un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 24 iunie 2024

24 Jun 2024  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    12 comentarii

  1. La moartea lui Musk, executorul testamentar se va adresa audientei: ” Vestea buna e ca averea ramasa e considerabila. Vestea proasta e ca trebuie impartita intre 365 de frati si surori.”

      (Citează)

  2. E buna treaba cu buletinul digital. Probabil il vom avea direct pe ala in loc de paleta de pingpong actuala.

      (Citează)

  3. Bune cursele Tarom, la 800 de euro bucata dus întors de persoană…

      (Citează)

  4. BlackTech, alti infumurati cu nasul pe sus si preturi nerusinate.

      (Citează)

  5. Ionete:
    Bune cursele Tarom, la 800 de euro bucata dus întors de persoană…

    cred ca ai luat mai demult, acum sunt 1500 euro dus/intors

      (Citează)

    • pentru joi inapoi nu mai sunt bilete, dar un dus-intors miercuri-vineri costa “doar” 694 de euro. cum dau astia faliment cu asa preturi nu pot sa inteleg…

        (Citează)

    • Probabil ca zboara cu avioanele goale

        (Citează)

    • @Andrei I, pe Amsterdam au zilnic 2 zboruri dus-intors, ambele aproape full in fiecare zi. Fara bagaj de cala e cam 240 de euro biletul luat din timp. Daca vrei cu bagaj de cala sau iei un bilet din scurt, nu scapi fara 300+ euro. Si nu-ti dau nici apa in avion fara sa o platesti, de zici ca sunt cel mai zgarcit low-cost.
      Acum pe Germania au simtit miros de sange si au bagat un avion pe zi. Din mii de oameni care se duc acolo cu avionul din Ro, mai cara si ei 180 si sigur o sa fie full (deja nu mai gaseai loc pentru joi inapoi), dar se lauda de zici ca aduc si trofeul euro in avion. Si toate astea pentru doar 700 de euro. Niste jegosi.

        (Citează)

    • Aaaaa, ca mi-am adus aminte. De BF anul trecut am luat niste vouchere la ei de la emag, ca sa mai fac o economie cand vine familia in vizita. In termenii voucherelor scrie ca nu le poti cumula cu alte oferte, si inteleg asta. Dar ce au facut baietii? Au pus cele mai ieftine bilete sub categoria “PROMO” in loc de LIGHT si cel mai ieftin bilet la care puteam sa folosesc voucherul era 350 de euro. Jeguri.

        (Citează)

  6. Costin:
    pentru joi inapoi nu mai sunt bilete, dar un dus-intors miercuri-vineri costa “doar” 694 de euro. cum dau astia faliment cu asa preturi nu pot sa inteleg…

    Politicienii, oamenii din administratiile locale folosesc Tarom. Plus ca pe multe rute interne au monopol.

      (Citează)

    • Cred că întrebarea era nu „cum de nu dau faliment” ci „cum de dau faliment”, în sensul că la prețurile practicate n-ar trebui să fie în situația de a cere ajutorul statului în halul ăsta. Personal auxiliar supradimensionat, management căpușat, diverse fonduri deturnate, nepotism prevalând în fața competenței ar putea fi câteva răspunsuri.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus