în ultima lună la diverse clipuri de pe net cu gadgeturi cool pentru un birou modern și, dincolo de tot felul de încărcătoare sau lumini sau soluții de depozitare, aproape toți aveau un MX Master 3S. Cred că și la MKBHD am văzut același model.

tastatura MX Keys Mini – eMAG, Altex, PC Garage, Flanco

Eu am varianta MX Keys S completă, pe când cea Mini nu are bloc numeric. În rest, însă, lucrurile sunt foarte similare și de aceea v-o pot recomanda și pe aceasta fără nici o problemă.

Tastatura este silențioasă și elegantă pe orice birou, iar culoarea aceea cenușie i se potrivește foarte bine. Are iluminare proprie care se aprinde atunci când apropii mâna de taste și se ajustează automat în funcție de lumina ambientală.

Tastele au o cursă plăcută și sunt silențioase, ceea ce a contat cel mai mult pentru mine. Au și o curbură plăcută, poziționezi ușor degetul pe taste fără să te uiți la ele. Au rezistat și bine în timp, sunt mai mulți ani de când am folosit întâi MX Keys și apoi MX Keys S și nu am avut probleme. Pe lângă mouse, este al doilea periferic Logitech pe care-l folosesc non-stop la desktop și nu l-aș înlocui cu nici un alt model.

Atenție totuși că varianta MX Keys Mini nu include un dongle Logi Bolt pe USB în cutie, precum fratele mai mare. Este compatibilă cu un astfel de receiver, dar fără el se conectează la computer doar prin Bluetooth Low Energy.

mouse-ul MX Anywhere 3S – eMAG, Altex, PC Garage, Flanco

Acesta este un mouse mic, gândit pentru laptop. Varianta “S” i-a adus clickuri silențioase și senzor îmbunătățit, plus un aspect mai îngrijit, mai elegant. Îl am și eu, folosesc modele Anywhere de mai mulți ani, fiind mouse-ul meu de laptop și deplasări.

Autonomia bateriei este uimitoare. Ține câteva luni, cred că-l încarc doar de câteva ori pe an și atunci pentru câteva minute. Ca și MX Master 3S (și tastatura MX Keys, de altfel), și aceste poate fi împerecheat simultan cu până la 3 dispozitive între care poți comuta ușor. Eu așa îl am configurat, i-am făcut pairing cu laptopul, desktopul și tableta mea și îl pot folosi rapid cu oricare dintre ele.

mouse-ul Lift Vertical Ergonomic Mouse – eMAG, Altex, PC Garage, Flanco

Acesta este urmașul unui mouse numit MX Vertical pe care l-am testat acum mulți ani. Este gândit pentru confortul mâinii, fiind practic “răsturnat” la vreo 60 de grade, astfel că palma stă în mod natural pe el, nu rotită cu palma în jos ca la orice alt mouse.

Pentru mulți oameni, asta contează mult, în special dacă ai vreo afecțiune a mâinii sau nu vrei să dezvolți una după ce folosești toată viața un mouse, 8 ore pe zi.

Ca idee, știu pe cineva care folosește un astfel de mouse și și-a mai cumpărat unul, să fie de backup, doar din teama că Logitech ar putea opri acest produs. Nu sunt mulți mouși verticali în piață.

tastatura WaveKeys – eMAG, Altex, PC Garage, Flanco

Un alt model gândit pentru confortul mâinii și eliminarea riscului unor afecțiuni ale încheieturii este acest WaveKeys. Probabil ați auzit de sindromul de tunel carpian (carpal tunnel), apare când un nerv din încheietură este comprimat și o astfel de afecțiune poate apărea după ce ani de zile, timp de multe ore pe zi, folosiți o tastatură normală dpdv al așezării tastelor.

Uitați-vă la mâinile voastre când scrieți la tastatură. De obicei antebrațele converg spre tastatură, fac un unghi cu aceasta, apoi din încheieturi rotiți palmele pentru a apăsa tastele, în special cele de pe extremități. Poziția aceasta în care palma nu vine perfect în continuare antebrațului, ci face un unghi cu acesta, poate fi dăunătoare pe termen lung.

WaveKeys are forma aceea de tastatură ergonomică ce încearcă să prevină astfel de probleme. Tastele au un ușor unghi pentru ca poziția încheieturii să fie mult mai naturală, iar tastatura include și un suport de încheietură care este grosuț și moale.

Tastatura are conectivitate wireless printr-un dongle USB inclus sau prin Bluetooth, iar autonomia oficială este de 3 ani cu cele 2 baterii AAA pe care le folosește. Și ea poate fi conectată la 3 computere.

Personal nu am mai văzut acest produs până astăzi, dar mi-a plăcut. Este tot o tastatură silențioasă și nu mă așteptam la asta când am văzut-o prima oară. Poziția de scriere este evident mai confortabilă pentru palme. Dacă vreodată o să am probleme la mâini, având în vedere că totuși stau 10 ore pe zi la computer, un astfel de model voi cumpăra.

 

Mai sunt și alte produse în Work Days. De exemplu, un kit MK470 de tastatură și mouse costă doar 179 de lei, iar un deskmat, un pad de 70 x 30 cm pe care încap tastatura și mouse-ul, costă 54 de lei la eMAG. Am văzut și căști pentru videocall-uri, dar și webcam-ul Brio 300, care este Full HD și are capac mecanic pentru privacy deplin.

Tombolă/giveaway: am dat dat, cu ocazia acestui articol despre Logi Work Days, un kit MX format dintr-un mouse MX Master 3S și o tastatură MX Keys S (adică varianta full, nu cea Mini). Cu alte cuvinte, exact ce folosesc eu acasă de ceva vreme și sunt foarte mulțumit de ele.

Mecanismul este simplu: lăsați mai jos un comentariu pentru înscrierea la tragerea la sorți. Spuneți-mi în el câte ore petreceți zilnic la computer folosind mouse și tastatură. Comentați de pe un email valid, ca să pot da de voi în caz că veți câștiga, și nu vă speriați dacă nu apare comentariul imediat în site. Cele noi trebuie aprobate de mine și fac periodic asta, chiar dacă în prezent sunt plecat pe coclauri. Tragerea la sorți o fac peste câteva zile, probabil pe 12-13 septembrie.

    328 comentarii

  1. Petrec cam 7-8 ore/zi la calculator. Deci mouse + tastatură…obligatoriu🙂
    Mulțumesc!

      (Citează)

  2. petrec minim 8h/zi la calculator in software dev.

      (Citează)

  3. Cele doua job-uri pe care le am mă țin lipit de tastatură și mouse 12-14 ore pe zi, dacă aceste gadgeturi sunt silențioase cum spui, măcar nu mai trezesc bebelușul atunci când scriu la tastatură. :)

      (Citează)

  4. 7-8 ore pe zi

      (Citează)

  5. Intre 8 si 12h, in functie de numarul de taskuri pe care le am de rezolvat la serviciu

      (Citează)

  6. Pe putin – 9 H…
    Lucru cu un mouse bun si o tastatura faina e esential…
    Eu de exemplu am un mouse Logitech M185, pe care l-am ales indetrimentul kitului de birou venit cu laptopul…dar e net superior

      (Citează)

  7. Nu prea petrec in fata calculatorului… mai putin de 8 ore. :)

      (Citează)

  8. Am un anywhere 3 care merge brici de 3 ani! Inital l-am luat cu gandul ca il mai iau cu mine pe ici colo insa nu a fost cazul si anul asta vroiam sa trec la MX Master 3s!
    Asadar petrec aprox 8ore pentru munca si inca vreo 2/3 ore daca ma joc in fata calculatorului zilnic!

      (Citează)

  9. Petrec cam 8-10 ore zilnic la calculator, așa că mouse-ul și tastatura sunt practic extensii ale mâinilor mele. Am auzit numai lucruri bune despre MX Master 3S și MX Keys S, și sincer, cred că ar fi un upgrade serios față de ce folosesc acum. Plus că, lucrând de acasă, încerc mereu să-mi fac setup-ul cât mai confortabil și eficient. Mi-ar plăcea să am șansa să le testez pe pielea mea. Mersi pentru giveaway și succes tuturor!

      (Citează)

  10. Eu folosesc un kit Logi K295 silent care este perfect. Nu-mi plac mousii cu multe butoane.
    Cel mai fain mouse folosit a fost Microsoft Arc Touch.

      (Citează)

  11. 10+ ore pe zi cu Logitech WaveKeys/Microsoft Natural Keyboard + Logitech MX Master 2/3

      (Citează)

  12. nu vreau la tombola, dar vreau sa dau un mare +1 pt Master 3S si MX Mechanical Mini

      (Citează)

  13. Petrec cam 9 ore zilnic la calculator, mouse HP, tastatura Dell

      (Citează)

  14. Petrec 8 ore pe zi cu mouseul si tastatura + alte 2-3 ore pe saptamana pentru gaming (DoTA). In total undeva la 42-45 de ore in care nu ma despart de mouse si tastatura.

      (Citează)

  15. In prezent 10-12 ore din pacate, majoritatea pentru munca.
    Fan Logitech de mic, am luat o mica pauza de cand cu tranzitia la receivere Bolt pentru ca mi-era greu sa imperechez modele de tastatura si mouse care sa-mi placa cu ce mai aveam prin casa (avem 2 birouri)
    Kitul asta ar pica la fix, sotia trage de o MX Keys care da semne de oboseala

      (Citează)

  16. Buna. Stau zilnic la computer aproximativ 6-7 ore. Am folosit un mouse MX Master si ma tenteaza o tastatura din aceeasi gama caci pare confortabila si mi-ar usura treaba.

      (Citează)

  17. 8+ ore, de luni pana vineri :D

      (Citează)

  18. Cel putin 10h pe zi cu mouse-ul in mana. Acasa am un logitech G502, foarte bun, il am de peste 5 ani.

      (Citează)

  19. zilnic minim 8-9 ore, momentan folosesc o tastura wireless Apple si un Logitech mai ieftinut, nu m-am indurat sa dau banii pe un MX :)

      (Citează)

  20. Sotia lucreaza minim 10ore la laptop. Acum are un mouse Logitech mic (M210 parca).

      (Citează)

  21. Utilizez o tastatură MX Keys Mini și un mouse MX Master 3 la serviciu, timp de 8 ore pe zi.

      (Citează)

  22. Minim 8 ore :) la munca.

      (Citează)

  23. Si eu tot vreo 8-9 h zilnic, am un maus cu switch intre Wifi si BT, si fac switch cand se termina programul de la birou intre laptop si desktop, astfel incat sa am cat mai putine chestii pe birou. Pe desktop am o tastatura de la MS.

      (Citează)

  24. Minim 10 ore / zi. Ca si tastatura folosesc Logitech G613, mecanica, conectivitate bluetooth + dongle, imi ofera posibilitatea de a face trecerea usor de pe un laptop pe desktop.

      (Citează)

  25. Petrec zilnic minim 10 ore la computer. Anul acesta am încercat un mouse vertical “no name” asemănător cu MX Vertical. M-am obișnuit repede cu poziția mâinii. Fiind “no name”, după câteva luni a început să scârțâie rotița de scroll…

      (Citează)

  26. La birou sunt 8 ore cu mouse și tastatura de la Logitech. Iar acasă mai sunt vreo 3 ore cu alt set de mouse și tastatură de la Logitech. Dacă mai făceau și un controller de gaming, sigur era și ăla folosit.

      (Citează)

  27. Ultima mea achiziție în materie de periferice este un mouse mouse Logitech Lift care este ceva mai mic decât un MX Vertical. Este extrem de comod de utilizat deși am mâna destul de mare, poate uneori mai dau peste el atunci când vreau să mut mâna de pe el pe tastatură, fiind mai înalt decât un mouse normal.
    Se împacă de minune pe birou cu o tastatură iluminată Logitech K800 Wireless. Prefer tastele joase, silențioase, cu colțuri rotunjite, peste care să trec degetele cu ușurință fără să mi le “agăț” în nu știu ce colț de tastă.
    Petrec mai mult de 9-10 ore la calculator în fiecare zi și de aceea confortul este un criteriul important pentru mine la achiziția de componente și periferice pentru calculator.

      (Citează)

  28. Tinand cont ca lucrez de acasa, uneori trec de 9-10 ore de work la PC. Folosesc Logitech de multa vreme, am o cutie dedicata colectiei de mouse. Inca folosesc telecomanda Logitech Harmony si mai am o camera video Logi Circle (pentru ca la vremea respectiva era printre putinele camere cu support HomeKit).

    Overall foarte multumit de produsele lor, ma bucur ca au deschis acest magazin oficial, zic sa vina ofertele :D

      (Citează)

  29. Eu petrec in jur de 8 ore la laptop zilnic. Folosesc de vreo 4-5 ani un mx mouse, insa pare ca da semne de uzura si a inceput sa ma deranjeze click-ul prea mult seara. Incat vreau sa il schimb cu unul varianta S.

      (Citează)

  30. 8-9 ore munca + in functie de timp, inca 2-3 ore pe jocuri :). In plus, chiar am nevoie de un mouse, deoarece al meu da semne de aruncat la gunoi din cauza scroll-ului :( (schimbat pe garantie din cauza aceluiasi defect :| )

      (Citează)

  31. Minim 10 ore pe zi. Logitech sunt cele mai bune produse.

      (Citează)

  32. Aproximativ 5-7 ore, in trecut petreceam si peste 10, dar am decis sa o las un pic mai moale. Am un Logitech K750 care este genial, nu am grija bateriilor de vreo 5 ani. Nu inteleg de ce nu scoate Logi si un MX Keys cu panouri solare similare k750.

      (Citează)

  33. Intre 6 si 8 ore/zi (L-V) si 2 ore in rest. Fan Microsoft (tastatura) si Razer (mouse).

      (Citează)

  34. Eu tot în jur de 10 ore pe zi, folosind tastatura și mouse-ul ergonomice de la Microsoft, kitul Sculpt Ergonomic.
    Le folosesc încă de acu 20 de ani, de când am început să simt mici probleme la încheieturi, cu versiunile ergonomice disponibile atunci de la MS.
    Am unul acasă și unul la birou chiar😄

      (Citează)

  35. Petrec zilnic 3-4 ore la computer.

      (Citează)

  36. Si eu tot minimum 10h/zi.
    Am avut Logitech MX Master 3 pentru munca dar, dupa aproximativ 2 ani si ceva (evident in afara perioadei de garantie, how convenient), rotita de scroll a cedat. Asadar, am fost nevoit sa-l abandonez in favoarea unui G Pro (cel de pe desktop, folosit pentru gaming in principiu dar nevoia/urgenta m-a impins in a-l folosi si la lucru).
    Mi-as dori tare mult sa-i mai dau o sansa lui MX Master 3S.
    Toate cele bune!

      (Citează)

  37. Chiar zilele trecute făcusem socoteala și am rămas surprins, poate chiar speriat. 8-9 ore la birou și alte 3-4 acasă. Deci 11-14 ore zilnic.

      (Citează)

  38. In jur de 10 – 12 ore pe zi (munca + gaming). Folosesc un Mouse logitech M720 si tastatura din kit-ul MK470.

      (Citează)

  39. Minim 8 ore pentru munca.
    Plus multe altele pt jocuri.

      (Citează)

  40. Aproximativ 8-9 ore pe zi. Lucrez in IT, software developer.
    Am un mouse Logitech G703, dar mi-as dori sa trec la MX Master 3S.

      (Citează)

  41. Cel puțin 8 ore pe zi în timpul săptămânii, în weekend mai puțin.

      (Citează)

  42. Nu mai putin de 8/9 ore pe zi in cursul saptamanii, mai pun pauza peste weekend.

      (Citează)

  43. 9 ore + in timpul saptamanii, aproape deloc in weekend

      (Citează)

  44. 8 ore – WFH / birou
    1 ora – leisure

    a venit timpul sa-l retrag pe MX Master (1)

      (Citează)

  45. Salut
    Stau cam in jur de 8 ore pe zi la calculator.

      (Citează)

  46. 2-3 ore

      (Citează)

  47. Cam 10h pe zi in timpul saptamanii.

      (Citează)

  48. Cam 8h pentru serviciu, si poate inca 1-2 ore de placere/hobby/homelab. Ca mousi folosesc doar Logitech:
    – la birou MX Master 2S
    – la gaming Lift Vertical Mouse (cel de mai sus, dar pe gri)
    – la laptop MX Anywhere 3S

    Sunt foarte multumit de toti mousii si de Logitech la partea hardware. La software insa, Logitech e teribil, acele Options, Options+ sunt cam nasoale. Daca nu ar fi dorinta mea sa imi customizez butonasul de deasupra sa fie middle-click, nici nu m-as incurca cu software-ul lor.

    Ca tip pentru cine nu stie: Logitech ofera un web app smecher, logiwebconnect dot com, unde poti configura rapid Logi Bolt, Logi Unifying si (?) alte wireless receivers.

      (Citează)

  49. Cam 8 ore zilnic cu un logi M650L și tastatura de la laptop.

      (Citează)

  50. La munca 6-9h pe zi, la tastatura de laptop si mouse dedicat (folosesc precedentul model MX Anywhere 3, luat inainte sa apara 3s); mi-ar placea sa castig 3s-ul incat sa fac o comparatie cat de silentios este fata de 3 simplu.
    + acasa 1h pe zi, in weekend uneori deloc sau pana la 4h pe zi: aici folosesc tastatura mecanica wired fullsize + mouse wireless.

      (Citează)

  51. Daca adun timpul petrecut la serviciu si timpul petrecut acasa, probabil ca ajung la vreo 10 ore pe zi de stat in fata calculatorului.

      (Citează)

  52. Cam 4-5 ore pe zi, uneori mai mult, alteori mai putin.
    Mouse Logitech G 604 Lightspeed la care a inceput sa faca figuri click dreapta.
    Tastatura Logitech K295

      (Citează)

  53. 8 la lucru (prea multe), inca vreo 2 (prea putine) in timpul liber.

      (Citează)

  54. Horatiu Costache

    06/09/2024 la 1:19 PM

    Petrec zilnic 9-10 ore la laptop având atașate ca periferice o tastatura Logitech K400+ si un mouse MX Anywhere 3S.

      (Citează)

  55. 8-10 ore / zi

      (Citează)

  56. Folosesc in medie, cam 3 ore laptopul, zilnic. Am avut un mouse Logitech MX master 3, de care am fost mulțumit. Chiar am in plan, sa cumpăr un Mx Master 3S. Deci, particip și eu la tombolă. ( Tastatura aș oferi-o cadou unui prieten. Eu am laptop și nu cred că am nevoie de tastatură externă. )

      (Citează)

  57. Depinde, pot fi 2 ore, pot fi 10 ore. MX Master 2S

      (Citează)

  58. 8-9 ore, “familia” de la munca nu merita mai mult 🙃

      (Citează)

  59. In total aprox 11 ore mi le petrec in fata pc ului evident cu tastatura si mouse.

      (Citează)

  60. La laptop … in jur de 10h pe zi. Momentan folosesc un mx3 sau touchpadul de la mac.

      (Citează)

  61. Cam 7-8 ore petrec cu mouse și tastatura. Și da, kit-ul MX e altceva față de restul.

      (Citează)

  62. Cam 9-10 ore petrec zilnic cu mouse și tastatura. kit-ul MX pare ceva f. bun

      (Citează)

  63. +8h daca lucrez acasa in ziua respectiva.
    ~2h daca nu.

      (Citează)

  64. Raicu Alexandru

    06/09/2024 la 2:10 PM

    6 ore max ca mai fac si pauze

      (Citează)

  65. De obicei lucrez 8-10 h. Am un MX 3 vechi de peste 5 ani si merge excelent. In schimb la tastaturi sunt nemultumit de Logitech – am avut cateva tastaturi Gxxx inclusiv G910 si am avut probleme cu toate.

      (Citează)

  66. Pai vreo 8 ore la birou , plus alte 2-3 ore pe acasa , dar acolo cu mouse-ul si tastatura de gaming :)

      (Citează)

  67. Minim 8 ore la munca, plus ceva extra acasa.

      (Citează)

  68. minim 8h. si chiar ma gandeam sa schimb actualul logi care a dus ceva ani.

      (Citează)

  69. Vreo 10 ore cu tot cu serviciul…

      (Citează)

  70. 9-11h pe zi cu un M325 pt birou si un f vechi Razer Diamondback pt acasa

      (Citează)

  71. Am un MX 3S, e foarte bun. E un pic cam greu pentru mine, dar inca rezista bine dupa 2 ani de utilizare

      (Citează)

  72. 8-9 ore minim in fata computerului

      (Citează)

  73. Cam 7-8h / zi in medie la birou, in functie de numarul de intalniri fizice programate.
    Acasa mai putintel, mai degraba telefon, TV si consola decat PC.

      (Citează)

  74. intre 10 si 12 ore. La birou am o tastatura Lenovo pe fir si un mouse Logitech M171 (blue) si apoi acasa am tastatura tot cu fir Deltaco mecanica si rainbow si un mouse Logi M330

      (Citează)

  75. Hola!
    La birou sau în deplasare (activitatea mea presupune utilizarea unui laptop pentru diagnostic/service pentru echipamentele pe care le am în portofoliu) cca 8-9h.
    Apoi acasă, seara, alte 2-3h. Ajung relativ ușor la 12h/zi de utilizare a unui PC/laptop.

      (Citează)

  76. Le utilizez cam 9-10h pe zi, la munca folosesc un mouse Logitech M590, pe care l-am luat pentru ca este silentios (insa scroll-ul este dezmagitor) si tastatura laptopului, fiindca are si parte numerica. La desktopul personal folosesc o tastatura HP si un mouse Razer DeathAdder.

      (Citează)

  77. Din pacate mult peste 8-9 ore/ zi. Iar in weekend 4-5h/zi probabil.
    Legat de MX Master 3S, dupa o perioada se jupeste cauciucul de pe el (are o textura faina de altfel).

      (Citează)

  78. 4h cu tastatura full și mouse. Și încă cel puțin 4h cu tastatura de laptop și touchpad.

      (Citează)

  79. 10+ ore in timpul săptămânii, in weekend mai puțin.

      (Citează)

  80. Aproximativ 10 ore

      (Citează)

  81. Aproximativ 10 ore, munca+fun.

      (Citează)

  82. Am trecut de la un Logitech G915 (in care m-am taiat la deget), la un Keychron Q6 Pro ca tastatura, dar mouse-ul este un Logitech G604, pe care il folosesc de cand a aparut acest model. Folositoare butoanele laterale in programare.

    La birou, cam 8 ore de munca, cu pauze, si 2-3 ore extra.

      (Citează)

  83. 8 ore minim. asta cu tot cu pauze de masa / cafea…. Am un Mx Anywhere 2s de aproape 4 ani si este exact ce trebuie: silentios, tine bateria mult, se conecteaza usor la orice device cu bluetooth. Softul de configurare de la Logitech este partea cea mai misto la el. Dar parca as trece la un MX Master :)

      (Citează)

  84. Undeva la 10 ore pe zi, impartite intre birou si gaming.

      (Citează)

  85. dumitrescu stefan valentin

    06/09/2024 la 4:39 PM

    in medie stau cam 4-5 ore,pana acum nu am folosit periferice de la logitech,am o tastatura hyperx si un mouse a4tech

      (Citează)

  86. La biroul de acasa cand sunt in Work from home in jur de 9 ore fara ore suplimentare altfel depasesc.

      (Citează)

  87. undeva la peste 9 ore cu mici pauze, logitech MK850, kit mouse si tastatura o folosesc la greu, se poate conecta simultan la maxim 3 calculatoare si chiar folosesc asta, salveaza spatiu pe birou

      (Citează)

  88. Hmm, in mod uzual 12h pe zi.
    Am un G502X langa care s-a potrivi boboc tastatura aia :)

      (Citează)

  89. 10-12 ore/zi, de obicei

    cand am gasit un mouse care mi-a placut am mai luat 2 bucati de rezerva (merg toate dar au cedat elementele din cauciuc de pe carcasa)

      (Citează)

  90. 10h pe zi de regula. De cateva ori pe luna chiar si +15…extra work.

      (Citează)

  91. In timpul saptamanii stau la calculator aprox 9-10 ore. In weekend prea putin, iar atunci direct de pe laptop.
    Si recunosc ca m-am saturat de actualele periferice Microsoft.

      (Citează)

  92. Minim 8 ore/zi le petrec in fata calculatorului cand stau la birou.
    Daca lucrez si din alta parte doar cu laptopul dupa mine, fara mouse si tastatura externa

      (Citează)

  93. Minim 10 ore în timpul săptămânii

      (Citează)

  94. 10 ore pe zi, la job, si atat. Pentru distractie exista alte dispozitive.

    Am deja o tastatura MX-S, mai vreau una ;)

      (Citează)

  95. Alin Berechet

    06/09/2024 la 5:50 PM

    De când am făcut upgrade pc-ului, am crescut cu vreo 2 ore timpul petrecut în fața lui. Acum ajung la 6-7 ore lejer.

      (Citează)

  96. 8 ore pe zi

      (Citează)

  97. Petrec zilnic approx 8 – 10 ore

      (Citează)

  98. intre 6 si 9 ore

      (Citează)

  99. Petrec cam 8-10 ore zilnic la calculator…

      (Citează)

  100. Simonis Laurentiu

    06/09/2024 la 6:36 PM

    Salut Radu.Respect pentru munca depusa.Folosesc un set wifi de la Logi seria MX aproximativ 2-3 ore pe zi.

      (Citează)

  101. Petrec zilnic in medie 8-10 ore la calculator in interes de munca si hobby.

      (Citează)

  102. Cam 2 ore . Citeva jocuri , filme .

      (Citează)

  103. Minim 8 ore zilnic.

      (Citează)

  104. Cel puțin 8 H pe zi. Am un mouse Logitech M705 de mai bine de 10 ani. Estetic nu mai e asa bine dar funcționează impecabil

      (Citează)

  105. 8h la munca (WFH) si inca 2-3 pe cont propriu, pe un kit Logi silent touch :D

      (Citează)

  106. 6-8 ore, 80% work related. Deocamdata folosesc MX Master 3 si MX Mechanical Mini, insa trebuie sa fac trecerea pe full keyboard. Am crezut ca ma descurc fara dar nope, am nevoie de ea.

      (Citează)

  107. In jur de 1-2 ore pe zi

      (Citează)

  108. Aprox 10 ore / zi

      (Citează)

  109. Conform angajatorului, petrec 8 ore pe zi, dar o oră e pauza de masă .

      (Citează)

  110. Salutare!
    Folosesc mouse-ul si tastatura in jur de 9-10 ore pe zi, mai putin in weekend.

      (Citează)

  111. Vreo 10-12 ore, tastatura si maus indiferent de PC sau laptop

      (Citează)

  112. Minim 9 ore în timpul săptămânii, minim o oră în weekend.

    Acasă folosesc un Logitech M650 Silent, iar în deplasare un MX Anywhere. Deși e mai scump MX Anywhere, prefer M650.

      (Citează)

  113. Desi fisa postului nu zice nimic de pc si desi este una dintre cele mai vechi meserii din lume… am ajuns sa stau din ce in ce mai multe ore la pc, daca nu chiar toate cele 4+4, pt ca sa aiba altii ce sa ne verifice.
    Ultimul logitech a fost mx310 ce s-a stins odata cu linkmania.

      (Citează)

  114. cam 5-6ore zilnic, folosesc o tastatura apple si mouse microsoft[acum], inainte am avut un logi silent[care s a defectat dupa 1an]

      (Citează)

  115. Vreo 9 ore.
    Am si eu mouse MX 3S
    In reckama lor spuneau ca e special pentru Mac. N-am inteles de ce. In plus n-am reusit da instalez sw de configurare pe Mac folosind installer-ul oficial

      (Citează)

  116. Aprox 10 ore / zi

      (Citează)

  117. Petrec minim 8h,maxim 10. Am 2 mousi Mx Master 2S și 3, pe ultimul îl folosesc intens la job. Îmi place cât tine bateria.

      (Citează)

  118. Folosesc de la Logitech un Anywhere 3S si tastatura MX Keys Mini. Ambele sunt minunate!

      (Citează)

  119. cam 4-5 ore pe zi..

      (Citează)

  120. 8+ ore, dar am o intrebare referitoare la tastaturile comercializate acolo: gasesc de cumparat un MX Keys S full (cu taste numerice) cu shift stanga lung sau scurt? Ai cumva si poza intreaga a tastaturii care apare alaturi de mouse? Ca sa nu bat drumul degeaba pana acolo….
    Multumesc!

      (Citează)

  121. >9h.
    Corporate :))
    Folosesc tastatura de la laptop si un mouse cu fir.

      (Citează)

  122. Cel puțin 8 ore pe zi (5 zile pe săptămână), dar aș zice că media e de ~ 11 ore în zilele săptămânii. Folosesc prima variantă de MX (tastatură și mouse) de la Logitech.

      (Citează)

  123. 8 ore de luni pana vineri.
    am un mouse de gaming MSI si tastatura de business Lenovo.

      (Citează)

  124. Petrec minim 8-10 ore pe zi la computer cu mouse si tastatura.

      (Citează)

  125. Avand in vedere ca nu vand in magazinul acela Alex Mazilu sau Camelia Barbalata, in mod evident nu este magazinul Logicrap.

    Si ar fi cazul sa mai lase unii laudele din profilele de Linkedin cand au invatat retail pe pierderile distribuitorilor.

    Logicrap Romania nu are nici un magazin, nu stiu daca au vreo persoana juridica ca sa functioneze.

      (Citează)

  126. Intre 8 si 12-13 ore pe zi, depinde de volum

      (Citează)

  127. Petrec între 8 si 10 ore pe zi pentru muncă (tastura all the way) și încă 1-2 pentru divertisment (mouse all the way). La munca tastez uneori chiar si 30.000 de caractere pe zi.

      (Citează)

  128. 4 ore

      (Citează)

  129. Petrec intre 10-12 ore, minim. Majoritatea timpului pe macbook unde folosesc un mouse Logitech mai vechi si tastatura builtin, iar la PC am un gaming mouse Logitech super vechi si o tastatura no name cu 4 butoane lipsa.

      (Citează)

  130. Petrec aproximativ 3 ore pe zi.

      (Citează)

  131. Aproximativ 10 ore pe zi.
    Pentru biroul de la locul de munca am un mx2, generatie mai veche. Pentru biroul de acasa mi.as dori un mouse bun, am doar ceva generic, cu multe led.uri (de gaming)

      (Citează)

  132. Prea multe ore pe zi 10+, folosesc un G402 de acum 10 ani cand jucam CS :)) iar tastatura ceva K120 tot de prin vremurile alea. Poate acum e timpul schimbarii :D

      (Citează)

  133. 9 ore pe zi

      (Citează)

  134. Petrec undeva intre doua si cinci ore la calculator, in functie de program. Am mai avut produse Logitech (mouse si tastatura) si mi-au placut mult

      (Citează)

  135. 12h/zi lejer

      (Citează)

  136. 10-12ore, majoritatea pentru serviciu

      (Citează)

  137. Corporația zice să petrec 8h, eu mă lălâi că mai este nevoie și de alte chestii personale. Acasă am legat o tastatură NoName 🤷‍♂️ pe USB la laptop și un mouse cu fir. Nu prea merge fizic să privesc în laptop și sunt conectat la un monitor. Face viața mai ușoară!
    P.S.: Nu faceți ca mine..te ia spatele!🙏🏻

      (Citează)

  138. Eu petrec minim 8h pe zi. Am un mouse G500 dar as face trecerea imediat la un mouse de office că MX3S

      (Citează)

  139. Cam 12 h in medie servici + acasa.

      (Citează)

  140. De regula petreceam 5-6 ore , acuma mai slabut 1-2h.

      (Citează)

  141. aprox 10 ore munca si games uneori
    Am un G703 care e f ok ptr mana mea

      (Citează)

  142. 9h la munca si inca vreo 2h acasa

    Urmaresc de mult timp MX Keys ptr ca e printre singurele tastaturi wireless iluminate “normal”, nu RGB.
    Ai idee daca la Altexul nou gasesc un dongle Unyfying?

      (Citează)

  143. Între 7 și 10 ore.

      (Citează)

  144. 10h cu un mouse de 20 de lei la o companie FAANG pe care il schimb lunar…. jumatate din echipa are tunel carpian

      (Citează)

  145. 8 h la muncă plus 3 h acasă …. prea mult tastatura și mouse :))

      (Citează)

  146. Cred ca petrec mai bine de 12 ore la PC, zilnic. Am zile in care ma duc si spre 14-15 ore.

      (Citează)

  147. Minim 9-10 ore pe zi le petrec pe calculator. 8-9 munca, 1-2 gaming. :)

      (Citează)

  148. In medie 2 ore/zi acasa si aprox. 1 ora/zi la munca

      (Citează)

  149. încerc să limitez doar la cele 7-8h petrecute la job

      (Citează)

  150. Dintr-un program de 8 ore jumate, aș zice că 4-5 le petrec efectiv la mouse și tastatură.

      (Citează)

  151. PartidulSpecialiiRomania

    07/09/2024 la 7:47 PM

    Timpul poate varia intre o ora si 15 ore, nu am o norma fixa. Intamplator folosesc un mouse logitech cu logo-ul vechi si cu o deformare pronuntata unde se odihneste degetul mare.

      (Citează)

  152. Cel putin 8 ore, pentru treaba si gaming in functie de zi, bineinteles de pe un mouse si o tastatura de gaming, uneori pe un controller in functie de tipul de joc.

      (Citează)

  153. Stau peste 10h zilnic la PC. Munca si distractie.

      (Citează)

  154. Momenten 4 h…dar chiar si la acest volum de lucru o tastatura wiirrless si un mouse ar ajuta

      (Citează)

  155. Petrec in medie 8-9h/zi, mouse Logitech m220, mic si silentios

      (Citează)

  156. Cele 8 ore pe zi x 5 zile pe săptămână de la job, plus o medie de 1-2 ore extra.

      (Citează)

  157. In jur de 9h pe zi pentru job. Plus niste mici sesiuni de gaming ocazional.

      (Citează)

  158. Petrec minim 8 ore/zi la birou in fata calculatorui la job. Momentan folosesc un mouse Razer.

      (Citează)

  159. Cam 7 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.

      (Citează)

  160. Luni-vineri cam 9-9,5 ore. În weekend reușesc și zero.

      (Citează)

  161. Prea multe ore. 10-12 ore as zice in medie

      (Citează)

  162. salut

    petrec zilnic 10-12h la laptop, dar am un monitor cu tastatura si mouse, mai ales ca lucrez de acasa :)

    numai bine,
    Adrian

      (Citează)

  163. Petrec in medie 4-5 ore pe zi la laptop si in majoritatea timpului folosesc accesorii externe (mouse, tastatura, monitor)

      (Citează)

  164. Aveam o copie din China după un vechi mx master. Încă funcționează și mi-a plăcut mult ergonomia.

    Stau la pc undeva la 5h pe zi, când lucrez de acasă

      (Citează)

  165. Cam 8 ore și eu. Nu exista mouse-ul perfect.
    Ce folosesc : pentru aplicațiile cad un G305, în rest un mx3s. Tastatura, un Logitech wireless luată de peste cinci ani, de pe vremea când încă mai aveau baterii normale.

      (Citează)

  166. Petrec între 8 şi 10 ore pe zi pe calc.

      (Citează)

  167. Marius Andrei

    08/09/2024 la 5:39 PM

    La munca petrec 8-9 ore la pc și încă vreo 2 ore acasă.

      (Citează)

  168. Lucrez in proiectare și petrec zilnic intre 8-10 ore la calculator. Folosesc un mouse Logitech Marathon M705 de peste 8 ani. Da semne de oboseală însă…Tastatura e Microsoft , decenta, dar cam zgomotoasă!

      (Citează)

  169. l-v 12-14h(munca csf), iar s-d e mai lejer 2-4h

      (Citează)

  170. cam 8-10h pe zi, cu vechiul microsoft ergonomic keyboard plus un anker vertical, tocmai pt a micsora riscul aparitiei sindromului de tunel carpian

      (Citează)

  171. Petrec pe zi (luni – vineri) în medie cam 9 – 10 ore și folosesc un mouse canyon și o tastatura hp.

      (Citează)

  172. Și eu stau cam 8-10 ore in fața calculatorului. Și eu folosesc un MX Master, dar varianta mai veche, dar cred că trebuie un upgrade si la tastatura.

      (Citează)

  173. Petrec si eu multe ore, ca toti cei din bula noastra, si aici pe blog intru zilnic in ultima vreme…

      (Citează)

  174. Daniel Merezeanu

    09/09/2024 la 12:26 PM

    În medie petrec în jur de cinci ore la laptop zilnic. Laptopul s-a mai schimbat în ultimii ani, dar mouse-ul a ramas acelasi, un Logitech M336. Funcționează bine încă deși a adunat și el ceva anișori.

      (Citează)

  175. 10+ ore.
    Mouse razer naga trinity, tastatura … ceva mecanica cu switchuri silent. imi scapa denumirea.

      (Citează)

  176. Cam 5-6 ore pe zi in ultimul an. Am redus de la aproape 12 ore. Am schimbat domeniul de munca.

    Folosesc deja un MX Master 2s dar nu mi-ar strica un upgrade :)

      (Citează)

  177. Cam 8h pe zi pentru munca.

      (Citează)

  178. 9-10 ore/zi in timpul sapt

      (Citează)

  179. 10 ore/zi la birou, in timpul sapt

      (Citează)

  180. 9h/zi, un mx master prima generatie si o tastatura mecanica

      (Citează)

  181. 8-9 ore / zi

      (Citează)

  182. In jur de 9-10 ore/ zi de lucru cu mouse si tastatura!

      (Citează)

  183. Peste 12 ore. Munca 8-9 ore, urmate de gaming… m-ar ajuta enorm in orele alea de munca un kit de genul.

      (Citează)

  184. 9 ore.

      (Citează)

  185. 9

      (Citează)

  186. Cam 6-7 ore în timpul săptămânii.

      (Citează)

  187. Petrec cca 9 ore/zi de luni-vineri. Folosesc un laptop HP și un mouse Logitech M185.

      (Citează)

  188. 10 ore la munca si acasa

      (Citează)

  189. Salut! Mă înscriu și eu la tombolă. Pe zi, cred ca petrec mai mult de 8 ore în fața calculatorului.

      (Citează)

  190. 10+ ore

      (Citează)

  191. Muncesc de acasa remote pe desktop-ul personal. 8h/zi plus 1h sotia daca are ceva de facut. Mai mult nu imi permit sa stau la PC pt ca avem un copil de 2 ani.

      (Citează)

  192. Având în vedere ca lucrez de acasă, cam minim 12 ore

      (Citează)

  193. Petrec zilnic peste 8 ore in fata pc-ului. Intr-adevar un mouse si o tastatura bune te ajuta enorm.

      (Citează)

  194. Petrec minim 5 ore la calculator pe zi.

      (Citează)

  195. Undeva la 9 ore pe zi stau la calculator. Scopul meu e sa reduc la vreo 6.

      (Citează)

  196. Aproximativ 8 – 9 ore, depinde daca mai am treaba si acasa.

      (Citează)

  197. Folosesc aproximativ 10h pe zi atat mouseul cat si tastatura.

      (Citează)

  198. Ardelean Adrian

    10/09/2024 la 7:48 AM

    Petrec aproximativ 2 ore pe zi la serviciu și 2-3 ore gaming !

      (Citează)

  199. În medie cam 8 ore pe zi, la 6 zile pe săptămână.
    Tastatură mecanică, că-mi place cum răspunde și știu exact când mi-a luat comanda, chiar dacă fac zgomot ca o mașină de cusut; mouse optic simplu, de la HP; un mouse Logitech tot simplu, de rezervă, în sertar.
    La ce fac eu, mouse-ul nu trebuie să fie super, dar tastatura e importantă și, deși scumpuță, își merită banii.

      (Citează)

  200. 8 ore, razer

      (Citează)

  201. Cel putin 8 ore pe zi la serviciu.
    Tastatura e de la un kit Logitech MK330 si mouse-ul este Logitech G305; mouse-ul si-a meritat toti bani chiar daca nu o folosesc deloc la jocuri.

      (Citează)

  202. 8-9 ore / zi
    Folosesc și eu un MX Keys de câțiva ani și cred că este cea mai bună tastatură pentru office / programare

      (Citează)

  203. Minim 10 ore pe zi cu mouse si tastatura. Conteaza enorm calitatea perifericelor, e singurul mod in care interactionez cu calculatorul. In diverse programe am shortcut-uri configurate direct pe mouse (copy-paste si alte actiuni frecvente)

    Voi incepe sa explorez si zona de dictare in limba romana, insa daca iau in calcul si corecturile post dictare, parca e mai rapid sa scriu de la tastatura.

      (Citează)

  204. Da, confirm ca Master MX 3S este probabil cel mai bun de pe piața pt office. Il
    Folosesc 8h pe zi de mulți ani, am schimbat originalul MX 3 cu noul MX 3S

      (Citează)

  205. Petrec lejer 10 ore pe zi la laptop/calculator (8 in interes de munca + 2 pentru recreere).
    Am prima generatie de MX Master si, desi am avut multe probleme cu rotita de scroll, tot nu l-as schimba pentru nimic. Cand va fi sa crape de tot imi voi lua oricum ultima generatie din gama.

      (Citează)

  206. Cam 7-8 ore zilnic cu M650L.

      (Citează)

  207. Stau lejer 10-12 ore atat pentru munca cat si pentru relaxare.

      (Citează)

  208. 4-5 ore zilnic, cu mici variatii.

      (Citează)

  209. Petrec cam 9 ore pe zi la serviciu. Momentan folosesc un Mx keys mini, de care sunt multumit.

      (Citează)

  210. Un comentariu :))

      (Citează)

  211. Robert Rotaru

    10/09/2024 la 8:13 AM

    Aproximativ 8 ore

      (Citează)

  212. 9 măcar

      (Citează)

  213. In jur de 9 ore pe zi

      (Citează)

  214. Intre 2 si 4 ore, depinde cum imi permite timpul. Uneori in weekend ma mai intind :)

      (Citează)

  215. Aproximativ 9 ore pe zi

      (Citează)

  216. Silviu Gheorghiu

    10/09/2024 la 8:37 AM

    Intre 3 si 6 ore pe zi.
    Salutari

      (Citează)

  217. Cel putin 9 ore pe zi, atat e programul la munca.

      (Citează)

  218. 8 ore, mouse si tastatura wireless

      (Citează)

  219. Broasca Ionut

    10/09/2024 la 8:42 AM

    Minim 8 ore la munca serioux tastatura+ mouse

      (Citează)

  220. Cel putin 9 ore (laptop plus desktop). La laptop am un mouse Logitech vertical exact ca cel din fotografia ta, doar ca e negru – este nemaipomenit de bun, am scapat de dureri.

      (Citează)

  221. Păi 8 ore la muncă pe Excel-uri, apoi încă vreo 2-3 acasă pe gaming… 10 ore minim, zilnic 🤓

      (Citează)

  222. 10 ore pe zi. In weekend incerc sa nu stau deloc

      (Citează)

  223. 9-10 ore, 8 de pe linux WFH, restul sau linux sau windows :D

      (Citează)

  224. Am un Logitech vechi M705 pe care-l folosesc zilnic la birou, deci vreo 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana; in timpul liber am renuntat la PC.

      (Citează)

  225. 7-8 ore pe zi. Cu mouse Logitech M220

      (Citează)

  226. Salutare! 8-10 ore remote .

      (Citează)

  227. Salutare, undeva la 9 ore in zilele lucratoare, S-D incerc sa il evit cat mai mult.

      (Citează)

  228. Razer cynosa pro + asus gx1000. 5 ore x 5 zile.

      (Citează)

  229. In medie 2-3 ore acasă

      (Citează)

  230. Mai mult de 8 ore iar mouse folosesc și la laptop.

      (Citează)

  231. salut,

    nu petrec foarte mult timp… undeva intre 8 si 14 ore… lite :)))
    ca na… it… corporatie…

    zi faina!

      (Citează)

  232. Dragos Barcan

    10/09/2024 la 9:07 AM

    Mai mult de 8h :D . Cel mai mult cu tastatura, mouse-ul din cand in cand.

      (Citează)

  233. 8-10 ore

      (Citează)

  234. Buna dimineata, din pacate in jur de 8 ore, dar macar toate perifericele sunt logitech :)

      (Citează)

  235. Petrec in medie 9-10 ore pe zi folosind diverse periferice de office si de gaming.

      (Citează)

  236. Vreo 10h.

    Din care vreo 8h la lucru.

      (Citează)

  237. Saluti, petrec si 10 ore pe zi la laptop, 5 zile din 7.

      (Citează)

  238. Stau minim 8 h /zi , am un mouse Logitech model M335 cumparat în 2017 și care funcționează ca în prima zi

      (Citează)

  239. Salutare, Radu!

    Petrec in medie undeva la 10-11 ore in fata calculatorului, din care 9 la birou si 2 de acasa.

    Am un mouse Dell care nu ma prea ajuta. Ergonomia produselor Logitech este de neegalat!

      (Citează)

  240. Cel putin 8 ore

      (Citează)

  241. Salut, avand job-ul de asa natura in care trebuie sa lucrez cu pc-ul, stau la birou sau la biroul de acasa cu pc-ul in jur de 4-5 ore + alte 2-3 ore seara pentru gaming.

      (Citează)

  242. Chiar ar fi bun un kit din asta – eu stau 10-12h la laptop, și folosesc mouse-ul de La Lenovo, standard issue la compania mea

      (Citează)

  243. In jur de 9 ore zilnic.
    De cateva săptămâni simt ca încep problemele cu mana asa ca m-as bucura sa imi pot înlocui mouse-ul actual.

      (Citează)

  244. Minim 9 ore, asta daca nu ploua afara sau nu te îmbie vremea să ieși.

      (Citează)

  245. Cam 8 ore

      (Citează)

  246. Minim 8-9 ore, indiferent de zi.

      (Citează)

  247. Undeva la 8 ore pe zi. :D

      (Citează)

  248. Stau la calculator cam 6-8 ore pe zi. Ma ajuta un MX Master 3 :)

      (Citează)

  249. Petrec 2 ore/zi. Nu mai mult.

      (Citează)

  250. Cam 10 ore din păcate…

      (Citează)

  251. Salut!
    Cred ca petrec in fata laptopului/Rog Ally undeva la 4-5 ore.

      (Citează)

  252. Cam 8-10 ore la computer.
    Folosesc doar un MX Master 3S M ca m-am invatat sa folosesc tastatura laptopului.
    Nevasta in schimb are nevoie de tastatura pentru activitatea ei si are un Mx Keys. Are un mouse razer – asa ca ar fi bun un Mx master si pentru ea.

      (Citează)

  253. Zilnic cam 8-9 ore. Tastatura si mouse de la Logi :)

      (Citează)

  254. In timpul saptamanii stau cel putin 8h pe zi la calculator. Folosesc o tastatura+mouse Dell

      (Citează)

  255. Viata de soricel. Invart de mouse si tastatura undeva la 10 ore pe zi.

      (Citează)

  256. Petrec cam 8h la munca, si cel putin vreo 4-5 pe laptop-ul personal dupa ce ajung acasa.
    Cam mult, stiu…

      (Citează)

  257. 8-10 h/zi, cu exceptia week-end-urilor.

      (Citează)

  258. 6-7 ore la serviciu + 3-4 ore acasă

      (Citează)

  259. In fiecare zi cam 8h la munca, 3-4 in timpul liber.

      (Citează)

  260. 8-9 ore munca + 1-2 ore personal si in weekend. Mouse si tastatura multi-device :)

      (Citează)

  261. Cam 12h/zi, work + joaca. Folosesc Logitech G502 + tastatura Corsair K70 pt gaming, tastatura Logitech mx keys pt coding.

      (Citează)

  262. Lucrez in IT de cand ma stiu, aprox 8-10 ore pe zi. De asemenea sunt cel care intretine laptopurile la persoanele din jur, asa ca un mouse nou este oricand binevenit.

      (Citează)

  263. 2 ore

      (Citează)

  264. 8-10h, uneori chiar peste :)

      (Citează)

  265. Logitech – anywhere..
    La serviciu folosesc un M590 silentios cu care fac switch intre laptop si desktop cu un click!
    Acasa: Logitech G305 lightspeed + Logitech G502X… mouse
    Logitech G512 Carbon … keyboard
    Logitech G733 lightspeed… headset
    Logitech MX Sound 2.0… desktop speakers, :D
    Stau minimum 4, maximum 8 ore zilnic la PC/Laptop

      (Citează)

  266. programator, so +8h pe zi.

      (Citează)

  267. In jur de 7 ore.

      (Citează)

  268. Cel putin 10 ore la computer, deh, daca nu mi-a placut cartea. Inteleg ca MX Master e bun si pe Mac, mai bun decat ce ofera Apple la capitolul asta.

      (Citează)

  269. 8h de L-V

      (Citează)

  270. salut,
    minim 8 ore , sunt web developer

      (Citează)

  271. aproximativ 8 ore pe zi, in timpul saptamanii
    in wknd mai mult tableta si telefon :)

      (Citează)

  272. În medie cam trei ore

      (Citează)

  273. Depiunde de zi, dar media e pe la 10 ore pe zi fara weekend.

      (Citează)

  274. Cred ca pe putin 10 ore pe zi. Lucrez de acasa, deci 8 ore minim.

      (Citează)

  275. 4-5 ore

      (Citează)

  276. Aproximativ 9-10 ore/zi (muncă + diverse) cu exceptia weekend-urile.

      (Citează)

  277. cam 8-10 ore pe zi

      (Citează)

  278. 10-12 ore, cred

      (Citează)

  279. Sebastian Turcanu

    10/09/2024 la 12:59 PM

    Aproximativ 8-10 ore.

      (Citează)

  280. Cam 6 ore pe laptop. Am in plan un monitor si maus + tastatura. Pe scurt, mi-ar prinde bine :D

      (Citează)

  281. Mai multe decât mi-ar face plăcere să recunosc, lejer peste 8h doar la serviciu.

      (Citează)

  282. 6-8 ore, cu MX master 3 si MX keys

      (Citează)

  283. Salut Radu,

    Media de utilizare mouse/tastatura este undeva la 9 ore, work and personal.

    Mersi,
    Radu

      (Citează)

  284. 7-8h pe zi, munca in timpul saptamanii si 2-3h in weekend.
    Folosesc tastatura Dell KB216 si mouse Steelseries Aerox 3 wireless

      (Citează)

  285. Probabil in medie 10-12 ore/zi.

      (Citează)

  286. 10h pe zi. Tastatura laptopuluiși un mouse wireless Microsoft.

      (Citează)

  287. In jur de 8-10 ore zilnic pe calculator.

      (Citează)

  288. Alexandru Lupu

    10/09/2024 la 2:12 PM

    Aproximativ 8 ore la calculator cu tastatura și mouse.

      (Citează)

  289. 8-9 ore pe zi de luni până vineri

      (Citează)

  290. Cam 14 ore pe zi. Vreo 9-10 la munca si de restul pe acasa. In weekend mai light, ca e mai sanatos. Mare fan Logitech la mouse, M185 si M171 au fost favoritele mele lately

      (Citează)

  291. 7 ore pe zi, combinat mac cu windows, iar logitech mx sunt singurele compatibile full cu ambele sisteme. Doar apesi un buton si pac comuti pe laptop sau pc.

      (Citează)

  292. Salutare. Petrec aproape 8h, work from home. Fără tastatura mai merge, dar fără mouse este greu rău…

      (Citează)

  293. Salut Radu,
    Sunt zile si zile, de la 30 minute la cateva ore pe zi, ideal fara weekend :)

      (Citează)

  294. 5-6 ore

      (Citează)

  295. Lucrez minim 9h pe zi cu mouse și tastatura Logitech (pe fir).
    O trecere pe wireless nu ar strica :)

      (Citează)

  296. Stau la calculator cam 10-12 ore pe zi… Folosesc periferice Logitech si le apreciez.

      (Citează)

  297. Cam 8h pe zi și folosesc un mouse și tastatura Microsoft

      (Citează)

  298. Lucrez 8h pe zi cu mouse și tastatură non logitech, la birou. Îmi place logitech. Am acasă mouse, tastatură și căști bluetooth logitech.

      (Citează)

  299. Între 6 și 8 ore pe zi în fața ecranului.
    Logitech Anywhere de la prima generație și tastatură Microsoft Surface

      (Citează)

  300. buna, aprox 3 ore zilnic pe laptop, bineinteles cu mouse logitech m100

      (Citează)

  301. Doru Pascalau

    10/09/2024 la 4:57 PM

    Stau cam 5-6 ore pe zi la calculator.

      (Citează)

  302. Cam 4 -5 ore pe zi si folosesc peste tot Logitech pebble dar tastaturile sunt no name

      (Citează)

  303. 2-3 ore, cu tastatură și mouse non-Logitech, dar mi-ar plăcea să le înlocuiesc.

      (Citează)

  304. Undeva la 10 ore pe zi folosesc calculatorul.
    As estima ca mouse-ul il folosesc ceva mai putin decat tastatura.

      (Citează)

  305. Cam 8 ore.
    Folosesc tastatura silentioasa… Uneori trebuie sa lucrez pe intuneric cand partenera doarme. Eu zic ca merita 😄…

      (Citează)

  306. Eu cam folosesc tastatura si mousul cam in aceeasi masura si am undeva intre minim 8 ore si vreo 12 pe zi. Chiar mi se par cei de la Logitech ca au perifericele cele mai ok ca raport pret / ce primesti. Spor si numai bine tuturor !

      (Citează)

  307. Sunt minim 9 ore/zi la calculatorul de la munca si cel de acasa. Spor in toate!

      (Citează)

  308. In jur se 6-7 ore. In momentul de fata folossc un mouse Razer si o tastatura mecanica TKL cu switch-uri Cherry MX Red.

      (Citează)

  309. Peste 8 ore, dar probabil se vor reduce acum ca a inceput scoala si am alte prioritati!

      (Citează)

  310. 4-5 nu mai mult. Am obosit 😀

      (Citează)

  311. Petrec in jur de 10h/zi la calculator, software developer.

      (Citează)

  312. La munca 8, acasa 8. La munca Dell, acasa Logitech G PRO X + Logitech G Pro x superlight.

      (Citează)

  313. Petrec in jur de 7-8 ore la munca plus inca 2-6 ore acasa.

      (Citează)

  314. Cam 6-7 ore pe la muncă… Și mai bag și acasă macar 1 oră….

      (Citează)

  315. Aprox 7 ore/zi folosesc calculatorul de la munca. Folosesc tastatura de la laptop si un mouse Logi MX Anywhere 2S.

      (Citează)

  316. Pe la servici cred că ajung la 6 ore și acasă mă chinui pe un laptop fara mouse cam 1-4 ore pe zi( mai bine zis mă uit la filme).

      (Citează)

  317. Petrec pe putin 8 ore pe calculator

      (Citează)

  318. Folosesc calcultorul min 8 ore pe zi, cat timp lucrez, dar mai am zile cand il folosesc mai mult, pana la 10 ore (wow, realizez acum cat de mult stau cu ochii in ecran, si asta doar intr-un calculator)

      (Citează)

  319. Zilnic, cel putin 8h, cat tine programul de lucru intr-o corporatie :)

      (Citează)

  320. Între 6-8 ore la birou cu căștile pe urechi, tastând cu drag și spor

      (Citează)

  321. Doar 6 ore in medie, chiar am verificat cu un program instalat, media. Restul de munca e fizică, o combinație bună pe lângă statul pe scaun.

      (Citează)

  322. 3 ore pe zi

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus