un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 8 august 2024

8 Aug 2024  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    11 comentarii

  1. 40 de oraÈ™e 5G la Orange … PloieÈ™tiul, pe locul 10-11 în È›ară ca populaÈ›ie … să mai aÈ™tepte …

      (Citează)

    • Sunt mai multe criterii pentru care se alege un oras sau altul. Poate fi numarul total de clienti din fiecare oras sau numarul de telefoane compatibile 5G din fiecare oras.
      Mai poate fi si nivelul actual de incarcare al retelei si atunci poti decide sa treci direct la 5G in loc sa mai investesti in echipamente suplimentare pentru 4G.

      Si nu in ultima masura, poate fi si o decizie luata de directorii regionali. In functie de ce autonomie are fiecare, este posibil de exemplu ca unul sa decida accelerarea investitiilor in 5G si altul sa decide extinderea acoperirii in rural.

        (Citează)

  2. Cojo:
    40 de orașe 5G la Orange … Ploieștiul, pe locul 10-11 în țară ca populație … să mai aștepte …

    Ciudat ca au ales Botosani si Ploiesti nu…

      (Citează)

  3. Mai mult jocuri de Quest decat de Vision Pro, pentru moment. Vision Pro e un dev kit in momentul asta, nu ai audienta necesara. 😅

    Mersi de mentiune!

      (Citează)

  4. Am vrut sa dau un link pentru niste caserole de calitate din inox alimentar de pe Amazon.de. Linkul era dat nefiind logat, dar ulterior cand m-am logat linkul arata ca as fi logat. Nu ma pricep, poate ma ajuta cineva cu un sfat sau o explicatie.

      (Citează)

    • Pune linkul cum o fi. Va intra in moderatie si-l aproba Radu manual.

        (Citează)

    • Sau pune-l într-o versiune lizibilă, dar care să nu fie tratată drept link. Știi când intri în moderare, nu È™tii când (sau dacă) mai ieÈ™i.

        (Citează)

  5. Google nu stie ce sa mai faca sa nu mai blocheze lumea reclamele pe YT

      (Citează)

    • UBlock le stă în gât, când AdBlock avea probleme, ăsta funcÈ›iona perfect. Nu-i bai, fie se adaptează UBlock, fie mai renunță lumea la Chrome, că È™i aÈ™a nu-i cel mai grozav browser. Reclamele să È™i le bage unde îi trimitea lumea să le bage È™i până acum.

        (Citează)

  6. Nicu:
    Am vrut sa dau un link pentru niste caserole…

    GENICOOK Stainless Steel Food Storage Containers / Lynx Box with Airtight Lid Set of 3 / Meal Prep Storage Container Food Container for Kitchen

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus