un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Zara introduce o colecție Nadia Comăneci

23 Jul 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

17 comentarii

Nu știu de fapt dacă se poate numi colecție, fiind doar două tricouri de femei în ea. Cel oversized cu mâneci scurte o are pe Nadia pe spate, cel lung și alb pe față.

Nimic nu spune “sunt sportiv” mai bine decât un tricou oversized, nu? Oricum, sunt sigur că acestea se vor vinde foarte bine în România pe ideea de statement piece. Costă 110 și respectiv 160 de lei, probabil sunt deja și în magazine. Aștept și cu Hagi.

 

    17 comentarii

  1. Nimic nu spune “sunt sportiv” mai bine decât un tricou oversized, nu?

    pai si ce ai vrea sa vanda? costumul pe care l-a purtat nadia la olimpiada….?

      (Citează)

  2. PartidulSpecialiiRomania

    23/07/2024 la 3:40 PM

    Daca ar baga cu “sunt bun, dar nu ma vede nimeni” pe modelul robert nita poate as cumpara (adica as astepta la reducere)

      (Citează)

  3. Aștept colecția Corneliu Vadim Tudor pentru bărbați.
    Nu cred că în ultimii ani am mai intrat în ceva magazin de haine de unde să nu pot cumpăra ceva. Un tricou, o cămașă, un pantalon.
    Excepție Zara, aproape imposibil să găsesc ceva de îmbrăcat și ieșit pe stradă fără să mă simt
    ca o persoană cu probleme psihice.
    Absolut oribile hainele în ultima perioadă.

      (Citează)

  4. Alin:
    Au tricouri albe, normale fara scris pe ele.. alea nu sunt ok ?

    @Alin, tricouri albe sau negre simple le cumpăr din Primark la un sfert de preț.
    Se prezintă bine după purtări și spălări.
    Acum mulți ani am dat cuiva niște cămăși cumpărate din Zara. Design mișto, model slim fit, material textil absolut superb, mie îmi rămăseseră mici că talie. Chiar după ani de purtat se prezentau impecabil.
    Să ferească Dumnezeu la ultmele vizite prin Zara ce atrocități erau la vânzare. Practic niște cârpe hermafrodite fără nici o noimă vândute drept cămăși bărbătești.

      (Citează)

    • tu chiar nu ai glumit cu colectia corneliu vadim tudor, pari a fi fan

        (Citează)

    • CV Tudor a fost un bărbat care știa să se îmbrace, nu cred că Zara poate face mai mult decât un imprimeu pe un tricou 40% vîscoză și 60% poliester, croit prost și disponibil doar măsurile S și XXL

        (Citează)

    • @Vali, Zara produce haine de toate marimile, dar problema este ca in Romania ajung doar cele care nu se vand in alte tari, adica marimile S si XXL de care spui tu.
      Bine, chiar si in alte tari tot porcarii de vîscoza si poliester se gasesc, aparent astea au succes la publicul tanar caruia se adreseaza acest lant de magazine.

        (Citează)

  5. Nadia Comăneci, sustinatoarea Gabrielei Firea si a altor sobolani din PSD?

      (Citează)

    • Nu, nu. Nadia Comăneci, cea care sustinea ca margarina Rama este un aliment indispensabil pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

        (Citează)

  6. De ce as da bani miliardarului de la Zara pe mizerii de plastic cand pot sa iau Fruit of the Loom din bumbac foarte bun?

      (Citează)

  7. Colectie dedicata inceperii Jocurilor Olimpice de la Paris… asa ca varianta cu Hagi nu o sa vezi prea curand…

      (Citează)

  8. Tricouri numa simple, fara scrisuri si poze si sloganuri si pana mea, ca nu-s panou publicitar ambulant. Nici macar un simbol mic gen scoaba aia de la nike n-o suport pe un tricou.
    Tricouri uni ieftine si ok: pepco, la 10-13 lei merg fara probleme un an. La reduceri la pret bun : croop, house, newyorker, c&a. Evit maxim magazinele alea dedicate articolelor sportive unde toate tricourile zici ca-s reclame ambulante. Gasisem un tricou asa fain, bumbac, moale, belea, un bej fain. Doar ca pe toata fata trona o ditai sigla adidas verde. Why?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus