un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Articole interesante de citit astăzi – 29 septembrie 2024

29 Sep 2024  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Primarul New York-ului a fost acuzat de luare de mită, fraude, solicitare de mită de la cetățeni străini și altele similare. New York-ul pur și simplu nu are noroc de un primar bun. Omul se declara total nevinovat, dar le-a spus celor de la FBI că nu mai ține minte parola de la telefon.

Un bărbat condamnat acum 46 de ani la moarte a fost eliberat din închisoare acum. Dovezile fuseseră fabricate de investigatori, iar judecătorul l-a declarat acum nevinovat. 46 de ani în închisoare… Ghiciți țara?

Sute de simboluri au fost descoperite în deșertul Nazca. De un algoritm AI, culmea.

Acum 45 de ani a apărut CompuServe. Înainte de WWW și Internetul de astăzi, a fost CompuServe.

Fotografii amuzante cu animale. O să i le arăt și lui Alice pe acestea. Fotografii de la un concurs cu fotografii cu păsări.

Mâncarea de la Disneyland Florida:

Avioanele ar putea decola singure în curând. Nu știu exact de ce această tehnologie nu a fost încă pusă în practică. Avioanele pot ateriza singure, ceea ce pare o manevră mult mai complicat de pus în practică decât decolarea.

În statele care au introdus legi anti-transgender, încercările de sinucidere în rândul adolescenților și tinerilor trans au crescut cu 72%.

Un bărbat făcea 6000 de dolari pe lună mutând aceeași bicicletă de ridesharing între două stații de parcare. Găsise el o vulnerabilitate în algoritm în care compania de biciclete oferea bani mulți oricui duce o bicicletă de la o stație de parcare la alta, că părea că este nevoie de asta.

Coca-Cola Spiced  iese de pe piață la 6 luni de la lansare. Eu am luat o cutie de la Sum 179. Matilda a zis că are gust de șampon.

Dar dacă un pahar ar avea Cola Spiced pe jumătate, iar cealaltă jumătate ar fi la propriu goală, vid absolut?

Galiul poate omorî celulele canceroase. Este foarte toxic, iar celulele canceroase îl absorb în totalitate.

Milioane de articole vestimentare ajung periodic în Ghana. Au acolo un bazar unde revând hainele aruncate sau reciclate de alții. Stație de metrou în Mumbai când vine trenul pentru femei. Avem noroc că trăim într-o țară normală în care femeile nu au nevoie de un tren separat pentru a fi în siguranță. Noile trenuri Alstom au fost atacate cu pietre în drumul spre București pentru că atât se poate la noi.

Vreau să mănânc acest desert cu bezea și înghețată.

Cum se împăturesc corect hainele. Ghidul acesta include multe idei bune.

asus s5507

    6 comentarii

  1. Cred ca este destul de relevant si important îndeajuns pentru a fi precizat in descriere faptul ca barbatul condamnat nu numai ca era condamnat ci era condamnat la moarte. Make USA great again!

    Doar 72% mai multe sinucideri in rândul unor defecti? E si asta un inceput.

    N-am văzut pe absolut nicăieri Coca Cola spiced și atunci nu ar trebui sa ne mire cumva ca se retrage un produs care nu a avut succes pentru ca nu a fost distribuit.

    Dacă în București nu se intampla mizeriile pe care le pățesc femeile în alte metrouri, nu înseamnă ca sunt în siguranță. Pentru ca nu sunt.

      (Citează)

  2. Auzi, “au fost atacate”…
    În loc să spună că niște pitecantropi analfabeți aruncă cu pietre în trenuri.
    Ce mizerie de articol.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus