►► Susține blogul cu un click la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip・PC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
« Review: Moto Buds+ sunt printre cele mai bune earbuds și costă doar 700 lei la lansare
Finestore introduce opțiunea de livrare rapidă în doar 3 ore »
Știri din România:
Cele mai importante știri:
Altele:
« Review: Moto Buds+ sunt printre cele mai bune earbuds și costă doar 700 lei la lansare
Finestore introduce opțiunea de livrare rapidă în doar 3 ore »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
17 comentarii
17/05/2024 la 8:03 AM
Parca asta e toata fasaiala din spatele blockchain-ului, ca ar fi de nespart. Chiar se naste un fraier in fiecare clipa.
Andrei(Citează)
17/05/2024 la 9:47 AM
Deci cum? Dupa ce ca blockchain-ul este inutil, acum nici macar nu mai este sigur si poate fi spart?
Si unii mai spuneau de romani ca au fost prosti cand au fost pacaliti cu Caritasul din anii ’90. Acum avem un Caritas la nivel mondial si oamenii tot sunt mandri ca au rezerve de criptomonede.
Andrei G(Citează)
17/05/2024 la 10:57 AM
Nu au “spart” blockchain-ul, au manarit tranzactiile
Alin(Citează)
17/05/2024 la 11:08 AM
Cei 2 Andrei, eu sper să vă ajute ideea asta cum că sunteți voi vizionari și ați înțeles care-i faza, spre deosebire de milioane de fraieri. Nu știu cu ce vă ajută faptul că aveți impresia că ați înțeles fără să vă documentați, dar e treba voastră.
Eu aș fi mândru să am niște rezerve în Caritasul ăsta, să fi băgat o mie de ceva și să pot folosi 20 de mii din acel ceva. Totul pe lumea asta are legătură la un moment dat cu specula, dar mai bine pierd bani cu fondurile de investiții (unde există reglementări, plătesc asigurări și tot ce trebuie), în loc să mă joc cu criptomonede.
dam167(Citează)
17/05/2024 la 1:10 PM
Lasa ca stii tu destul cat pentru doi. Poate ne spui si despre aplicatiile practice ale crypto in viata reala.
Andrei(Citează)
17/05/2024 la 1:43 PM
@Andrei: sunt monede, se folosesc pentru tranzacții.
dam167(Citează)
17/05/2024 la 1:59 PM
Sigur sigur, se fac multe tranzactii in viata reala cu crypto si nu ma refer la ransomware, trafic de droguri si alte afaceri din astea.
Andrei(Citează)
17/05/2024 la 2:50 PM
@Andrei, nu te mai chinui sa-l intrebi pe dam167, ca el de la inceput tot spune ca noi nu intelegem utilitatea crypto, dar nici el nu poate explica la ce ajuta.
Si desi sustine sistemul acesta de ani de zile, din ce spune acum, pare ca nu a investit nimic in crypto (adica nu prea a avut incredere).
@dam167, ce beneficiu aduc aceste monede fata de aplicatiile clasice de plata? Adica mi se pare mult mai simplu sa am un card (de exemplu Revolut) pe care sa il folosesc pentru plati, decat sa platesc cu Bitcoin.
Ce sens are sa implementam o tehnologie mai complicata care aduce numai probleme si niciun beneficiu in plus fata de tehnologiile consacrate?
@Alin, nu conteaza cum au facut asta, concluzia este aceeasi: sistemul este vulnerabil si nu aduce nimic in plus fata de sistemele clasice de protectie a datelor.
Eu daca investeam in crypto, nu prea ma interesa ca mi-au fost furati banii in timp ce se facea tranzactia sau dupa realizarea acesteia. Tot cu aceeasi paguba ramaneam.
La fel cum acum multi ani cand s-au lansat filemele pe DVD, se laudau ca au cel mai bun sistem de protectie si ca nu pot sa fie copiate. Si la doar cateva saptamani de la lansare au aparut aplicatii care copiau DVD-urile cu tot cu sistemul de criptare (bit cu bit).
Andrei G(Citează)
17/05/2024 la 5:06 PM
@Andrei G: eu nu susțin sistemul (nu cred că de mine depinde, oricum) și nici nu mă grăbesc să țin zeci de mii de euro în crypto – că nu am timp să mă documentez destul de mult.
Dacă pentru tine nu aduce crypto un beneficiu nu înseamnă că e valabil pentru toată lumea. Când ai 50k euro îi ții pe Revolut să se deprecieze? Poate îi ții 5 ani în crypto și apoi îți iei o Tesla, iar după ăia 5 ani poate ai 60k. Sau 30k, dacă nu știi ce faci, și aia e drept. Ca să nu mai zic că Tesla aia o puteai lua direct cu BTC, nu mai treceai banii prin Revolut – nu știu ție, dar mie mi se pare o afacere treaba asta. Chestia e că nu văd de ce ar trebui să scutur eu internetul să-ți arăt la ce sunt bune criptomonedele când atâta lume le folosește – evident, fraieri toți.
Unul dintre beneficiile blockchainului ar trebui să fie dovada proprietății și transparența tranzacțiilor, de acolo și NFT-urile bazate pe… crypto. N-am ajuns încă la momentul în care ne e tuturor util, poate nici n-o să ajungem, dar aia e ideea.
dam167(Citează)
17/05/2024 la 9:20 AM
Deci daca esti abonat HBO Max online se scumpeste abonamentul de la 5 la 7 euro (sau 3.3 -> 4.66 euro cu reducerea de la lansare) dar daca ai cablu de la Digi ramane 3 euro cu tot cu canalele de cablu.
GG HBO
In ritmul asta o sa ajunga tot abonamentul de cablu mai ieftin decat Max standalone.
Sorin(Citează)
17/05/2024 la 10:33 AM
Din ce am citit pe net, în abonamentul ce vine prin intermediul Digi primești planul acela cu reclame. Adică dai și bani și ți se bagă și reclame pe gât.
ov1d1u(Citează)
17/05/2024 la 5:08 PM
Chiar si asa, abonamentul cu reclame e 5 euro
Sorin(Citează)
17/05/2024 la 10:20 AM
Google are impresia că o să și avem încredere în ce ne arată AI-ul in serach și că nu inventează.
Em(Citează)
17/05/2024 la 11:25 AM
De 6 luni fac spam nesimitit. Suna repetat, informati sa nu mai sune, ca daca nu sunt interesat sa devin clientul lor, efectiv pe toate numerele de telefon. Presupun ca au avut ceva succes cu asta.
Catalinx(Citează)
17/05/2024 la 12:01 PM
Doar eu am o problema cu sonorul la Disney?
Ciprian(Citează)
17/05/2024 la 8:02 PM
Trebuie sa ma urnesc sa renunt la abonamentul Orange, fost Telekom, pentru ca nu am nevoie de fix.
Gaelex(Citează)
18/05/2024 la 1:44 AM
Ahaha NFT-urile alea super utile; bun exemplu.
Pyro(Citează)