un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 20 august 2024

20 Aug 2024  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Desene animate cu Lara Croft, unde protagonista reușește să pară badass, dar și foarte speriată, în orice scenă din trailer:

    8 comentarii

  1. Nici nu l-a lansat bine si Dacia deja recheama Dusterul cu motor de 1.6 si cutia automata robotizata pe motiv ca are probleme la niste garnituri, ramane fara putere, nu mai pleaca de pe loc.
    Au si nume de cod pentru asta “Operațiunea Tehnică Specială”.

      (Citează)

  2. Sunt fan Android, dar cand citesti stirea despre Pixel si suportul pentru Qi2 incepi sa intelegi de ce lumea apreciaza Apple.
    Adica Google lanseaza telefoane care suporta incarcare Qi2, dar se zgarcesc sa adauge si partea cu magnetii de aliniere, recomandand sa folosesti o husa cu magneti. Dar surpriza, desi Pixel 9 si 9 Pro au aceleasi dimensiuni si pot folosi acelasi model de husa, trebuie sa fii atent pentru ca fiecare model are bobina de incarcare in alta zona.

    Oare cat de scumpa era implementarea magnetilor direct in carcasa telefonului? Mia mult de 5 dolari?

      (Citează)

    • Am ras cu lacrimi la știrea asta. Nu pot decât să-mi imaginez pe cineva care-și cumpără un Pixel și un încărcător magnetic auto Qi2 cum își caută telefonul pe jos 😂

        (Citează)

    • Andrei G: Oare cat de scumpa era implementarea magnetilor direct in carcasa telefonului? Mia mult de 5 dolari?

      5 dolari cred că este un cost mare pentru decizia de a implementa sau nu ceva. Probabil de la câțiva cenți în sus se face deja diferența.

      Și eu mă așteptam să fie mult mai multe telefoane cu magneți după ce Apple a demonstrat că sunt utili. Poate că producătorii nu au chef să-i pună pentru că de fapt ar profita doar producătorii de accesorii din asta (Apple ia bani de la producătorii de accesorii premium, dar cei cu Android nu). I-am auzit pe cei de la Google declarând și că de fapt n-ar utiliza mulți oameni magneții respectivi. Eu zic că i-ar utiliza, dacă ar exista în telefon!

      Probabil va fi genul de situație în care un producător mare pune în sfârșit magneți și apoi toți vor face asta.

        (Citează)

    • Am auzit că Gemini îți va șopti cum să miști mufa de încărcare Qi2 pt a se alinia cu bobina telefonului: „2 cm mai sus, acum unul la dreapta, așa, bravo!“.

        (Citează)

    • Da, probabil ca ai dreptate si costa mult mai putin de 5 dolari implementarea. Dar asta face decizia Google si mai penibila, in conditiile in care telefoanele Pixel nu sunt deloc ieftine.

        (Citează)

  3. dumy:
    Am auzit că Gemini îți va șopti cum să miști mufa de încărcare Qi2 pt a se alinia cu bobina telefonului: „2 cm mai sus, acum unul la dreapta, așa, bravo!“.

    Eventual scoate și niște gemete de plăcere.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus