un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 2 august 2024

2 Aug 2024  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    19 comentarii

  1. Cele 45 conturi de boti au generat 4 miliarde de views. Nu milioane.

      (Citează)

  2. Pe lângă: Turcia blochează accesul la instagram pe motiv de cenzură. S-au supărat ca instagram a sters condoleanțele teroristului hamas. Dar tot ei zic ca e tehnologic evreiască…

      (Citează)

  3. Nu cred ca am tras noi in drone pt ca nu e legislatie. E fake news. Mai ales tinand cont de sursa.

      (Citează)

    • Mda, până acum de fiecare dată când cititorii l-au luat la împins vagoane pe Radu am cam fost de partea lui, dar să pui un astfel de fake news ca prima știre, să o și comentezi de ca și cum sigur așa s-a întâmplat… ai cam dat cu mucii în fasole aici, Radule.

      Bună direcția în care mergi, ce să zic…

        (Citează)

    • Nu știu sigur dacă e adevărat sau nu, însă pot observa limbajul avocățesc din comunicat.

      Da, România NU a fost vizată de dronele rusești, ceea ce e 100% adevărat. Însă omit frumos că asta nu înseamnă că nu s-a întâmplat. Pentru că știm că s-a mai întâmplat să se rătăcească.
      ‘Atacurile executate de Federația Rusă au vizat infrastructura portuară ucraineană de la Dunăre’.

      Ceea ce e adevărat, dar din nou, cu ce mă încălzește pe mine INTENȚIA federației ruse dacă o dronă se prăbușește peste casă și-mi omoară familia?

      Până la urmă morții sunt morți, oricare ar fi intenția. Aici mi se pare mai degrabă că MAPN se comportă ca și purtătorul de cuvânt ai federației ruse, nu ca o țară care ar trebui să-și apere cetățenii.

      M-aș aștepta la un comunicat care să avertizeze Rusia că faptul că ei vizează obiective ucrainiene așa aproape de teritoriul românesc și să fie mai atenți să nu le rătăcească pentru că altfel vor fi consecințe.

      Dar cum în MAI și MAPN e plin de admiratori ai bocancului rus…aici suntem.

        (Citează)

  4. Contul Visegrád 24 de pe Twitter e celebru prin promovare de fake news-uri si articole provocatoare.
    Si Ucraina a primit Gepard-uri, iar din imagini nu reiese ca se trage de pe malul romanesc. De fapt nici nu e sigur cu ce se trage exact, e parerea celui ce a filmat.

      (Citează)

    • De fapt, de la altii mai cunoscatori decat mine, cadenta tirului e prea mica pentru a fi tunul Oerlikon de pe Ghepard.

        (Citează)

  5. troli rusi : e bine ca a venit gaylon la twitter, l-a facut un loc mai curat, deschis descutiei, nu mai e woke power, au loc si alte pareri, e village square etc etc

    rusia : ia luati de aici 4 miliarde de fake news

      (Citează)

    • partea proasta e ca elemente fundamentale din mesajul partidului democrat sunt fake news (dosarul fals cu Rusia, asa-zisul rasism a lui Trump care era premiat pentru inclusivitate cand era inscris la democrati).

      Deci nu poti bloca ce zice un partid, a doua cea mai buna optiune e sa lasi la liber.

        (Citează)

    • x/twitter aduce in prim plan postari recomandate emise de conturi cu 40 de urmaritori (dar cu bifa albastra) care injura gratuit orice inseamna UE/bruxelles/vaccinuri/Ucraina. Dar sigur e doar organica promovarea asta.

        (Citează)

    • @mac pai tu esti trolul pro rus rezident (si) pe aici… ce sa zici si tu? Sa fie totu la liber sa inecam tot cu propaganda noastra… sau free speech absolutism cum ii mai zic niste prajiti pe creier

        (Citează)

    • LOL.

      Sunt unul din cei mai vocali anti-rusi in general.

      Sper ca nu iti folosesti intuitia asta minunata la alegerea preferintelor politice.

        (Citează)

    • De pe google aflu ca in functie de cont verificat/neverificat poti citi 10000 sau 500 tweets pe zi. Oare in ce perioadă au numarat cela 4 miliarde de impresii?
      Este un numar mare, dar daca le sunt afișate 10000 tweets si reactioneaza la 40% dintre ele, influența este diluată din cauza intervalului de timp lung.

        (Citează)

    • “cei mai vocali anti-rusi in general” care in fiecare comment imprastie doar narativele dragi moscovei… lolz… cum zici tu

        (Citează)

  6. Romania nu a dat jos nici o drona.
    In mod cat se poate de clar NU cu Ghepardu.
    Foarte usor se poate auzi dupa cadenta de tragere din acel video. Se aud tiruri de mitraliere grele, ala nu este sunet de tun de 30mm, nici cadenta nu se potriveste deloc.
    Fake news.

      (Citează)

  7. Daca oameni bine informati, educati, asa ca Radu pica la fake-urile de genul asta e foarte trist, pur si simplu trist.

      (Citează)

    • Adevarul e ca a picam mult prea usor. Vazusem prostia asta acum cateva zile pe X si chiar am cautat pe digi24 si pe alte site-uri. Nimic, nicio stire despre asta, nici la tv. Mi-a fost clar ca e fake.

        (Citează)

  8. Visegrad24, Nexta, etc mai scapa si cate un fake news…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus