un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 27 august 2024

27 Aug 2024  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Review-ul meu video la Pixel 9 Pro XL:

    11 comentarii

  1. Am cumparat pixel 9 XL la lansare, impreuna cu husa oficiala.
    Chiar daca este foarte bine construita si are o textura moale pe interior, husa oficiala face telefonul foarte lat/masiv, ceea ce nu ajuta. Am postat un review average pe eMag pentru husa dar inca nu a fost aprobat, just wondering why :)
    Cel mai probabil, ca si in cazul lui pixel 7 pro, voi merge pe huse Spigen si voi da retur la husa oficiala.

      (Citează)

  2. Pentru ca încă nu a citit nimeni de la emag review ul tău.

      (Citează)

    • Emag nu prea mai aproba review urile negative, iti sugereaza sa faci plangere eventual. Ca na, si seller ul ala plateste bani multi ca sa vanda prin emag

        (Citează)

  3. Marius:
    Pentru ca încă nu a citit nimeni de la emag review ul tău.

    Sau pentru ca nu se aproba review slab deși este argumentat și cu referire doar la produs. Îți recomand să încerci, vei fi surprins.

      (Citează)

    • Am pus o multime de reviews negative (1,2,3), cu singura mentiune ca am si destule recente de 5. Doar ca dureaza minim *3 SAPTAMANI* sa ajunga putinii oameni de la moderare la el. M-am si plans ca poate deveni irelevant un review dupa atata timp, sa le prioritizeze macar pt cei Genius, dar “nu vor”.
      Review-ul la acea husa e prea “proaspat”, va fi aprobat saptamanile viitoare daca ai scris despre produs.

        (Citează)

    • @mars
      Dar dacă bagi unul pozitiv, cu multe impresii artistice, apare foarte repede…

        (Citează)

  4. Luci: Sau pentru ca nu se aproba review slab deși este argumentat și cu referire doar la produs. Îți recomand să încerci, vei fi surprins.

    Confirm, am comandat la un moment dat niste blugi (noi, nu resigilati) pe emag. I-am primit ambalati compresati pe verticala, ca si cum cineva i-a dat jos si i-a ambalat asa cum a iesit din ei. Am scris in revieew chestia asta, mi l-au refuzat cu argumentul ca nu se refera la produs…

      (Citează)

  5. 218 lei pentru husa oficială, offf. Zău că nu-i înțeleg pe marii producători de Android când lansează huse atât de scumpe, când nu sunt deloc speciale. Cu banii ăștia poți lua 3 huse (poate 2 la lansare) de la Spigen care sunt mult mai variate și mai bune în timp.

    Legat de OS-ul de pe TV-urile smart Samsung, am folosit recent un LG și un Samsung (ambele TV-uri midrange, nu vârful de linie). Mai folosisem LG înainte și știam cât de cât interfața. Am descoperit că la LG există mult mai multe aplicații decât la Samsung (unele poate mai puțin populare, dar căutate – JellyFin). Samsung are câteva aplicații oficiale și cam atât, iar pe unele le instalează automat la configurare fără să fie foarte clar lucrul ăsta. Uneori interfața la Acum Samsung vrea să ofere 7 ani de actualizări la TV-urile lor noi. Cred că e imposibil având în vedere cipseturile folosite în TV-uri și felul cum producătorii acelor cipseturi dau SDK-ul. Nu știu ce vor să folosească în TV-urile noi, dar ar fi bine să se concentreze pe aplicații mai degrabă și pe fluiditatea interfeței.

      (Citează)

  6. Pixel 9a ar trebui sa fie o varianta mai ieftina fata de 9?

      (Citează)

  7. Știe cineva dacă versiunea cu nfc Xiaomi va fi disponibila și în UE

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus