un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Back to school cu livrări rapide de rechizite de la Freshful (folosiți 10NWRADU pentru discount)

5 Sep 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

5 comentarii

Vă pregătiți de începerea școlii? Dacă vine ziua cea mare pentru copii și ați stat deja câteva ore prin magazine, căutând ghiozdanul perfect cu Spider-Man sau Elsa sau ce vă place vouă (sau copilului, la o adică), măcar nu mai pierdeți vremea prin magazine și pentru a cumpăra alimente.

Puteți comanda la Freshful și, dacă locuiți în București-Ilfov-Ploiești, veți primi totul acasă, livrat prompt, cu mașini frigorifice. Bănuiesc că Freshful nu mai are nevoie de prezentare, sunt pe piață de aproape 3 ani și au livrat până acum peste 1,1 milioane de comenzi.

Poate vă ajută, însă, voucherul 10NWRADU. Veți avea discount 10% la o comandă, este valabil până pe 15 septembrie inclusiv, dar nu pentru tutun. Spre deosebire de alte dăți, însă, oricine poate utiliza acest voucher o dată, nu doar clienții noi.

Și apropo, puteți folosi reducerea și pentru rechizite și alte cumpărături necesare unui preșcolar, elev, licean sau student. Freshful a introdus o ofertă numită Back to School cu Freshful unde veți găsi de toate —caiete de toate felurile, rucsacuri, pixuri, carioci, pensule, agrafe, etichete, creioane colorate, gume de șters, plastilină, lichid corector, folii, capsatoare, rezerve de stilou— și ofertele la așa ceva țin până pe 15 septembrie.

Dacă ați uitat să luați ceva (sau n-ați cumpărat încă nimic, ceea ce nu este o problemă pentru că de asta trăim vremuri cu livrări rapide) sau în primele zile de școală vine copilul acasă și spune “cică am nevoie de încă un caiet dictando și de agrafe colorate pentru mâine”, le puteți comanda la Freshful și livratorul poate fi la ușă în câteva ore cu ele.

Alice nu începe școala, dar acum în septembrie a terminat oficial creșa și a început grădinița. Am avut o mare ședință cu părinții despre asta. Prima mea ședință cu părinții din postura de părinte! Alice va avea acum mai multe lecții educative, cursul săptămânal de engleză va ține mai multe minute, va fi și mai multă joacă de-a desenatul și alte asemenea activități, conform programei oficiale.

Prin urmare, inclusiv noi i-am cumpărat de pe Freshful cele de mai jos. Sunt două caiete în care să mâzgălească ce vrea ea, dintre care unul cu copertă foarte colorată, cum îi place ei. Am luat și un set de carioci pe care scrie Ultra Washable și la care nu pot să zic decât “Doamne-ajută să fie așa!”, pentru că uneori exagerează cu cariocile și desenează și în afara hârtiei și pe mâinile ei. Eu mă gândesc mai degrabă la binele canapelei și implicit la sănătatea mea mintală.

I-am luat și cretă de dimensiuni mari, noua ei pasiune, iar întrucât în această lună va împlini 3 ani, inclusiv o lumânare și niște baloane ornamentale, dacă tot erau pe Freshful și urma să vină o comandă de mâncare.

Așa că am început de devreme cu back to school. Matilda a luat chiar și niște mape/dosare/foldere sau cum se cheamă ele pentru că recent am cautat ceva prin actele noastre și ne-am dat seama că trebuie să le organizam mai bine pe cele despre casă și contracte de muncă și din astea.

Am luat și alimente, în principal pentru sandvișuri pentru că mâncare gătită avem (plus în afara pozei: o tonă de banane și niște înghețată, plus humus). Știu că nu m-a întrebat nimeni, dar mai jos vedeți unul dintre sandvișurile mele preferate și cred că este unul ușor de dat și la pachet copilului la școală.

Este clasicul BLT cum îi zic americanii, bacon lettuce tomatoes sau, cum se zice la noi, șuncă, salata și roșii. Sandvișul SSR, prin urmare.

Eu prăjesc pâinea doar pe o parte, ca să devină mai rigidă și deci mai rezistentă la zeama de roșie. Am luat de la Freshful niște roșii eco românești și am tăiat una în felii rotunde. Am luat salată iceberg, care mie îmi place pentru că este mai crocantă și asta dă o textură mai plăcută sandvișului, dar de multe ori l-am făcut cu ce verdeață am avut în casă, de la salată verde clasică la rucola sau chiar felii de castravete. Pentru proteină am folosit o șunca ardelenească de la Sergiana.

Partea prăjită stă spre exteriorul sandivșului, ca să fie mai crocant. Interiorul îl ung cu un pic de unt. Pun șunca pe pâine, ca să fie o barieră pentru zeama din roșie sau salată, legumele în centru, apoi încă o felie de șuncă și felia superioară de pâine deasupra. Îl strivesc un pic cu mâna ca să fie mai plat.

Dacă trebuie împachetat, eu folosesc hârtia de copt pentru asta, nu folia de aluminiu. Are niște avantaje care îmi plac: e mai eco, sandvișul poate fi încălzit la microunde direct în hârtie, se poate tăia prin ea cu cuțitul fără nici o problemă și nu înghiți mini-bucățele de aluminiu dacă faci asta. Also, este mai ieftin.

Anyway, mă bucur să vă pot pune la dispoziție încă un cod de reducere la Freshful, valabil și pentru clienții existenți. Folosiți 10NWRADU pentru discount, cum spuneam, până pe 15 septembrie inclusiv.

    5 comentarii

  1. Nu înțeleg logica rechizite la alimentară.

      (Citează)

  2. daca ai folosit acest voucher in trecut nu mai merge la tura asta?

      (Citează)

  3. La naiba, stiam eu ca era un voucher de folosit la freshful ieri cand am dat comanda.

      (Citează)

  4. Doamne Dumnezeule, roșiile alea “eco” de la freshful sunt îngrozitoare, au gust de cel mai ordinar plastic posibil. mi-am luat țeapă și eu o data. De ardeii grași din poza la fel, sunt fix modelul american cu aspect și fără gust.

    de ce ar cumpără cineva alt soi decât “inima de bou”, când tocmai suntem pe finalul sezonului, mai ales că sunt singurele roșii cu gust?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus