un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

Știrile zilei despre tehnologie – 29 aprilie 2024

29 Apr 2024  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

asus s5507

    15 comentarii

  1. Disperat rau iutubu. Noroc cu adblocarele ca inca isi fac treaba bine. Si nu cred sa existe rezolvare, decat acces doar pe baza de cont platit ptr toata lumea. Cat va fi gratis, mereu vor aparea solutii sa treci peste reclamele enervante.

      (Citează)

    • am cedat nervos la un mom dat acum vreo 3 ani si am cumparat Youtube premium… pe calc / desktop / laptop mai e cum mai e ca ai addblocker, dar pe un alt device unde il folosesti prin o aplicatie dedicata (tableta / tv) devenise insuportabil

        (Citează)

    • De vreo 2 ani si ceva am cont de youtube premium facut pe turcia cu VPN.
      Platesc in jur de 9 lei pe luna si nu ma doare capul deloc!

        (Citează)

    • Dintre toate (15) serviciile de streaming la care platesc, pt YouTube sunt cei mai bine investiti: ascult linistit zilnic 8h de Music cu video, vad neintrerupt pe TV lunar sute de clipuri lungi stranse in Later (calitatea multor canale a ajuns demult la nivelul de pe streaming&TV).

        (Citează)

    • Consumi 8 ore de muzica cu video plus cateva sute de clipuri lungi pe luna?
      Dar cat stai zilnic pe Youtube, 10-15 ore?

      Si cand mai ai timp sa urmaresti si continutul din celelalte 14 platforme de streaming la care mai ai abonament?

        (Citează)

    • Și eu “petrec” peste 8h pe YouTube. Celelalte “14”(cred ca sunt vreo 6) le folosesc copiii, soția sau bunicii. Pe locul 2 pt mine este F1TV. La Netflix și Disney mai văd câte un documentar, dar foarte rar. Aș plăti și dublu pe YT Premium, pt ca il folosesc mult…

        (Citează)

  2. De fapt, pentru viitorul aeroport GL este în derulare studiul de fezabilitate, deja întârziat (trebuia să fie gata prin septembrie 2023).
    Iar discuțiile despre finanțare sunt atât amuzante (fără devizul din studiul de fezabilitate aprobat cu tot cu indicatori tehnico-economici nu se poate cunoaște valoarea investiției pentru a se putea scoate la licitație diverse componente achiziții) cât și haioase (din acest an UE nu mai dă bani pentru aeroporturi deci va fi ceva de vis: de la bugetul de stat).

      (Citează)

    • Păi tocmai de aceea e veselie mare, nefiind bani europeni nu vor avea de a face cu Kovesi, vor putea fura in voie avînd justitia locală la butonieră.

        (Citează)

    • Tu ești rău intenționat și pleci de la premiza că vor fura banii.
      Eu sunt realist și plec de la premiza că nu vor fi bani pentru asta.

        (Citează)

    • „Tu ești rău intenționat și pleci de la premiza că vor fura banii”

      Tot realist se cheamă. Poate cu o doză minimă de cinism, dar dacă ai ajuns în România AD 2024 și nu ești un pic cinic, ești naiv peste poate.

        (Citează)

    • Poate bani pentru aeroport nu vor fi. Dar pentru niste studii de fezabilitate, tot se gasesc cateva milioane de euro.

        (Citează)

    • E bine ca romania construieste aeroporturi. Se cheltuie bani, se vede activitate dinafara. Ce conteaza ca dupa pandemie romania nu mai are decat o mica parte din conexiunile aeriene de dinainte iar cel mai mare transportator aerian al tarii a devenit mizeria de Wizz. Pentru o tara din ce in ce mai izolata pe harta transportului aerian international a construi astfel de aeroporturi nu e decat o imbecilitate si o cale de a sifona bani.
      Nu ne mai facem bine…

        (Citează)

  3. Am văzut articolul despre procesoarele chinezești. Nu e rău, dar eu unul nu le-aș cumpăra.

    Deși cred că mi-ar fi cel mai util un abonament la YouTube, nu-mi place YouTube Music, nu folosesc deloc aplicația (prefer Spotify), iar pentru YouTube sunt încă ok cu reclamele. Faptul că Google se tot chinuie să bage reclame pe gât celor care nu plătesc mă face ceva mai reticent în a le da bani ca să scap de reclame. Am înțeles că Google luptă din greu cu adblockerele, dar asta nu ne face decât să fim și mai înverșunați în a căuta metode să blocăm reclamele. Au și mărit numărul și durata reclamelor, au făcut butonul de skip mai greu de văzut. Ar fi timpul să se oprească.

      (Citează)

    • Au mărit durata? Până la cât? Că am prins reclamă de o oră pe YouTube pe TV.
      Îl lăsasem să meargă pe YouTube și am ajuns de mă uitam (ascultam) la un episod dintr-un podcast dubios care era băgat ca Ad, o oră, și nu înțelegeam cum am ajuns la ceva ce nu recunosc și despre ceva ce nu ma interesează.
      O oră …

        (Citează)

    • Am prins si un podcast de 5 ore despre f1 (dau vina pe radu, ca eu nu urmaresc), cre ca e doar un fuck you de pe youtube, daca te prind ca esti in baie ceva si se aude televizorul in backgroud iti baga unul din alea ca stiu ca nu poti sa dai skip.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus