un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 13 iunie 2024

13 Jun 2024  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Honor a lansat telefonul 200. Pare un mid-range normal și fotografiile de noapte nu au texturi, dar problema lui mi se pare prețul. 3.200 de lei? Iei Samsung S24 la acel preț.

    8 comentarii

  1. Nu mai insista cu acea mizerie de espressor, te faci de ras. In titlu scrie ca face 12 bauturi, in specificatii doar 8. Este o jena.

      (Citează)

    • Espressorul ala e ok. Doar ca pretul ala e cam prea mare. De acord cu mizeria cu 12 tipuri in loc de 8. Oricum cine isi ia asta, maxim 3 tipuri de cafea o sa faca.
      Si ca orice espressor de la astia, rezervorul de cafea are un design incredibil de prost.

        (Citează)

    • Ca utilizator de espresor Philips 5400 de vreo 4 ani (aproape acelasi lucru, 12 bauturi in loc de 8 si 4 profiluri in loc de 2), il recomand cu mare incredere.
      La fel recomand sa nu mai ascultati de recomandarile din topor ale lui Gaelex

        (Citează)

    • Este o mizerie pentru ca nu sunt în stare să îl listeze corect.

      Nici acum nu este reparata descrierea.

        (Citează)

  2. Tot mai mulți americani se informează de pe TikTok. Filmul ăla la care am râs copios devine realitate (Idiocracy). Pe lângă TikTok folosesc și Insta+FB.

      (Citează)

  3. De ce sa astepte represallile chinei ? Nu poti sa vinzi o masina in china daca nu produci acolo, reciprioca sa nu fie adevarata ? Domeniul auto nu e TEMU sau aliexpress unde produci masini la costuri si standarde chinezesti si dupa aia le arunci pe piata Europeana sau SUA. Toti ceilalti producatori asiatici produc masini in UE sau SUA asa ca daca vor vrea sa vinda pe aici sa faca bina sa deschida fabrici, sa angajeze local si sa le produca altfel le uram drum bun . Daca nu faci nimic se alege praful de industria auto europeana care are regului de respectat atat standarde cat si de drepturile omului in materie de munca, lucru pe care china inca nu le face.

      (Citează)

    • Nici eu nu inteleg de ce toata lumea se revolta cand SUA si Europa pun restrictii pentru produsele fabricate in China, in conditiile in care majoritatea companiilor vestice nu au acces acolo (sau au acces in anumite conditii destul de dure).

      De exemplu Facebook/Google sunt interzise in China, dar multi se revolta si spun ca nu este normal cand SUA si Europa vor sa interzica Tik Tok.

        (Citează)

  4. În continuare descrierea espressorului nu este corectată iar prețul a scăzut cu >600 de lei față de ce “preț bun” avea.
    Dacă nu avea descrierea și specificațiile în dezacord, erau șanse bune să îl cumpăr.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus