un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

15 dintre cele mai bune oferte de la Revoluția Prețurilor de acum

11 Jun 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Toate ofertele le găsiți în pagina Revoluția Prețurilor. Din ce-am observat în trecut, o astfel de campanie de reduceri este mai amplă decât cele crazy days, cu discount-uri mai bune.

Aceasta ține până pe 13 iunie. Există și un concurs cu premii pentru cumpărători, se dau câte trei Samsung S24 Ultra, televizoare OLED LG seria B3, laptopuri Asus, espressoare Philips și 150 de carduri cadou de 100 de lei fiecare. Vă urez noroc să le câștigați.

Iată ce oferte mi s-au părut bine bune:

Baterie Samsung de 20.000 mAh cu încărcare la 45W – 164 lei. Am cumpărat una când era 200 de lei, acum două săptămâni. Este nou lansată și chiar poate încărca la 45W.

Samsung SmartTag2 este la 109 lei, cel mai mic preț de până acum. Review aici, dar pe scurt, dacă aveți telefon Samsung, este un accesoriu excelent pentru atașat la chei, rucsac, cameră foto și multe altele.

VPN-ul Bitdefender costă 140 de lei față de 160 de lei pe site-ul oficial. Este cel pe care-l folosesc și eu când sunt conectat prin wifi-uri dubioase. Mi se pare important să ai VPN de la o companie de încredere care nu-ți vinde datele de trafic altora.

Greu de bătut ofertele TCL de televizoare, ca de obicei. QLED 4K cu Google TV de 55 inci la 1.699 lei. MiniLED de 55 inci la 2.599 lei.

Sonos Ray la 1.099 lei. Este cel mai mic soundbar Sonos, are conexiune pe fibră optică, nu ARC, dar este puternic pentru un televizor uzual pentru care nu vreți ceva mai complex. Review aici.

Tot la Sonos, boxa Era 300 cred că este la cel mai bun preț de până acum.

Căștile Sony ULT Wear au scăzut azi la 799 lei. Sunt un model over-ear excelent pentru acest preț, cu bass puternic, ANC, construcție bună, sunet apropiat de ce oferă 1000XM5. Review aici.

Nothing Ear (a) costă 399 lei, dacă vreți căști ieftine cu ANC și totuși calitate bună.

ROG Phone 7 la 3.300 lei. Este telefonul de gaming al anului 2023.

Espressor automat Philips, 12 rețete, carafă lapte, ecran pentru reglaje. Este o ofertă și la cafea Jacobs Barista Edition de 1 kg. Am băut din aceasta, mi se pare printre cele bune din rândul cafelelor de volum din comerț.

Air fryer ieftin Star-Light, care este un brand al eMAG. Dacă vreți alt brand, Philips HD9280 de 6,2 litri și cu wifi are preț redus.

(Dacă renovați sau vă mutați, acum este un moment bun pentru electrocasnice mari.)

Pachet Moroccanoil pentru păr deteriorat.

Ceaiuri Taylors of Harrogate la reducere. Noi bem multe astfel de ceaiuri, eu îmi fac chiar și vara.

Reduceri la băuturi și bere, la timp pentru Euro 2024: Cola, Pepsi, 24 de Heineken, 24 de Ursus.

Lenjerie de pat din bumbac la 59 lei. Matilda a cumpărat-o pe cea cu inimioare din link.

    11 comentarii

  1. Starlight, brandul emag, sunt produse in Romania? Ca sunt doua starlight, unu chinezesc si unul romanesc. Eram curios ce politica abordeaza in privinta asta

      (Citează)

    • Stai liniștit că ambele sînt chinezești, doar eticheta diferă la unul din ele. La fel ca Philips (electrocasnice) vîndut chinezilor de ceva timp cu clauza că mai pot folosi o perioadă numele Philips.

        (Citează)

  2. @ Radu
    Vezi ca pe freshfull e cu 10 lei mai ieftin Ursus ul ala daca calculezi

    Revolutie pe naiba

      (Citează)

  3. a cata revolutie a preturilor e pe anul asta? iar 50 lei reducere la laptop de 2500 e jenant

      (Citează)

    • 50 lei! O saorma d-aia buna si 2-3 beri….nu-i de colea.
      Dadui un ochi rapid pa “ofertele” emag….penibiluț.

        (Citează)

  4. Baterie externa Samsung nu 164 de ron, ci la 193 …

      (Citează)

  5. Smart-tagurile Samsung merg și cu alte telefoane android?

      (Citează)

  6. Am comandat un detergent ariel, zicea sotia ca e bun pretul.
    Si un ventilator dar ala nu era la revolutie.

      (Citează)

  7. Încă o data, ca vad ca nu s-a auzit, espressorul acela este listat greșit! De la titlu la până specificații și descriere rămâne fără 4 băuturi.

      (Citează)

  8. Comandat ridicata astazi de la easybox, lipsa SMS. Rusinica eMAG pentru marele cost reduction. Daca nu ma batea maicamea la cap cu comanda ei nu verificam “mailul” de eMAG si se intorcea comanda inapoi

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus