un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Finestore împlinește 10 ani și sărbătorește asta cu peste o mie de premii

30 May 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

9 comentarii

Finestore împlinește în perioada aceasta 10 ani. Pe lângă reducerile aniversare din site, mai dau și 1.111 premii în valoare totală de peste 40.000 de euro.

Vă puteți înscrie pentru premii în perioada 1-30 iunie. Mecanismul de concurs va fi afișat mâine, dar probabil presupune achiziția uneia dintre băuturile marcate special în site, ca de obicei.

Premiul mare este un voucher de 10.000 de euro la Finestore. Nu știu ce-aș face dacă l-aș cumpăra. Nu pot bea atâta băutură într-o viață și nici n-aș avea loc să o țin prin casă, dacă aș cumpăra din ce beau eu de obicei, așa că probabil aș cumpăra câteva sticle scumpe, pe principiul “o dată în viață”.

Aș lua o tequila Clase Azul Ultra, care costă în jur de 11.000 de lei. Este o tequila ultra-premium pe care am văzut-o lăudată în toată lumea. După ce aș bea-o, aș păstra sticla ca pe o vază. Este făcută manual din ceramică și include și argint, aur și platină.

Poate și un rom Matusalem Sublime, în speranța că va fi chiar sublim. Cred însă că mai degrabă m-aș îndrepta spre o șampanie legendară, să beau și eu o dată un Dom Perignon, plus că la vinuri văd că Finestore are Opus One, care sunt celebre. Poate aș găsi un Premier Grand Cru din Saint Emilion, un orășel pe care l-am vizitat cândva și mi-a plăcut mult, dar un vin Premier Grand Cru de acolo costă… mult.

Mai sunt și alte premii de câștigat pe lângă voucherul mare:

  • 10 vouchere de 1.000 euro
  • 100 vouchere de 100 euro
  • 1.000 sticle Grande Alberone Moscato Vino Spumante Dolce 0.75L

Puteți să vă abonați și la newsletter pentru a fi anunțați de alte reduceri în luna iunie. Pe lângă acest concurs, probabil vor anunța pe email alte coduri de reducere suplimentare de-a lungul lunii. Oricum, iunie este o lună bună de făcut aprovizionare pentru vară și dincolo de ea, cu toate aceste oferte speciale.

Dacă vreți o recomandare simplă, ginul June cu aromă de piersici și fructe roșii merge foarte bine vara. Un pahar voluminos, o parte gin și două părți apă tonică, câteva bucățele de fructe (pară, afine, zmeură, căpșună etc) și iese un cocktail foarte plăcut pentru vremurile călduroase. Iar dacă vreți un vin plăcut de vară, poate de șpriț, Grande Alberone Bianco este cel pe care l-am cumpărat cel mai des în ultimul an, fiind un vin alb foarte plăcut, floral și bun pentru prețul său.

 

Anyway, intrați aici pentru toate ofertele și condițiile concursului. Livrarea se face prin FAN Courier în țară și este gratuită la comenzi de peste 199 lei. Recent au activat și livrarea în 3 ore contra-cost suplimentar.

Finestore este unul dintre cei mai vechi susținători ai acestui blog, așa că un călduros LMA și de la mine și rezultate bune în viitor. Sper să aducă și Teremana cândva!

asus s5507

    9 comentarii

  1. Tequila de 11K?
    X5+garsonieră confort sporit=Love

      (Citează)

  2. Tequila Clase Azul: confirm ca cea ieftina de 1000 e divina, nu stiu daca are gust de tequila (ceea ce a fost bine pt mine), dar e cea mai buna “tarie” bauta pana acum (excluzand berile de 20%+). Daca e impartita, cred ca ajunge sa merite pretul. Tot pe asta am vazut-o in seriale/emisiuni, nu stiam ca exista si “Ultra” mai scumpa..
    Sticla am pastrat-o si eu, dar n-am flori, doar fiindca e albastra. Daca e si asta facuta manual, cu aur, etc, atunci am procedat bine.

      (Citează)

  3. Dacă mi-ar fi trecut prin cap când consumam alcool să dau 2500 de euro pe o sticlă de tequila, următorul pas ar fi fost direct un consult psihiatric.

    („care costă în jur de 11.000 de lei” – la ei pe site „super preț” 12437 de lei și 33 de bani- n-am înțeles gluma cu 0.33 de bani, dar, corect, 1400 de lei e, practic, mărunțiș după care nici să te apleci nu merită)

      (Citează)

  4. @Radu, ai reclame mari cu Firea pe blog, nu știam ca ești susținător. Dar dacă o vezi spune-i și din partea mea “multă m…”

      (Citează)

    • 1 – nu are nuradu treaba cu ce reclame ii apar pe blog -> cearta-te cu google
      2 – nuradu nu citeste comentariile -> te agiti degeaba

        (Citează)

  5. Finestore.ro, care în pandemie și-a dublat cifra de afaceri, iar profitul declarat a fost triplu față de 2019.
    Din băuturi alcoolice.

      (Citează)

  6. Atentie cu comenzile pe Finestore,
    Desi nu am fost la prima comanda am luat un lichior de ciocolata care era la produsul zilei zic sa mai am de cate un cadou, iar cand mi -au sosit sticlele am constatat ca mai erau in termen doar 30 de zile.

      (Citează)

  7. ei nu ai bea.eu cred ca de mult ai cheltuit atat pe alcool.

      (Citează)

  8. ‘După ce aș bea-o, aș păstra sticla ca pe o vază.’ – nu stiu cum a fost la voi inainte de ’89, dar pe unde am copilarit era obisnuinta sa ai o colectie cu hartiile de la dulciurile pe care le-ai consumat. Cand venea vreun copil la tine, ii aratai colectia si incercai sa ii descrii ce gust avea ce ai mincat. Imi imaginez treaba asta facuta cu sticlele de la bautura. ‘si sticlele astea de plastic fara eticheta – maaa ce mai palinca, mama, mama, dar nu mai stiu exact ce gust avea a treia :)))’

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus