un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Vodafone lansează pentru gameri cartela nelimitată GoodGaming și iată ce bonusuri oferă în jocuri populare

8 Jul 2024  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Vodafone devine operatorul telecom care susține cel mai mult gamerii și comunitatea de gaming din România. În ultima vreme i-am văzut sponsorizând diverse competiții precum acel LAN Party de amploare din Politehnică, Poli e-Fest cu premii foarte mari, iar chiar weekendul anterior au fost sponsori principali la Esports Kings, care s-a desfășurat în mai multe malluri din România.

Acum, Vodafone lansează cartela GoodGaming, care pentru 6 euro include nu doar net nelimitat și minute nelimitate, ci și bonusuri în jocuri populare.

Din ce văd pe site-ul GoodGaming, sunt de fapt două cartele:

  • GoodGaming League of Legends: nelimitat Internet, nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea națională, 100 minute internaționale și bonus special 2 cufere Masterwork și 2 chei hextech în LoL.
  • GoodGaming Valorant: nelimitat Internet, nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea națională, 100 minute internaționale și bonus special 475 VP.

VP-ul, Valorant Point, se poate cumpăra din câte știu eu doar cu bani reali pentru joc, iar acolo le poți folosi pentru diverse accesorii cosmetice și de alte tipuri. Luate separat, cele 475 VP ar costa cam 5 euro, dar cartela GG de la Vodafone le include cu tot cu net și minute nelimitate în… 6 euro.

O astfel de cartelă este o premieră în România, dacă nu mă înșel. Având în vedere obiceiurile din prezent de consum de date, mi se pare un moment de același nivel precum lansarea cartelei Kamarad de la Vodafone, pe vremea când cele mai importante “resurse” erau minutele din rețea.

Mai important, mi se pare că arată o decizie strategică din partea Vodafone de a susține gamingul în România (sunt oricum și parteneri ai echipei Nexus, apropo), ceea ce în viitor nu poate decât să însemne turnee de amploare mai mare, premii mai mari și ridicarea eSports-ului în țara noastră.

asus s5507

    6 comentarii

  1. ar fi interesant de aflat daca si viteza pe care o ofera pentru net e compatibila cu gamingul, streamingul si alte activitati intensive. Unele oferte reduc viteza maxima de download cand se atinge o limita de consum.

      (Citează)

  2. Inițiativa este văzută ca o decizie strategică pentru a susține și dezvolta gamingul și eSports-ul în România.

      (Citează)

  3. Asta cu LOL e nice. Speram la echipe si turnee macar ca la turci.

      (Citează)

  4. Luate separat, cele 475 VP ar costa cam 5 euro, dar cartela GG de la Vodafone le include cu tot cu net și minute nelimitate în… 6 euro.

    Iar site-ul Vodafone:
    Incepand cu luna a 4-a, pentru a pastra Oferta GoodGaming Valorant, este necesara reincarcarea cu 8 euro credit.

    Daca tot e publicitate macar sa fie corecta, zic.

      (Citează)

  5. Pana acum tineam in navigatia masinii o cartela de 9E de la YOXO.
    Probabil voi incerca aceasta cartela noua de la VDF.
    2E de la Digi nu are acoperire, am incercat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus