un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 13 mai 2024

13 May 2024  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Cele mai importante știri:

Altele:

Review Homeworld 3 single-player campaign:

    3 comentarii

  1. Mie mi se cam pare o măgărie accentul pus din ce în ce mai mult pe latura online a jocurilor care sunt făcute să fie jucate în special single player și offline. Plus că în cazul menționat nu ar trebui legat un joc portat pe PC cu pretențiile PS. Probabil că măsuri de genul vor încuraja și mai mult pirateria.

      (Citează)

  2. Bai, dar tu despre Eurovision nu spui nimic, nu vrei sa fii pe trend?

      (Citează)

  3. Peredhil:
    Mie mi se cam pare o măgărie accentul pus din ce în ce mai mult pe latura online a jocurilor care sunt făcute să fie jucate în special single player și offline. Plus că în cazul menționat nu ar trebui legat un joc portat pe PC cu pretențiile PS. Probabil că măsuri de genul vor încuraja și mai mult pirateria.

    Ghost of Tsushima are două componente și ar trebui să intervină partea cu cont PSN doar dacă vrei să joci online. Pe PC există diferite metode de DRM (Steam și altele similare) care oricum necesită un cont pe platforma respectivă. Știrea despre Ghost of Tsushima vine după buleala cu Helldivers 2, unde Sony a vrut să impună legarea de PSN, jucătorii au ripostat și Sony a dat înapoi.

    ROG Ally X este doar un minor facelift sau un fel de bugfix. Nici acum nu recunosc problema cu poziționarea slotului de card SD, dar schimbă locul pentru că “alte motive”. Sunt tare curios câți vor cumpăra un Ally X la preț și mai mare. Memorii mai rapide a adis și Steam Deck OLED, la fel și baterie mai mare. Sper doar ca Ally 2 și Steam Deck 2 să folosească SSD-uri 2280. Diferența de abordare vine din faptul că Asus vinde hardware și vrea să facă bani din hardware, pe când Valve vinde soft și Steam Deck e doar un mod a vinde și mai multe jocuri.

    Numai mie mi se pare ciudat că M4 a fost lansat mai întâi pe iPad? Sper să nu fie beta testeri cei care cumpără noile iPad Pro.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus