un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce mi-am păstrat rolele pentru distracția viitoare cu Alice

18 Jun 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

3 comentarii

Acestea sunt rolele mele. Le-am cumpărat de mulți ani și, cu toate că nu le-am folosit precum aș fi dorit, nu renunț la ele pentru că asta s-ar putea schimba în viitor. Doar le schimb locul de stocare din când în când.

De ce am vrut role? Nu știu cum să explic. Mi-a plăcut mereu senzația de libertate de mișcare pe care o oferă. Când mergeam pe role, mi se părea că pluteam deasupra asfaltului și că mă mișcam fără mare efort.

O fi și de la tot felul de filme și videoclipuri văzute când eram copil, generația MTV și toate alea, dar am asociat mereu rolele cu distracție, plimbări în parc sau alte zone frumoase, muzică — în general să te simți bine fără gânduri la ziua de mâine.

Și mi-am luat role. M-am plimbat cu ele. Era și o perioadă în care aveam zilnic diverse întâlniri sau ședințe cu tot felul de clienți și ideea de a merge cu julituri de la învățatul să merg pe role nu mă atrăgea, așa că mi-am luat și armură. Nu armură, dar aveam genunchiere, cotiere și cască. Mi se părea că arăt ca Robocop pe role, dar mai bine decât să arăt ca victimele lui Robocop pe role.

După o vreme nu le-am mai folosit. A venit iarna, m-am mutat cu Matilda și în vara următoare am început să o învăț să meargă cu bicicleta, iar în următorii ani cam asta am făcut. Apoi am avut trotinete. Am tot amânat rolatul.

Acum, însă, mă gândesc că peste vreo 3 ani sigur le voi folosi din nou. Sau pe la ce vârstă încep copiii să se dea cu rolele? Cele mai mici văd că sunt mărimea 25 sau 26, iar Alice poartă acum 23-24 (depinde de marca pantofului, don’t get me started on that), deci nu mai avem mult.

În curând mă învață ea cu rolele. Apoi să vedem cum o convingem și pe Matilda să vină cu noi.

    3 comentarii

  1. Nu vei mai merge pe role, se va asterne praful pe ele. Just wait and see.

      (Citează)

    • tocmai a zis ca vrea sa iasa cu fie-sa

        (Citează)

    • GabrielG: a zis ca vrea

      pentru prima data la vot?

      chiar si daca e wishful thinking tot nu inseamna ca se si intampla.
      dar sa nu ii stricam placerea omului si sa il lasam cu impresiile sale despre sine (pana la urma.. si ale nostre tot pareri / impresii sunt)

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus