un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spania vs Anglia în finala Euro 2024 — ce pronostic dați?

13 Jul 2024  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Spania vs Anglia. Câți ați crezut că aceasta va fi finala acestui Euro?

Am ajuns la ultimul meci. Are loc mâine la ora 22, pe stadionul din Berlin. Este a 5-a finală pentru Spania și a doua pentru Anglia. A doua consecutivă, de fapt, în 2021 tot Anglia fiind învinsă în finală de Italia, la lovituri de departajare.

Mi-e greu să zic un pronostic. Întâi pentru că, la acest nivel și cu stresul importanței meciului în ecuație, se poate întâmpla chiar orice pe teren. Spania a părut cea mai puternică echipă de la Euro, fiind convingătoare în toate meciurile de până acum, cu un golaveraj 13-3.

Anglia, în schimb, are 7-4 la goluri și a ajuns în finală cu 3 victorii și 3 egaluri. Pe de altă parte, mi se pare că Bellingham și Foden au chef de dat goluri.

Întrebarea mai bună este: merită Anglia titlul european? Adică îl merită ca țară, după atâta vreme, dar îl merită cu echipa și jocul de la acest campionat?

Nu dau un pronostic. Doar plănuiesc să mă bucur de meci și sper să nu se încheie cu lovituri de departajare.

Pe site-ul UEFA scrie că Harry Kane are 65 de kilograme la 1,88 metri. Nu știu dacă să cred asta.

    17 comentarii

  1. Stefanita Dan Matei

    13/07/2024 la 7:57 AM

    Preferatele mele, din totdeauna, au fost: Italia, Spania, Anglia.
    Pe Italia am “pierdut-o”.
    Pot sa spun ca sunt mulțumit de aceasta finală.
    Câștigă Spania cu 2-1.

    PS Oricum mă bucur ca Spania a eliminaf Franța – cea mai înfumurată echipă.

      (Citează)

  2. Fix țările în care România a exportat cei mai multi romani. Coincidenta?

      (Citează)

  3. Sper să câștige Spania!

      (Citează)

  4. Ai perfectă dreptate, o postare foarte informativă. Mulțumesc.

      (Citează)

  5. Nu este de meritat sau nu, important e să nu ne enervăm. https://twitter.com/NoContextBrits/status/1811762946319536582/photo/1

      (Citează)

  6. În 2021 am ținut cu Anglia, dar au gafat la penaltiuri. Sincer fiind, Spania câștigă cu 2-1. Pe PC Garage am pus Anglia campioană, dar nu cred că englezii pot. Spaniolii au mulți jucători tineri buni. Vedem mâine care va fi rezultatul.

      (Citează)

  7. Din victorii, vreo 2 anglia le-a obtinut in min 90 si 95

      (Citează)

    • Departe de a fi fan al jocului Angliei, dar un meci de fotbal are 90 min + prelungiri, un gol in minutul 95 e ca un gol in orice alt minut.

        (Citează)

  8. E anul Spaniei !

      (Citează)

  9. Au o echipă puternică, jucători experimentați care joacă la echipe mari, moral puternic… primul titlu de campioană europeană pentru Anglia.

      (Citează)

  10. nwradu: Dar nu erau Spania și Italia? Sunt așa mulți români în Anglia?

    Yep. UK e exact pe locul 3 după Italia și Spania cu ~1M de români.

      (Citează)

    • Nu vreau să te contrazic, nu știu cine ar avea access la date reale în acest sens (cine știe în ro că sint eu plecat in uk?). Mi se întâmplă să știu foarte mulți români veniți în uk din italia, apoi dacă mă duc la lidl îți pot garanta că întâlnesc cel puțin 2 români clienți indiferent de ora zilei. La fii-mea în clasă are un coleg român, în școala ei sint cel putin 5 copii români. Și stau într-un oraș departe de londra, unde sint mult mai mulți adunați acolo ca sînt mai multe joburi.
      La obiect Spania a meritat. Dacă ar fi câștigat Anglia ar fi fost doar din noroc. Asta este, 2 finale consecutive, poate la a treia o să le iasă.

        (Citează)

  11. Exact asta am prezis in finala in turneul facut cu colegii pe YEPP (cred ca mai bine folosesti varianta asta decat predictorul ala prost de pe site-ul EURO).
    Interesant e ca KANE iar n-a castigat nimic pe cand Tottenham doar ce a luat un trofeu aseara =))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus