un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 10 iulie 2024

10 Jul 2024  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Racheta europeană Ariane 6 a fost lansată cu succes, asigurând astfel independența operațiunilor europene de furnizori externi. Puteți vedea aici lansarea:

EURO 2024

Astăzi avem a doua semifinală, Olanda vs Anglia de la ora 22.

Uitați dilema mea: să țin cu olandezii și să sper că vor câștiga campionatul, ca măcar să spunem apoi “da, dar ne-au eliminat chiar campionii acestui Euro” sau să sper că și-o iau zdravăn de la englezi?

Știm deja prima finalistă, Spania, după 2-1 cu Franța. Sunt pe net fotografii din 2007 în care Messi îl ține în brațe pe Yamal, bebeluș pe vremea aceea, ieri marcatorul unuia dintre cele mai frumoase goluri din Euro 2024. Yamal va împlini 17 ani înaintea finalei de duminică.

    9 comentarii

  1. Era bun codul in weekend, cand am dat comanda de 1200 de lei la Freshful, se simtea ceva reducerea :). In alte stiri, evitati produsele Liligri, pulpa de curcan cu os era mai mult os, era taiat intentionat din ea ca sa te țepuiască.

    Ce bine e la UiPath, vanzatorii de fum cu nasul pe sus, in frunte cu mincinosul de Dines si donatia lui de 1 milion de euro pentru Notre Dame.

    OnePlus are fabrica de baterii? Nu cred, deci nu poate lucra la asa ceva. Si mai important, telefoanele nu folosesc baterii, ci acumulatori.

      (Citează)

  2. “Uitați dilema mea: să țin cu olandezii și să sper că vor câștiga campionatul, ca măcar să spunem apoi “da, dar ne-au eliminat chiar campionii acestui Euro” sau să sper că și-o iau zdravăn de la englezi?”

    de unde speranta sa bata englezii “zdravan” cand ei au marcat 5 goluri si au luat 3 in 5 meciuri jucand cu echipe ca Slovenia/Serbia/Slovacia?

      (Citează)

  3. Taromul nu plateste nimic in general. Eu am apelat la airhelp sa se judece cu ei, pentru un zbor Bucuresti Cluj care a intarziat aproape 8 ore. Au invocat conditiile meteo, nefavorabie, dar multe avioane au aterizat fara probleme la Cluj. Dupa vreo 2 ani am castigat 500 euro(2 persoane).

      (Citează)

  4. Alta stire: ING intarzie de pe 8 iulie plata indemnizatiilor pt mame si alocatiilor pt copii, inca nu au efectuat platile nici acum (si eu sunt afectata, nu pot plati terapia copilului). Nu au comunicat proactiv si e scandal in presa si pe fb la ei, pe buna dreptate.

      (Citează)

  5. Stirea cu Intel e ca vor fi primele procesoare Intel care au NPU pe desktop, ca AMD au deja pe cateva gen 8700g.

      (Citează)

  6. Numai mie mi se pare ca nu exista comentarii publicate azi? E greva sau ceva?

      (Citează)

  7. Poate nu sunt singurul ce s-a intrebat ce cauta Messi cu bebe Yamal.

    In 2007, Yamal’s family won the chance to have their six-month-old baby be part of a photoshoot with a Barcelona player for a calendar that was being made to raise money for charities.
    Coincidentally, Messi, 20 at the time and in the early stages of his Barcelona career, was the player chosen for Yamal.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus