un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Urmează Summer Well, probabil primul festival al lui Alice

2 Aug 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Summer Well are loc pe 9-11 august, tot la Domeniul Știrbey din Buftea, iar în ultimele zile a apărut programul fiecărei zile și detalii despre niște concursuri bune de acolo. Bilete încă se găsesc. Brățările se pot ridica la fața locului sau începând cu 5 august din unele magazine Orange sau prin Tazz.

Sper să ajung pe acolo în fiecare zi. Cel puțin acesta este planul actual și voi spune, ca la ultimele ocazii, că dacă mă vedeți pe acolo să-mi ziceți salut și să schimbăm două vorbe cu plăcere. Este foarte posibil ca în acest an să am și un copil blond în jur, pe post de satelit.

Ne gândeam cum să facem cu Alice seara ca noi să putem ajunge la festival și apoi ne-a venit ideea: o luăm și pe ea, că intrarea este gratuită pentru copiii sub 12 ani (însoțiți de un adult, desigur). Abia aștept!

Va fi greu, probabil va trebui să plecăm acasă devreme, ca să nu adoarmă acolo, probabil va trebui să o cărăm mult în brațe sau în cărucior, dar le fac cu bucurie pe toate pentru că abia aștept să o văd alergând pe pajiște, uitându-se la luminițe, la lac, la toate “atracțiile” de pe acolo (cel cu luna și stelele de anul trecut a fost super) și restul punctelor de interes.

Nu știu încă în ce zi vom facem asta. Probabil nu vineri, atunci cântă Nothing But Thieves și vreau să-i văd până la capăt, dar sâmbătă sau duminică probabil vom fi și cu ea. Primul ei festival!

Programul pe zile este următorul, luat de pe Instagram, care este de obicei canalul uzual de anunțuri pentru festival:

Mie Summer Well mi s-a părut însă mereu un loc unde petreci weekendul cu prietenii într-o atmosferă plăcută și care include și ceva muzică. În fiecare an m-am simțit mult mai bine întâlnindu-mă pe acolo cu diverși prieteni, mergând să bem sau să mâncăm ceva bun împreună sau plimbându-ne pe acolo pentru un selfie la lac sau la Lună.

Nu că nu mi-ar plăcea muzica. Am ascultat multe formații preferate de-a lungul anilor și am descoperit unele foarte bune, dar noi am stat mereu mai în spatele pajiștii, pe chill cum zice Matilda, și mereu în grup mare. Este party with friends, nu doar un concert.

Orange a anunțat deja că va organiza acolo un campionat de Summer Brawl. Înscrierile se fac până mâine inclusiv în pagina evenimentului, există și pre-calificări online, iar finala va fi în interiorul Summer Well, chiar la standul Orange (regulament aici). Premiul mare este câte un Samsung Fold6 pentru fiecare membru al echipei, apropo.

Dacă vreți să vă întâlniți cu Dan Cadar și să-i spuneți să facă clipuri video mai scurte, o puteți face acolo:

Tot în zona Orange, cei interesați vor putea să interacționeze cu echipa Zona IT într-o sesiune deschisă de întrebări și răspunsuri, să descopere cele mai performante sisteme de gaming de pe Zona Store și să ia parte la sesiuni de asamblare live de PC-uri (custom build) susținute de echipa ZONA.

În zona de cinema în aer liber vor fi difuzate inclusiv Dune 2 și Indiana Jones and the Dial of Destiny. Nice.

Ford este din nou în lista sponsorilor. De obicei expun câteva mașini acolo în Summer Well și sunt curios dacă anul acesta vor avea noul Explorer. Nu l-am văzut niciodată live, dar review-urile de pe net sunt bunicele.

Pe partea de mâncare, mă aștept din nou la cele trei zone mari de street food. Anul trecut am mâncat o supă pho foarte bună, iar la Camionetta serviciul era rapid la pizza. Burgeri buni probabil veți găsi la Circus. Văd că Tazz este în lista sponsorilor; anul trecut aveau un stand mare, cu show-uri culinare și preparate speciale și la prețuri foarte bune, probabil date în pierdere de fapt, dar își permit. Era și aglomerație pe măsură.

Zobuian are de obicei deserturi foarte bune, probabil vor fi și acum. Berea oficială probabil va fi Beck’s, care sunt sponsori. Cocktailuri am găsit mereu pe la barurile Martini sau Bombay Sapphire.

Nu uitați să vă dați cu spray de țânțari, că este festival și pentru ei acolo. Din câte știu, accesul cu spray nu este permis, deci dați-vă de acasă sau, dacă veniți cu mașina, după ce parcați și lăsați-l înăuntru.

    9 comentarii

  1. cum se cheama cand nu recunosti pe nimeni de pe afisul de concert, ca stiam dar am uitat..

      (Citează)

    • Că nu e genul tău. nici pentru mine nu e și e ok !

        (Citează)

    • La fel și aici. Și e ok, chiar nu-l văd pe Radu mergând la Artmania sau Rockstadt, fiecare cu gusturile lui.

      Aș fi zis că recunosc „Nothing But Thieves”, dar nu cred că e vorba de vreun ansamblu vocal-instrumental de suine din Parlamentul României.

        (Citează)

  2. Daca il vedeti pe cadar puteti sa il rugati sa nu mai fure content de afara, sau sa recunoasca cand o face.

      (Citează)

  3. Mi se pare mie sau doar 3 trupe canta live in tot festivalul? Sau aia canta mai live decat restul? Nu ma prind…

      (Citează)

  4. Ce trebuie sa se întâmple la un festival in Romania ca sa va vindecați de mentalitatea de turma si sa nu le mai validați gunoaiele cu banii voștri?

      (Citează)

  5. Noi mergem la Summer Well pentru atmosfera si distractie mai mult decat pentru stat si ascultat muzica. Dar oricum si muzica e pe stilul nostru, da.

      (Citează)

  6. Avem si feedback de dupa tinand cont ca a fost in acelasi weekend cu Untold chiar daca sunt in locuri diferite si au public diferit ?
    Pare o editie slaba, pare ca n-au putut aduce nume de la Sziget (cum o faceau de fiecare data, motiv pentru care se si puneau in acelasi weekend cu ei).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus