un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 22 august 2024

22 Aug 2024  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    9 comentarii

  1. Cred ca ai inteles gresit. Newpharma nu e farmacie online. Farmacia vinde medicamente. Astia vand doar chestii gen creme de corp, sampoane si alte chestii care se gasesc la fix orice colt.

      (Citează)

    • Sa stii ca sunt farmacie. Intra pe newpharma.be, au medicamente. Probabil cele 45000 de produse listate sunt cele care se vand in afara, urmand ca in Romania sa creasca treptat gama de produse.
      Ce m-a impresionat pe site-ul lor nu sunt cremele (desi am un feeling ca sunt aduse din vest, deci nu sunt chiar ca cele facute pentru piata est-europeana), ci faptul ca au un tool cu care iti scaneaza fata si iti spune exact de ce crema ai nevoie. Asta chiar n-am mai vazut-o pana acum.

        (Citează)

  2. Regula lichidelor în bagaj nu s-a schimbat. Erau doar câteva aeroporturi care aveau scanere mai noi și care te lăsau să treci. Oricum e o prostie.

      (Citează)

  3. Newpharma.ro este o nouă farmacie online. ZF got drunk, a crezut comunicatul de presă cu 45.000 de produse listate, când sunt de fapt foarte puține.

    Eh, mai știm și noi bloggeri care “cred” că sunt reduceri în fiecare zi la emag…

      (Citează)

    • Vezi ca acest comentariu il va face pe Radu sa nu doarma noaptea ca ai fost hater cu el. Bine, nu iti fa probleme ca nu il citeste.

        (Citează)

  4. I don’t know ce sa zic despre noul charger Nomad, pare very similar cu whatever
    Aliexpress.
    Also, de-ar avea si limba romana un cuvant pentru “charger”…

      (Citează)

  5. Te-am votat pentru Best Tech Influencer.
    Dar mi se pare aiurea modul de afisare… adica tu esti blogger si primesc link-uri la canalele tale de Instagram, TikTok, etc. Insa nu este niciun link direct catre blog.

      (Citează)

  6. Newpharma nu este farmacie, este doar o simpla drogherie. Nu vinde absolut nici un medicament. Nu vad de ce ar cumpara cineva de la ei in conditiile in care au doar o mana de produse si acelea scumpe. La Emag gasesti mult mai multe produse.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus