un blog de Radu Dumitru

►► Susține blogul cu un click la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlipPC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 august 2022

4 Aug 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Și un video despre OnePlus 10T, care nu-i chiar T-ul de altădată, adică o versiune îmbunătățită a flagship-ului lansat la început de ani:

asus s5507

    11 comentarii

  1. – s-a lansat Xiaomi Pay in România.
    – am citit despre Nwradu in revista Connect. Cum s-ar zice, te-a dat la ziar.

      (Citează)

  2. bcr din lac in put.
    george b mai intai, acum xiaomi, all the good choices.
    lol lol

      (Citează)

    • Fii serios, astea-s bârfe de bula noastră cu răutate gratuită, că în realitate business-ul lor crește prin astfel de decizii, având în vedere că Xiaomi vinde zeci de mii de brățări în România. Campaniile lui Buhnici sunt de interes doar pentru puține persoane.

        (Citează)

  3. Fitbit be like:
    – poftiti buton fizic!
    – 1 an mai tarziu: nu mai avem buton fizic, avem buton capacitiv!
    – inca 1 an mai tarziu: nu mai avem deloc buton!
    – 2022: o sa avem din nou buton fizic!

      (Citează)

  4. Apropo de hackingul la Solana – ce se intampla in cazul asta? Pagubitii isi recupereaza banii? Tranzactiile sunt anulate? Exista vreo modalitate de a te apara de asa ceva?

    Intrebarile pot parea banale pentru utilizatorii de cripto, dar eu nu am folosit pana acum deci….

      (Citează)

    • Farmecul criptomonedelor este ca in majoritatea cazurilor nu sunt reglementate de nimeni si astfel detinatorii nu se conformeaza regulilor impuse de sistemele financiare clasice. Reversul medaliei vine din faptul ca nici nu beneficiaza de protectia sistemelor clasice de economisire, asa ca banii pierduti nu ii mai primesti inapoi.

      Poate doar daca cei care au lansat criptomoneda respectiva sau wallet-ul folosit pentru tranzactii vor sa isi pastreze reputatia si aleg sa acopere pierderile. Dar de cele mai multe ori nu este cazul, pentru ca nu prea au resursele sa faca asta.

        (Citează)

    • Lol. E wild west băiatu. Nu e banca sa îți garanteze nimic.
      Și garantarea aia de la banca în cazuri nasoale nu e floare la ureche alo banca vreau banii mei asigurați.

        (Citează)

    • @Garm: depinde de la caz la caz. În unele cazuri anterioare, unii au recuperat banii. Depinde cum s-a făcut hackingul, ce trasabilitate există.

      De multe ori nu se recuperează nimic. Banii se trimit într-un wallet anonim și nu ai de la cine să-i soliciți inapoi. Nu e ca la bancă unde orice cont are un titular care și-a dat buletinul la deschidere și deci știi cui aparține.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus