un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un singur joc de interes se lansează în luna iunie

1 Jun 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Un singur joc bun în întreaga lună, incredibil. Jocul este de fapt expansion-ul pentru Elden Ring și se numește Shadow of the Eldtree. Se lansează pe PC și pe PS5.

Trebuie să aveți jocul Elden Ring pentru a-l juca. Mai mult, trebuie să fi ajuns destul de departe în el și să aveți un personaj destul de puternic. Trebuie să-l înfrângeți pe Mohg, unul dintre cei mai puternici boși din joc și care apare destul de târziu.

Iată trailerul:

Din ce se înțelege, este un tărâm separat al umbrei în care va avea loc acțiunea.

IGN are un ghid bun pentru farming de rune, ca să vă creșteți personajul, dacă vreți asta. Chiar și așa, tot se presupune că ați ajuns departe în joc.

Merită efortul? Probabil că da. Elden Ring, lansat în 2022, este unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată. Iată review-ul meu. În stilul FromSoftware, are o poveste care este spusă indirect, prin artefacte și mici detalii, dar au analizat-o unii exhaustiv pe YouTube. Jocul excelează vizual, fiind o lume open world mare și frumoasă, cu locuri ca în cărțile high-fantasy, cu sute de inamici foarte diferiți între ei și o mulțime de variante de personaje și puteri speciale.

Este și foarte greu. Elden Ring este probabil cel mai greu joc pe care l-am juca vreodată. Vă recomand un controller, chiar și pe PC, altfel luptele vor fi foarte dificile. Merită, însă, pentru sentimentul acela de împlinire pe care îl ai după ce treci, în sfârșit, de vreun boss la care te-ai împotmolit de 63 de ori până atunci.

Alte jocuri? Not really.

Destiny 2: The Final Shape se lansează pe 4 iunie și ar trebui să fie ultimul expansion al jocului. Sau măcar cel care încheie povestea actuală. Dacă jocul va fi popular în continuare, probabil vor începe altă poveste în același univers cu vreun expansion viitor.

    2 comentarii

  1. Nu-s fan Elden Ring. Ar fi bine ca Bungie să termine cu Destiny 2 și să nu mai scoată conținut pe care l-au plătit jucătorii. Bungie oricum lucrează acum la Concord, așa că nu cred că vom auzi ceva despre Destiny prea curând.

      (Citează)

  2. de ce e mai dificil pe PC fara controller?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus