un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 iulie 2024

30 Jul 2024  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

 

Pe lângă: un mare grup portughez de supermarketuri alege să intre în Slovacia în loc de România. Se sperie deja lumea de viitorul României în era Trump.

    11 comentarii

  1. Ultimul paragraf e o concluzie de IT-ist care vrea sa se apuce serios de geopolitica.
    Nu se va schimba mare branza nici cu Trump, nu o sa fie imparatul Chinei, tot bogatii planetei si marii producatori de armament sunt in spatele lui, ca si in spatele lui Biden. Viitorul Romaniei suna destul de bine, cu cea mai mare baza NATO din Europa.
    Cat despre aia cu magazinele, s-au convins probabil ca e deja concurenta mare la noi.

      (Citează)

    • Fix asta vroiam sa zic. In prima faza ma gandeam ca au declarat aia o aberatie de genul, dar nu, ei au zis ca se concentreaza pe Portugalia, Columbia, Polonia si intrarea pe piata din Slovacia. De fapt in Romania au vrut sa cumpere Profi, cum a fost cumparat de Delhaize…nu cred sa fie dispusi sa dezvolte de la 0.

      Oricum acum cateva saptamani Radu ne arata ceva magazin al unui nou lant. Probabil aia nu stiau de Trump.

      Eu astept zilele urmatoare sa ne zica cum de fapt sondajele o arata pe Harris pe primul loc.

        (Citează)

    • Tu spui toate astea fiind cine? Exact…nimeni în drum.

      Dar e bine ca te le ai cu geopolitica.

        (Citează)

  2. Eu m-aș bucura dacă iese Trump fiindcă el va fi de vină prin noiembrie când vor începe să pocnească țevile Termoenergetica prin București, nu Nicușor Dan, Burduja sau alți locali.

      (Citează)

    • Suferi ca nu a ieșit Pedone sau fireadreacu? Tevile sunt vechi de dinainte sa se nască Nicușor sau burdujanu.

        (Citează)

  3. Trump e vinovat si de accidentele auto. Si de lipsa autostrazilor…de faptul ca aia din china fac fabrici in Ungaria, etc etc

      (Citează)

  4. Fiecare e liber sa scrie la el pe platforma ce vrea…dar când vrem sa fie și “analiști politici” și vedem că nu ne ies eu zic că mai bine o lăsăm cu politica și rămânem pe tech, un subiect care e stapanit mult mai bine.
    Sau dacă totuși vrem sa facem ironii punem la final un /s sau ceva sa nu ne întrebăm dacă stăpânul blogului e obosit când scrie anumite propozitii

      (Citează)

  5. Aia cu taxa pe poluare, de asta are sanse. Nu ca le-ar pasa de poluare ci ptr ca au nevoie de bani la buget. La fel cum au facut si cu returo, nu de dragu reciclarii au inventat trasnaia asta ci ptr ca cineva trebuia sa faca multi bani.

      (Citează)

  6. Mama mama ce au sărit Tumpistii…să nu te iei de idolul lor….care pe de alta parte e un cretin… MAGA lor de papagali care pun botu la tot ce debitează boșorogul ala…

      (Citează)

    • Poti sa imi citezi o singura propozitie in care Trump e laudat mai sus? Sau esti doar analfabet functional si atat?

        (Citează)

  7. Energia nu a scăzut de la 200 la 12 euro. A scăzut prețul unui interval din piața spot. Tu consumi acasă doar un interval de energie? Restul timpului ce consumi?
    Parca aveai niște cunoștințe in domeniu dar se pare ca transformi știrile în can-can. Ce urmează? George Simion style?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus