un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 3 iulie 2024

3 Jul 2024  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    8 comentarii

  1. Aflăm orice dar nu și numele “Prestatorul de servicii de mentenanță pentru sistemul de aer condiționat” pentru că, nu-i așa, CNAB e corupt.

      (Citează)

    • Pai depinde ce contract/clauza de mentenanta au. Daca au. In rest, nu cred ca s-a luat vreodata vreo spaguta la Otopeni. A!..in afara de ce i-am dat eu baiatului de la paza sa ma lase 5 minute sa imbarc un grup de srilankezi in autocar intr-o zona interzisa.

        (Citează)

  2. S24 ultra e 4680 lei in screenshot, nu 4180 lei. Oricum, cam scump avand in vedere ca nu mai e asa mult pana la S25…

      (Citează)

    • Da, aia 500 de la Flip nu sunt bani, e un voucher potențial, și oricum primesc doar câteva branduri de telefoane.

        (Citează)

  3. Florin:
    S24 ultra e 4680 lei in screenshot, nu 4180 lei. Oricum, cam scump avand in vedere ca nu mai e asa mult pana la S25…

    Nu înțeleg goana de la jumătatea anului pentru următorul telefon. Când a avut reducere la precomandă nu era bun. Acum la reducere și mai mare tot nu e bun. De-asta au și ajuns producătorii să devanseze lansările. Anul ăsta lansarea a fost pe 18 ianuarie. Poate la anul o fac în decembrie. Și asta vine cu prețuri mai mari. S25 cu SnapDragon Gen 4 va costa din prima cu vreo 100-150 EUR/USD din cauza chipsetului.

    Eu spun să ne bucurăm de ce avem. Vrei telefon, ai banii (credit, bani la ciorap), cumpără-l când vrei și poți. Din ianuarie de când s-a lansat seria S24, al meu S24 Ultra a făcut toți banii. Voi mai arunci un ochi interesat pe seriile care aduc senzor de 1 inci și/sau lentilă variabilă pe vârful de gamă.

      (Citează)

  4. Nu ma pasioneaza electricele. In plus cred ca “marcile” chinezesti nu se apropie calitativ de cele fabricate in occident.
    Dar p-aici pe la mine vad din ce in ce mai multe chinezarii electrice cu un design scremut futurist care le identifica de la mare distanta ca baterii chinezesti cu roti.
    Inteleg ca BYD s-ar vrea concurenta pentru Tesla. Nu am o parere grozava despre Tesla. Pare cam ce era Opel acum 25 ani, ratusca cea urata si bolnavioara dpdv calitate, design si ergonomie a cvintetului german de marci.
    Dar cand am vazut ca BYD dupa ce ca arata ca o jucarie chinezeasca ieftina are pe hayon, acolo unde in general se afiseaza numele sau logoul marcii, un fel de urare sau indemn patriotic din 3-4 cuvinte, m-a bufnit rasul.
    Cum dreaq sa umbli cu un asemenea contraption pe strada si sa mai dai si bani pe ea?! It’s way beyond me.

      (Citează)

  5. Aproape 7 luni de cand s-a lansat s24 si deja e o scadere de 3000 lei. S-or simti bine cumparatorii aia de la inceput cand la lansarea urmatorului model, telefonul lor v-a fi evaluat la 2000-2500 lei? Macar pe zona asta de mentinere de pret, apple se mentine mult mai bine.

      (Citează)

  6. Uneori ma amuza teribil sa am dreptate, in cazul asta cu pretul umflat artificial pentru telefoanele Samsung.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus