un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 8 septembrie 2024

8 Sep 2024  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Un experiment interesant în Austria. 50 de oameni au format The Good Council, unde aveau de împărțit 25 de milioane de euro pentru a combate sărăcie. Trebuia doar să fie de acord cum să facă asta. Au fost aleși din diverse zone ale societății în țara în care 1% din populație controlează 50% din bani.

Body Roundness Index ar putea fi un indicator mai bun pentru grăsime abdominală. Clasicul BMI nu știe câți mușchi ai, nici vârsta sau alte elemente.

100 cele mai bune episoade de seriale din toate timpurile.

Spaniolii se cuplează la supermarketuri folosind un cod ce presupune ananas și raionul de vinuri, după ce un clip de pe TikTok a devenit viral.

Cum arată burgerii de fast-food în SUA:

Un francez își droga nevasta și apoi o viola. Timp de un deceniu, a chemat zeci de alți bărbați să o violeze și ei, filmând totul. Poliția i-a identificat din fotografii și filme și acum 51 de bărbați sunt acuzați de viol, majoritatea părând anterior membri normali ai societății, și ei cu familii și copii.

O rețea americană de podcasteri era finanțată de ruși. Oamenii făceau propagandă de dreapta, pro-Trump, anti-democrație, pro-Rusia și ce altceva mai este în interesul lui Putin.

Numărul adolescenților americani care vapează este la un all-time low. Ce bine ar fi dacă ar tinde la zero fumatul în lume.

Selena Gomez este miliardară. Linia de cosmetice Rare Beauty a avut succes mare.

Comandantul unui distrugător american a fost eliberat din funcție după ce s-a fotografiat trăgând cu o armă ce avea luneta montată invers. În țara oamenilor cu AR-15 în case, cred că ar fi ridicol și dacă americanul de rând ar ține luneta montată invers, darămite căpitanul vaporului.

Chimiștii de la Berkeley inventează o metodă de vaporizat plasticul până la nivel molecular, de unde poate fi din nou folosit pentru produse high-end.

Maduro a mutat Crăciunul la 1 octombrie în Venezuela. De parcă Simion avea nevoie de și mai multe idei populiste inutile.

20.000 de haitieni s-au mutat în Springfield, Ohio, la o fabrică auto. Apoi au apărut și neo-naziștii.

Un cocktail adună 10 milioane de dolari în vânzări la US Open în acest an. Și cică un turneu nu este un succes financiar. “The Honey Deuce — a mix of vodka, lemonade and a raspberry liqueur, plus its signature melon balls.

Capsula Starliner s-a întors singură pe sol. Și cu bine, ceea ce nu mă așteptam, dar astronauții ei au rămas pe Stația Spațială și vor reveni în februarie de acolo.

Vila fraților Porn de pe Kiseleff. Ăsta da nume. O femeie a furat mingea prinsă de o fetiță pe stadion. Căței simpatici. Cel mai mare magazin pentru pasionații de avioane.

Salumeria a deschis și restaurant. La un food truck din SUA te duci cu propria ta pungă de chips-uri, iar ei îți pun înăuntru carne, legume, sosuri și alte topping-uri. Hotelul acesta îți permite să-ți umpli croissantul cu ce topping vrei. Burgeri de top din New York. Baguette face croissante cubice, cum e moda acum. Pare prea puțină umplutură în ele.

Cum arată un Airbnb din București.

Nu uitați să folosiți codul 10NWRADU pentru 10% discount la o comandă Freshful, indiferent dacă sunteți clienți noi sau vechi. Valabil până pe 15 septembrie, comandă minim 250 lei, exclus tutun sau transport.

    14 comentarii

  1. Videouri interesante de văzut astăzi – 8 septembrie 2024

      (Citează)

  2. E plin centrul Bucureștiului de Airbnburi în blocuri cu bulină roșie. Parcă erau interzise de lege. Ar trebui raportate toate la Airbnb, dar nu știu dacă le pasă prea mult.

      (Citează)

  3. Avem si noi doi mini TimPool pe aici: @corcoran si @mac-gregor… Doar probabil nu asa bine platiti ca Tim 🤭

      (Citează)

  4. urweiss:
    🎯 🤣🤣

    +1 și +1 👍

      (Citează)

    • Da, nu imi place sa fiu acuzat ca sunt agent rus, si nu am chef sa se formeze impresia asta.
      Ma bucur ca te amuzi.

        (Citează)

  5. mac gregor:
    Da, nu imi place sa fiu acuzat ca sunt agent rus, si nu am chef sa se formeze impresia asta.
    Ma bucur ca te amuzi.

    Ai dreptate ne scuzi … esti agent belarus ! Am corectat greseala …

      (Citează)

    • Trei care vorbesc fara sa aiba habar, aia sunteti.

      Eu vorbesc impotriva invaziei Ucrainei si sunt foarte clar ca Rusia daca castiga va fi un pericol pentru republica Moldova, si le zic tuturor ca o sa ne doara daca o va transforma in provincie ruseasca. Nu ne dam seama acum, dar cand or sa ii calce in picioare pe romanii de acolo o sa ne doara. Si cand o sa ne vedem vecini cu rusii n-o fi bine.

      Dar nah, leftistul daca nu s-ar insela in 100% din cazuri, nu ar fi leftist.

        (Citează)

  6. E ok, si eu daca aveam margarina in creier ca urweiss la fel as fi facut.
    Baietel, cand macelaream partizani pro psd/ rusi pe blogul asta, tu te incaltai cu fesul.

    Faptul ca as alege oricand un martafoi miliardar in locul unui senil aproape de avc se numeste bun simt, nicidecum partizanat.

    Ca sa zic ceva la nivelul tau… forta steaua!

      (Citează)

    • Nu inteleg de ce va agitati atat de tare, daca nu este adevarat ca sunteti propagandisti. In general cand unul spune o prostie uriasa, il lasi in pace si iti vezi de viata.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus