un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

6 jocuri interesante care se lansează în luna septembrie

31 Aug 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

În septembrie se vor lansa mai multe jocuri mult așteptate. Probabil că în România cel mai așteptat este EA FC 25, noul FIFA, dar eu sper că alte jocuri ceva mai interesante vor avea parte de suces.

WARHAMMER 40K SPACE MARINES 2

5 septembrie, toate platformele. Jocul are campanie, dar componenta multi-player este importantă, având mai multe clase de infanteriști cu care poți alcătui o echipă pentru a te lupta împotriva miilor de monștri.

Universul Warhammer 40k are o poveste lungă și complicată. Am citit-o recent și, pe scurt, oamenii au un mare imperiu plin de propriile probleme, asediat din toate părțile de diverse rase extraterestre, dar luptători precum acești Space Marines din diversele legiuni din joc rezolvă situația. Sunt înalți și puternici, au săbii mari și arme pe măsură, jocul are și grafica aceea gotică-SF care îi dă un look inedit și eu sper să aibă succes din plin.

Engine-ul are posibilitatea de a aduce mii de inamici simultan în luptă, gata de ucis cu tot felul de arme SF. Cred că este genul de joc așteptat de mulți.

TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN

5 septembrie, toate platformele. Una dintre cele mai vechi serii de jocuri auto revine acum cu un punct forte: întreaga insulă Hong Kong este modelată precis în joc. Asta sună foarte interesant, mai ales când adaugi zeci de mașini reale, bine modelate.

Sigur, înseamnă și că traficul se va desfășura pe partea opusă a drumului față de cum suntem obișnuiți noi, dar să speram că gamerii se vor adapta rapid.

GOD OF WAR: RAGNAROK

19 septembrie, PC. Unul dintre cele mai bune și apreciate jocuri de PS5 va fi lansat acum și pe PC. Să sperăm că nu vor fi probleme cu portarea, deși de obicei bugurile de acest tip se repară în primele zile. După aceea, rămâne o poveste bună, complexă, cu personaje memorabile și care încheie saga zeilor nordici.

ENOTRIA: THE LAST SONG

19 septembrie, toate platformele. Jocul este un soulslike într-o lume colorată a Italiei sau măcar inspirată de cultura italiană. Sunt o mulțime de boși de mari dimensiuni, dușmani diverși și lupte similare cu Lies of P sau Elden Ring.

FROSTPUNK 2

20 septembrie, PC. Jocul este un city-builder într-o lume apocaliptică a gheții. Tu ești la conducerea ultimului oraș rămas și Frostpunk 2 promite că va trebui nu doar să-l extinzi, ci să iei genul de decizii grele pentru care inevitabil o parte a populației și a consiliului te va huiduii.

Acesta ar trebui, de fapt, să fie motorul jocului. Nu toată lumea poate supraviețui și cineva trebuie să decidă ce trebuie făcut. Uitați-vă la gameplay-ul de mai jos, este edificator:

EA FC 25

20 septembrie, toate plaformele. EA FC 25 adaugă un mod Rush de 5 vs 5 jucători, care sună interesant, iar în rest știți cum se întâmplă: în fiecare an se găsesc mici îmbunătățiri de făcut jocului sau gameplay-ului.

 

Mai sunt și alte jocuri de menționat:

  • Star Trucker, de exemplu, este un truck sim, un fel de European Truck Simulator, dar în spațiu.
  • Star Wars Jedi Survivor se lansează în septembrie și pe console last-gen, PlayStation 4 și Xbox One.
  • Everspace 2 lansează DLC-ul Titans.
  • Starfield lansează DLC-ul Shattered Space.
  • NBA 2K25 se lansează în această lună.
  • Final Fantasy 16 va fi lansat pe PC.

    5 comentarii

  1. the_real_blue

    31/08/2024 la 7:59 AM

    Mda, vad ca a patruns cacatul asta cu woke si incluziunea si intr-un joc video cu si despre fotbal, un sport unde femeile au facut legea in ultimii ani….

      (Citează)

  2. La cum l-am simtit din demo Test Drive nu cred ca va rupe gura targului…
    Si ai uitat jocul care probabil in final va fi cel mai bine notat luna asta, noul (vechi) Zelda :)

      (Citează)

  3. Am jucat demo-ul pt Final Fantasy XI și am fost incantat.
    De abia aștept și jocul complet, insa o sa îl iau probabil de Crăciun cu discount.

    Momentan sunt prins cu expansionul nou de la World of Warcraft care arata foarte bine.

    Mi-ar plăcea șiGod of War 2, dar doar dacă va fi disponibil prin GeForce Now.

      (Citează)

  4. Cu FC25 sunt si eu pe felie :D

      (Citează)

  5. Unde se poate citi povestea completa a universului Warhammer 40k?
    Am incercat sa caut, dar am gasit doar mici fragmente.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus