un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 august 2024

28 Aug 2024  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    11 comentarii

  1. Despre știrea cu Microsoft și Control Panel, din articol:
    It’s not clear whether this reflects a policy change or just a clarification of language. We’ve asked Microsoft whether it has changed plans to deprecate the Control Pane or if the original version of the support page was just incorrect in the first place, and we’ll update if we receive a response.
    https://arstechnica.com/gadgets/2024/08/microsoft-formally-deprecates-the-39-year-old-windows-control-panel/

      (Citează)

  2. Logica Garmin: nici o diferenta de pret intre 43 si 47 mm dar diferenta de pret intre 47 si 51mm.

      (Citează)

    • E o capcana de marketing veche de cand lumea. Pui un produs mai putin atractiv la pret apropiat sau identic cu altul mai atractiv. Cumparatorul va crede ca face mare afacere.
      Daca nu sunteti nerabdatori sa dati 5500 de lei pe Noul Fenix 8 solar, eu am comandat acum doua zile de pe Hervis, Fenix 7 pro safir solar la 3300 de lei. Mai sunt vreo 4 pe stoc. Bagati si codul Cuponeria5 si va mai scade 165 de lei din pret ;)

        (Citează)

  3. Cam scumpute garminurile astea..

      (Citează)

    • Te poti duce la trisport, dai inapoi ceasul vechi si primesti o mega reducere. Eu cand am luat epix-ul am primit o reducere de 1500lei ca am dat inapoi un fenix 6, care era destul de lovit, zgariat…Acum am de gand sa ajung sa dau epix-ul la schimb pe un fenix 8 amoled

        (Citează)

    • Sa zicem si ca buy-back-ul ala e disponibil doar daca iei garantie premium, care la Fenix 8 de exemplu incepe de la 450 de lei.
      Dar pare o optiune buna daca n-ai chef sa stai sa freci olx-ul

        (Citează)

  4. Te-am vazut acum 20 de minute in zona, asa e ca cea mai buna cafea tot la GT ramane? :)
    Nu am vrut sa va deranjez, am zis ca poate era momentul romantic al diminetii in cuplu’..

      (Citează)

  5. Snapchat nu avea aplicație de iOS? Am râs puțin și azi 😆.

    Cred că de la Elon a venit “inteligenta” idee să penalizeze pe cei care vând ZaibărTrac-ul. E în linie cu Peloton care cere bani pentru activarea bicicletele SH.

    Klarna can kiss my behind. Am adăugat deja cardurile de fidelitate în Google Wallet și-n aplicația recomandată pe aici (cea open source Catima). Parcă văd articol în care conducerea Klarna se miră că le pleacă utilizatorii pe ideea “Da’ ce-am făcut boss?”.

    PS: Ceasurile Garmin au fost mereu scumpe.

      (Citează)

  6. `Nu mai creeati panica degeaba, s-au inventat niste posturi in ultimi ani pentru a creea acest domeniu de inteligenta artificiala si de procese repetitive. Odata ce se simplifica treaba, e normal ca de acele joburi nu va mai fi nevoie. Cum sigur nu va mai fi nevoie nici de jobul derbedeului care spune ca ”’poate face mult mai multe cu mult mai putin”.
    sunt fluxuri, cicluri de suprasolicitare a unor meserii.

      (Citează)

  7. add:
    tu crezi ca utilizatorii Klarna sunt astia cu carduri de fidelitate in aplicatie? :)

    N-am auzit de Klarna decât în contextul achiziționării Stocard.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus