un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

Ofertă: Samsung S24 Ultra poate fi luat cu un preț de 4.972 lei

18 May 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Încă o dovadă că telefoanele se ieftinesc în timp. S24 Ultra nu este lansat chiar cu atât de mult timp în urmă (review), sunt doar 4-5 luni până la urmă, dar l-am găsit acum pe eMAG la o ofertă foarte bună. Cu toate discount-urile posibile, poate fi luat cu 4.972 de lei.

Samsung S24 Ultra costă 6.079 lei, ceea ce este unul dintre cele mai bune prețuri de până acum, dacă nu chiar cel mai bun. Și totuși, cu codul “electroweekend” se mai scade 10% din prețul său, deci ajunge la 5.472 lei, ceea ce este un record nou.

Apoi, Flip are în continuare bonusul de 500 de lei dacă veți cumpăra acest telefon dând înapoi la Flip unul vechi. Veți primi banii pe cel vechi, cât o valora el, și încă 500 de lei în cont. Asta înseamnă 4.972 lei până la urmă pentru un Samsung S24 Ultra.

Trebuie urmată procedura eMAG+Flip de a începe evaluarea și trimiterea telefonului înapoi, dar nu este ceva complicat. Bonusurile acestea de la Flip nu vor ține la nesfârșit, cred că face parte din investiția lor pentru awareness și cotă de piață, dar momentan sunt doar în beneficiul clienților.

O mulțime de telefoane și tablete au de fapt reducere 10% în Electro Weekend, vedeți aici oferta. Bonusul Flip este însă maxim pentru S24 Ultra și iPhone 15.

asus s5507

    15 comentarii

  1. In plus se poate plati in 12 rate fixe din My Wallet, pentru cine are card de debit salvat in cont, nici nu simti cand dai 500lei/luna

      (Citează)

  2. Mai sunt și alte variante de dat telefoane fără bătaie de cap în directă concurență cu Flip – MP Store și TotalConvert. Evaluează bine telefoane, tablete, laptopuri sau chiar și ceasuri (cel din urmă) și ai banii pe loc. Recomand să încercați.

      (Citează)

    • De când au întrat sub umbrela emag, mi se pare ca au luat-o pe ulei. De mai multe ori am văzut telefoane SH pe flip, mai scumpe decât unul nou (chiar și pe emag). Și da, erau aceleași specificatii pt cine o sa sara în sus ca nu erau aceiași GB sau aceiași culoare :)

        (Citează)

  3. CP:
    + dobânda 30%

    Eu am luat ieri cu 11%/an, care e acceptabila, iar luna trecuta cu 0% fiindca am prins o campanie Emag si Heyblu care e tot compania lor.

      (Citează)

  4. … sau rămân la S20 FE-ul meu si fac economie de aproape 5000 de lei!!

      (Citează)

  5. Credeam că e o glumă, la cum ai spus-o prima dată.
    Când spui “11%/an care e chiar acceptabilă” trebuie să fie glumă. N-are cum…

    Dacă nu cumva îți crește salariul încât la final să fi câștigat, după un an, să poți măsura că ai câștigat mai mult cu minim suma plătită pe dobândă , fără să faci eforturi în plus pentru asta .

      (Citează)

    • Daca nu ai banii si totusi vrei telefonul, dobanda de 11% nu este exagerat de mare. La final de an, la cei 5000 de lei platesti in plus aproximativ 300 de lei. Acum depinde de fiecare ce alte variante de creditare mai are.
      O alta optiune ar fi sa iei telefonul in rate de la operatorul de telefonie, dar acolo preturile sunt ceva mai mari.

        (Citează)

  6. Catalinx:
    Credeam că e o glumă, la cum ai spus-o prima dată.
    Când spui “11%/an care e chiar acceptabilă” trebuie să fie glumă. N-are cum…

    Dacă nu cumva îți crește salariul încât la final să fi câștigat, după un an, să poți măsura că ai câștigatmai mult cu minim suma plătită pe dobândă , fără să faci eforturi în plus pentru asta .

    Depinde ce faci cu diferenta de bani, poate o reinvestesc in ceva cu randament mai mare de 11%, nu mai zic de inflatia pana la finalul de an, una e sa ma despart acum de 5000 si alta de 500, vezi de asta bogatii au bani, tot ce au cladit au facut cu bani imprumutati. Sunt convins ca stiai la ce ma refer dar ai vrut tu sa fii hater, desi se vede ca ai o gandire de angajat ce asteapta lunar salariul … poate poate pica o marire

      (Citează)

    • Da, e buna gandirea cu ‘bani imprumutati’, insa ideea e ca dobanda aia sa fie cat mai mica, pentru ca sa poti face afaceri mari.
      30% e in zona camatariei; 10% e o dobanda mare totusi (in contextul in care vorbim de un telefon).

        (Citează)

    • Depinde ce faci cu diferenta de bani, poate o reinvestesc in ceva cu randament mai mare de 11%,

      OK, faci asta ? Tu, nu un investitor ipotetic, că ai vorbit din perspectiva personală.
      Dacă da, poate-mi poți explica concret matematica din spate.

      De aia am am și zis ce-am zis cu privire la “dacă îți crește salariul”, investitorii, în percepția mea ( poate e greșită) nu cumpără telefoane de 5000 de lei în rate și exprima asta cu ”nici nu simți când dai 500 de lei pe lună”.

      Nu o spun de hater, ci serios, că nu mi se pare foarte credibil, am sume investite și nu am un randament cu incredere de mai mult de 11% anual. Sigur, uneori depășesc pragul ăsta alteori nu, dar nu văd o certitudine. Nu-i o dobândă la care să fie no-brainer decizia de a face credit – crede-mă, știu ce zic, continui să plătesc credit pentru locuință de câțiva ani, deși îmi permit să-l plătesc în cash în mai puțin de un an, dacă-mi pun mintea, pentru că dobânda e fixă , sub 1.5%, pe o perioadă destul de lungă și la perioada asta prefer să țin banii în investiții unde încrederea de profit e mare sau să fac alte lucruri pentru care dacă aș împrumuta bani dobând ar fi mai mare și în ultimii ani s-a si concretizat în favoarea mea. Este o matematică justificabilă aproape indiscutabilă ( există desigur riscuri, mereu sunt) , dar dacă nu se vede ușor pot explica detaliat .
      La 11% nu mi se pare așa, ci cam pe dos. Din punctul meu de vedere nu am un cost de oportunitate în investiții, dar admit că nu-s eu cel mai bun la treaba asta, că nu-i meseria mea.

      desi se vede ca ai o gandire de angajat ce asteapta lunar salariul … poate poate pica o marire

      Răspunsul tău mi se pare mai degrabă de hater.
      E posibil să te fi judecat prejudicios, că nu te cunosc, dar dimpotrivă, expresia ”nici nu simti cand dai 500 de lei pe lună” mi se pare una de angajat, că am tot auzit-o, în general la angajații cu salarii nu prea mari care își întind cheltuielile dincolo de posibilități, anume fac rate pentru cheltuieli triviale, că nu-și permit costurile . Și, da, de acolo am extins logica presupunând că ești salariat, n-am știut că ești investitor, greșeala mea.

      În ceea ce mă privește, nu e cazul – nici când eram angajat nu am așteptat vreodată ”că poate pică” vreo mărire. Nu e modelul meu din nicio perspectivă. Învățam lucruri noi, munceam mai bine și mai util ca să cer măriri concret, de la angajatorul curent sau de la altul, n-am stat vreodată că ”poate pică”, ci am avut mai mereu un plan la mai multe capete.

        (Citează)

  7. CP: Da, e buna gandirea cu ‘bani imprumutati’, insa ideea e ca dobanda aia sa fie cat mai mica, pentru ca sa poti face afaceri mari.
    30% e in zona camatariei; 10% e o dobanda mare totusi (in contextul in care vorbim de un telefon).

    10% e putin mai mult decat dobanda la imobiliare, care e undeva pe la 8-8.50. La nevoi personale nu prea gasesti sub 15-17% niciaieri, in afara de cardurile de cumparaturi in rate fara dobanda. Eu am luat credit de investitii pentru firma si am dobanda 11% (era sub 7% in decembrie 2022) si nu exista la momentul ala la nicio banca dobanda mai mica pentru tipul meu de firma si pentru cifra de afaceri (micro). Sa primesti dobanda 10-11 fara niciun fel de verificare, fara drumuri la banca, fara verificari de venituri la anaf samd e chiar o oferta buna, daca esti un pic ancorat in realitatea romaneasca. E adevarat ca 30% e in zona de carduri de credit in care nu ai platit la timp, a descoperirilor de cont. Zona camatariei e 10% pe luna.

      (Citează)

  8. Cam smecheri cei de la emag. Direct pe site-ul flip imi evalueaza telefonul la o valoare mai mare decat pe site-ul emag.

      (Citează)

    • Mai ai vreo pretentie de la Emag? Adica ei permit accesul in Marketplace oricarei firme, indiferent ca au produse care este imposibil sa respecte specificatiile (de exemplu SSD-urile de cativa terabytes la preturi de 100 de lei).
      Si daca dai review si spui ca ai fost pacalit, nu ti-l accepta pe motiv ca trebuie sa evaluezi produsul, nu vanzatorul,

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus