un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

4 jocuri interesante care se lansează în iulie, inclusiv First Descendant și F1 Manager 24

1 Jul 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Iulie este o lună slabă pentru jocuri. Cel mai interesant este primul din lista de mai jos și asta în ciuda faptului că vorbim despre un joc free to play, multiplayer, de parcă n-ar fi destule pe piață.

The First Descendant

2 iulie, console și PC. Un sci-fi looter-shooter live service multiplayer game, cu niște boși de dimensiuni mari, de jucat în cooperativ. Puteți citi un review in progress. Arată foarte bine, dar asta nu este suficient să-l facă un joc bun. Vom vedea review-urile.

F1 Manager 2024

23 iulie, toate platformele. Este un joc oficial, deci ai toți piloții din F1 și echipele lor. De asemenea, jocul îți permite să te înscrii în competiție cu o a 11-a echipă fictivă, în caz că nu vrei să preiei una dintre cele existente. Sper că vă place un joc bun de Excel.

Merită amintit și că acesta este un joc de 35 de euro la lansare.

Cataclismo

16 iulie, PC. Jocul este unul tower defense combinat cu strategie în timp real în care construiești fortărețe și ziduri și apărare înainte de a fi atacat de valuri mari de monștri. Are și un stil grafic inedit, mai cartoonish.

Dacă vreți însă un astfel de joc bun și foarte dificil, în care vin zeci de mii de inamici peste voi la final, încercați They Are Billions.

Anger Foot

11 iulie, PC. M-am luptat să găsesc un al patrulea joc pentru această listă. A fost Anger Foot.

Este un FPS de la creatorii Broforce, unde twist-ul este că îți folosești des picioarele ca să distrugi uși și să lovești inamici. În rest, pare un shooter rapid, cu multă acțiune, în acel stil desenat și în care pare că te lupți cu mulți crocodili.

    2 comentarii

  1. De cateva luni sunt doar luni proaste sau slabe pentru jocuri. Probabil pentru ca este vara si desi este vacanta, oamenii au alte planuri.

      (Citează)

  2. Gaelex:
    De cateva luni sunt doar luni proaste sau slabe pentru jocuri. Probabil pentru ca este vara si desi este vacanta, oamenii au alte planuri.

    Elden ring DLC Shadow of the Erdtree e exceptional
    In rest ai dreptate, nimic deosebit, nici macar in toamna.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus