un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pregătiri pentru Euro 2024: calendar, aplicație oficială, jucați Predictor cu mine, programul României

13 Jun 2024  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Euro 2024 începe vineri, pe 14 iunie, și se va termina pe 14 iulie. Vor fi meciuri bune de fotbal aproape în fiecare zi, iar la acest campionat participă și România.

Voi încerca să mă uit la cât mai multe meciuri. Mă ajută faptul că pot lăsa televizorul să meargă pe fundal, în timp ce îmi văd de ale mele. Iată câteva informații utile pentru cei cu interese similare.

➡️ Cine transmite meciurile: ProTV.

➡️ Site-ul oficial este uefa.com/euro2024/.  Găsiți acolo:

➡️ Dacă vreți aplicații de mobil, cea oficială este disponibilă pentru Android și pentru iOS.

➡️ Calendar pentru Google Calendar și alte programe: pe fixtur.es Mi-am importat astfel un calendar în Google ca să văd ce meciuri sunt în fiecare zi și la ce ore. Cei ce-l mențin pe acesta spun că vor actualiza programul pentru optimi și ulterior cu echipele care se califică.

Ca și în anii trecuți, mă joc pe site-ul oficial jocul Predictor, unde trebuie să ghicești scoruri, și Fantasy Football. Fantasy este complicat, dar dacă vreți să mi vă alăturați la Predictor, am făcut o ligă a blogului. Puteți intra în ea direct prin linkul anterior sau introducând codul 67LSRFC31R în site.

Vă trebuie cont pe site-ul UEFA, dar poate aveți de la competițiile trecute. La Predictor trebuie să treceți pentru fiecare meci scorul estimat de voi și cine va marca primul. Durează câteva minute să completați primele runde:

➡️ Dacă vreți o minge oficială de joc, găsiți la eMAG.

MECIURI

Vineri, pe 14 iunie, are loc un singur meci de la ora 22, Germania-Scoția.

În prima fază, vor fi zilnic câte 3 meciuri, de la orele 16, 19 și 22. Optimile încep pe 29 iunie. Nu există finală mică. Finala se va desfășura pe 14 iulie, în Berlin.

Grupele sunt:

  • Grupa A: Germania, Scoția, Ungaria, Elveția
  • Grupa B: Spania, Croația, Italia, Albania
  • Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia
  • Grupa D: Polonia, Olanda, Austria, Franța
  • Grupa E: Belgia, Slovacia, România, Ucraina
  • Grupa F: Turcia, Georgia, Portugalia, Cehia

Italia este campioana europeană en-titre din 2021. Franța este vice-campioana mondială din 2022.

MECIURILE ROMÂNIEI

România este în grupa E cu Ucraina, Slovacia și Belgia. Meciurile sunt:

  • România-Ucraina: 17 iunie, ora 16, în Munchen.
  • Belgia-România: 22 iunie, ora 22, în Cologne sau Koln sau cum vreți să-i spuneți.
  • Slovacia-România: 26 iunie, ora 19, în Frankfurt.

Lotul României îl puteți găsi aici. Sunt chiar entuziasmat de prezența României la un turneu final. Sper să fie relansarea de care are nevoie naționala.

Se califică în optimi primele două echipe din fiecare grupă, plus 4 dintre cele 6 echipe de pe locurile 3 din grupe.

    8 comentarii

  1. Radule, iti citesc blogul cu placere, dar aici nu esti credibil. Nu te intereseaza niciun sport.

      (Citează)

  2. 0 asteptari de la nationala de azi.

      (Citează)

  3. Nu stiu cum e la voi.. dar eu plec la drum fara asteptari. As minti sa spun ca nu-mi doresc niste rezultate exceptionale, sa iasa lumea in strada si sa fluture tricolorul.. Apropo de asta.. pentru cei din Iasi, am facut o lista cu localurile ce au momente destinate exclusiv Euro 2024 si difuzeaza meciurile: https://www.iasi4u.ro/unde-poti-vedea-in-iasi-meciurile-de-la-euro-2024/

    Dar.. precum vorba colegului de mai sus.. si cu zero asteptari tot va reusi sa dezamageasca :))

      (Citează)

  4. Pentru cei care completează echipele la PC Garage – vedeți că sunt mai multe taburi de completat, și trebuie completate înainte să înceapă primul meci (ordinea în grupe, echipa câștigătoare a turneului, gheata de aur).

      (Citează)

  5. Stiu ca Radu si comentatorii lui sunt mai priceputi decat mine si de aceea intreb aici: Pot sa inregistrez la OSIM sintagama “Generatia zero puncte, zero goluri”?? Ca nu as vrea sa ratez ocazia!!!!

      (Citează)

  6. Prea mult efort pentru 0 puncte

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus