un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Articole interesante de citit astăzi – 22 septembrie 2024

22 Sep 2024  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

O femeie din Thailanda a fost salvată după ce a fost strangulată câteva ore de un piton. Care a intrat peste ea în casă, a mușcat-o, apoi s-a încolăcit pe ea. New fear unlocked.

Pe de altă parte, tot în Thailanda avem Capella Bangkok, cel mai bun hotel din lume în noua ediție World’s Best 50 Hotels. Passalacqua, pe care l-am prezentat aici, a căzut pe locul 2. Atlantis The Royal este pe locul 9, iar Castelul Reschio, despre care am scris, dar încă nu am publicat articolul, văd că este pe locul 42.

Puff Daddy a fost arestat pentru prostituție și trafic de carne vie. Omul organiza niște orgii care durau zile întregi, cu victime drogate și obligate la acte sexuale. Procurorii au ridicat droguri și arme de la casa acestuia inclusiv două AR-15 din dormitor, cu numere de serie șterse, plus 1000 de sticle de lubrifiant și baby oil. Riscă închisoare pe viață.

Cum arată golful Halong înainte și după taifunul Yagi. Golful acela este și pe bucket list-ul meu. O să scriu un articol cu bucket list-ul meu imediat ce aflu traducerea în română a termenului.

Kaspar Hauser a apărut pe străzile orașului Nuremberg în 1828, la 16 ani. Nu știa cine este și de unde vine, povestind doar că a fost ținut prizonier într-un beci, unde era hrănit și spălat de o persoană necunoscută. Legenda spune că era un prinț răpit dintr-un regat german vecin. Acum s-au făcut teste ADN.

Fotografii de la Drone Awards.

Războiul din Ucraina a ajuns la 1 milion de morți și răniți. Estimările actuale sunt la 80.000 morți pentru ucraineni și 200.000 pentru ruși.

Obezitatea reduce testosteronul și cantitatea de spermatozoizi pentru că modifică legăturile din creier. Pe scurt, e de rău. Mecanismele prin care obezitatea influențează negative aspecte aparent necorelate ale corpului încep să fie înțelese.

Trump refuză o a doua dezbatere împotriva lui Kamala Harris. Auch, that bad?

De ce noul album al lui Katy Perry nu are succes. Diverse controverse fac ca revenirea artistei în topurile muzicale să nu fie una de succes.

Locurile de unde s-a inspirat Tolkien sau care apar în filmele și serialele moderne. Poate vreți să le vizitați.

Americanii vor reporni centrala nucleară de la Three Mile Island. Un alt reactor, nu cel care a provocat cel mai mare accident nuclear din SUA, chiar dacă unul minor față de Cernobîl.

Un sos numit Japanese Barbeque Sauce devine tot mai popular în SUA. O fi noul Sriracha.

Fotografii de la Travel Photo Awards.

10 filme SF bune care nu folosesc efecte speciale.

Formula 1 în Singapore, astăzi, la ora 15. Norris și Verstappen pleacă din față. Verstappen s-a certat cu FIA.

asus s5507

    6 comentarii

  1. Bucket list = lista de dorințe. Sau „cupa plăcerilor”. Sau „punguța cu nestemate”.

      (Citează)

  2. iPhone 16 e inca disponibil in Altex, inclusiv pro 512, 256, 128. Nu in toate culorile, dar as zice ca nu imi aduc aminte sa mai fi fost asa.

      (Citează)

  3. 1000 sticle lubrifiant ))))
    Omu era clar pus pe fapte.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus