un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie și fotbal – 2 iulie 2024

2 Jul 2024  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

EURO 2024

Astăzi are loc cel mai important meci al ultimului deceniu pentru România.

  • România-Olanda la ora 19.
  • Austria-Turcia la ora 22.

O victorie ar fi extraordinară. Hai România!

    17 comentarii

  1. Mi se pare inutil, chiar nociv, entuziasmul pentru o ipotetica victorie. Si daca se întâmplă, nu înseamnă nimic pentru mine, nu mă dezvolta personal, nu mă face mai bun in nici un fel.

    Îl încadrez la dovezi pentru mentalitate de turma si lipsa de individualism, care perpetuate la nivelul întregii populații condamna Romania nici măcar la mediocritate, ci direct la inferioritate.

      (Citează)

    • @Gaelex am inteles, esti superior, nu e nevoie sa te chinui sa explici asta. Lasa-ne pe noi astia amratii sa ne mai bucuram de un sport, de un spectacol, de prostii dinastea.

        (Citează)

    • Mi se pare inutil, chiar nociv, comentariul tău legat de o ipotetica victorie. Și chiar dacă l-ai scris, nu înseamnă nimic pentru mine, nu ma dezvolta personal, nu ma face mai bun în niciun fel.

      Îl încadrez la dovezi pentru mentalitate de frustrare și fals individualism, care perpetuate la nivelul întregii populații condamna România nici măcar la mediocritate, ci direct la inferioritate.

      Vezi ce prost suna astfel de construcții? Întreaga lume sărbătorește evenimente sportive, fie ca este Euro, fie CM sau orice altceva, dar România tinde la inferioritate ca face asta. Dacă nu inventau ăștia fotbalul, eram departe rău că nație. Ești foarte trist și îmi pare rău pentru tine 🤗

        (Citează)

    • Esti prost sau prost ?

        (Citează)

    • Oricât de rău sună e totuși doar un joc supralicitat (din care mulți fac bani frumoși), nu mai avem de mult timp spiritul olimpic ce a stat la baza competițiilor sportive.
      Cât despre echipa României, este aceeași mentalitate ca acum 20 ani, dacă se leagă astrele se mai mobilizează și ei un pic, altfel vor face ca la ultimul meci când deja cedaseră psihic după gol și doar lovitura de la 11 metri obținută de Hagi (unii zic că discutabil) i-a scos din pasa proastă.

        (Citează)

    • iar n-ai luat pastila?

        (Citează)

    • Ce-ai patit, mai baiete? E un spectacol generat de niste oameni care au pus foarte multa munca acolo, combinata cu sansa, de care te bucuri daca vrei sau nu te bucuri si iti vezi mai departe de ale tale…

        (Citează)

    • @Gaelex, acum cateva zile te laudai ca ai cumparat prajituri (sau ceva de genul asta) in urma unui articol scris de Radu. Si ai mai si convins toti colegii din birou sa cumpere fara ca tu sa gusti inainte.
      Daca nici asta nu este mentalitate de turma…

        (Citează)

    • La capitolul comestibile, nwradu are un istoric dovedit de ales produse bune, de calitate. Si am avut experiențe pozitive urmând sfaturile pe tema burgerilor, cafelei si acum cookie-urilor.

      Nu am convins pe nimeni sa cumpere, le-am luat eu direct, din individualismul meu feroce, cookie-uri colegilor din birou.

        (Citează)

  2. De obicei nu sunt de acord cu cei care te jignesc, insa prin comentariul de azi… Tu ai traume mari si frustrari pe masura de tii sa le strigi in gura mare.

      (Citează)

    • Se cheamă avut curajul opiniei.

      Românul excelează la trăit din glorie apusă și îmbătat cu apă rece.

      Aș recomanda cartea Tartarin din Tarascon, ca punct de trezire la realitate.

        (Citează)

  3. Ieri ai fost comic: “Franța – Belgia ar trebui să fie unul dintre cele mai tari meciuri de la Euro.” Foarte bun meciul…pentru adormit.

      (Citează)

  4. Ce preferati pentru diseara?
    Popcorn sau bere?

      (Citează)

  5. Eu sunt convins ca Gaelex e in cardasie cu Radu si cand e nevoie de boost pe vreun articol, vine si baga un hate ca sa faca valva si sa viralizeze continutul.

      (Citează)

    • O teorie inteligentă, chiar dacă eronată. Personal o favorizez pe cea în care sunt de fapt tot nwradu, mă amuză mai mult.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus